Pozdrav

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Zrcadlo
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
Dostal: 12 poděkování

Pozdrav

Nový příspěvek od Zrcadlo »

Dobré ráno ve spolek. Přikláním se k genderové neutralitě proto jsem TO zrcadlo. Žádný on nebo ona. Používám nejraději střední rod. V kolonce pohlaví je muž, ale muž nejsem. Necítím se být jako muž ani jako žena. Možnost Jiné tam chybí. Zaregistrovalo jsem se protože jsem se chtělo něco o sobě dozvět a ujasnit si co jsem a co je mi příjemné. Preferuji dívky to jako určitě ale u věku si nejsem jisté. Jsem na vaše pedofilní poměry už starší zrcadlo mám pár prasklin, ale jinak jsem stále funkční a svůj účel plním. Odhadované stáří mého skla je baj očko 17 let. Líbí se mi i dívky mého věku. Ve volném čase rádo jezdím na kole a běhám.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2060 poděkování
Dostal: 863 poděkování

Re: Pozdrav

Nový příspěvek od podivin »

Zrcadlo píše: čtvrtek 29. 10. 2020, 1:25:13 Dobré ráno ve spolek. Přikláním se k genderové neutralitě proto jsem TO zrcadlo. Žádný on nebo ona. Používám nejraději střední rod.
Zajímavé. Udělalo sis také účet na chat? To bych o tom docela rád někdy s tebou pokecal.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Zrcadlo
Na trestné lavici

Ano, registrovalo jsem se i na chatu, ale ještě nemám schválený účet.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj, vítam ťa na čepeku. :)
pbd
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 0
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 337 poděkování
Dostal: 429 poděkování

Nový příspěvek od pbd »

Zrcadlo píše: čtvrtek 29. 10. 2020, 1:25:13 Necítím se být jako muž ani jako žena. Možnost Jiné tam chybí.
Vítám tě Zrcadlo, zvolit si v profilu gender "jiný" už teď můžeš.
Zrcadlo
Na trestné lavici

Děkuji