Rozmohl se nám tady takový nešvar...
Rozmohl se nám tady takový nešvar...
Chtěla bych zde do návštěvní knihy napsat jeden názor a předem se omlouvám všem těm, kterých se tohle netýká, ale rozmohl se nám tady takový nešvar...nadávat na web, jeho pravidla a adminy a to kolikrát dost nenávistným způsobem.
Tak si říkám, kde se v lidech, kteří pravidelně docházejí na web a kolikrát i na chat, bere ta neskonalá drzost někoho shazovat, pomlouvat, vznášet hromadu námitek a říkat věci typu „chci, aby ČEPEK skončil“, ačkoliv neustále využívají jeho služeb.
Milostiví by si měli uvědomit, že web založili jistí admini nikoliv z povinnosti, ale ze své dobré vůle, s dobrým úmyslem někomu pomoci, a také ukázat, že pedofil nemusí se rovnat zneužívač dětí a pán v bílé dodávce s knírem a kabátem, který nabízí dítkám bonbony a někde za rohem je znásilní. Stálo je to mnoho času, úsilí, peněz a nervů a kdo to umí ocenit? Nikdo, protože každý umí jen kritizovat, místo aby si zametl před vlastním prahem – jenže zamést si před vlastním prahem by stálo asi více úsilí než zametat prahy jiných.
Některé to možná šokuje, ale i admini jsou jen lidé se svými chybami a temnými stránkami, mají svoje problémy, svoje životy a svoje emoce, proto se i zde mohou dopustit drobných prohřešků, se kterými nemusíme souhlasit, ale uvědomte si, že pracovat na takovém webu s takovou kontroverzní tématikou NENÍ jednoduché. Pořád se najde spousta lidí zvenčí, kteří mají chuť ublížit, kopnout si, dělat zlo...a místo podpory zvnitřku se jim dostane dalších kopanců a shazování.
Mimochodem, proč to vlastně píšu...včera jsem musela zablokovat na osobním profilu jednoho ze zdejších členů, opakovaně banovaného, jelikož neuměl mluvit už o ničem jiném než o tom, jak na ČEPEK už nepáchne, jaká je to tady hrůza, pomlouval adminy ve snaze je co nejvíce očernit a sám asi získal dojem, že je pro fungování webu nějak důležitý a že jeho nepřítomnost nám všem zkazí náladu a web se bez něj zhroutí. Trochu mi to připomnělo hosty v restauracích, kteří se dožadují u obsluhy něčeho, co není v jejich silách a když jim není vyhověno, tak začnou vyřvávat „Tak sem já už nikdy nevkročím, přišli jste o zákazníka!“ Já myslím, že jsou všichni jenom rádi, že přišli o takovou veš, která nebude kazit vzduch svou toxicitou...
Prostě mě v negativním slova smyslu fascinuje, jak všichni kritizují, nikdo nemá dobrého slova, ale přesto všichni opakovaně web navštěvují, diskutují, využívají...a nekoukají, čí je to práce a zásluha, že tady mohou vůbec být.
Jednoduše, když se Ti to tady tak strašně nelíbí, vypadni a založ si vlastní web, bez odkazů na něj zde...proč bys měl nadále využívat jakékoliv služby ČEPEKu?
Chápete to?
Tak si říkám, kde se v lidech, kteří pravidelně docházejí na web a kolikrát i na chat, bere ta neskonalá drzost někoho shazovat, pomlouvat, vznášet hromadu námitek a říkat věci typu „chci, aby ČEPEK skončil“, ačkoliv neustále využívají jeho služeb.
Milostiví by si měli uvědomit, že web založili jistí admini nikoliv z povinnosti, ale ze své dobré vůle, s dobrým úmyslem někomu pomoci, a také ukázat, že pedofil nemusí se rovnat zneužívač dětí a pán v bílé dodávce s knírem a kabátem, který nabízí dítkám bonbony a někde za rohem je znásilní. Stálo je to mnoho času, úsilí, peněz a nervů a kdo to umí ocenit? Nikdo, protože každý umí jen kritizovat, místo aby si zametl před vlastním prahem – jenže zamést si před vlastním prahem by stálo asi více úsilí než zametat prahy jiných.
Některé to možná šokuje, ale i admini jsou jen lidé se svými chybami a temnými stránkami, mají svoje problémy, svoje životy a svoje emoce, proto se i zde mohou dopustit drobných prohřešků, se kterými nemusíme souhlasit, ale uvědomte si, že pracovat na takovém webu s takovou kontroverzní tématikou NENÍ jednoduché. Pořád se najde spousta lidí zvenčí, kteří mají chuť ublížit, kopnout si, dělat zlo...a místo podpory zvnitřku se jim dostane dalších kopanců a shazování.
Mimochodem, proč to vlastně píšu...včera jsem musela zablokovat na osobním profilu jednoho ze zdejších členů, opakovaně banovaného, jelikož neuměl mluvit už o ničem jiném než o tom, jak na ČEPEK už nepáchne, jaká je to tady hrůza, pomlouval adminy ve snaze je co nejvíce očernit a sám asi získal dojem, že je pro fungování webu nějak důležitý a že jeho nepřítomnost nám všem zkazí náladu a web se bez něj zhroutí. Trochu mi to připomnělo hosty v restauracích, kteří se dožadují u obsluhy něčeho, co není v jejich silách a když jim není vyhověno, tak začnou vyřvávat „Tak sem já už nikdy nevkročím, přišli jste o zákazníka!“ Já myslím, že jsou všichni jenom rádi, že přišli o takovou veš, která nebude kazit vzduch svou toxicitou...
Prostě mě v negativním slova smyslu fascinuje, jak všichni kritizují, nikdo nemá dobrého slova, ale přesto všichni opakovaně web navštěvují, diskutují, využívají...a nekoukají, čí je to práce a zásluha, že tady mohou vůbec být.
Jednoduše, když se Ti to tady tak strašně nelíbí, vypadni a založ si vlastní web, bez odkazů na něj zde...proč bys měl nadále využívat jakékoliv služby ČEPEKu?
Chápete to?
Naposledy upravil(a) Rapunzel dne čtvrtek 8. 10. 2020, 21:01:57, celkem upraveno 1 x.
-
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1085 poděkování
- Dostal: 1175 poděkování
Re: Rozmohl se nám tady takový nešvar...
Upřímně mě už tu nepřekvapí nic. Taky nechápu lidi co sem chodí ale přitom nadávaj na čepek a říkaj že by měl skončit. Myslím si ale že je dobře pokud tu odejde člověk co neustále dělá jen problémy a kazí atmosféru Čepku.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 451 poděkování
Spousta lidi to tu vnima jako obdobu nejakeho xchatu kde si mohou jit poklabosit naprosto o vsem co je napadne. To do urcite miry je nepochybne pravda ale je taky nutne si uvedomit i vzdelavaci ucel (at jiz pro pedofily nebo verejnost) tohoto webu a z toho je snad jasne ze tu urcity obsah neni vitan. Nejaka pravidla holt plati vsude, i pri jizde autobusem. Web neposkytuje zadnou komerecni sluzbu ktere by se dalo dovolavat, vse je na dobrovolnosti a tak pokud se zde nekomu nelibi tak neni problem v tom odejit.
Dovolím si jen malou poznámku. Text je obecnější povahy, takže by se na něj dalo vztáhnout víc lidí a to i těch, kterých se poslední pasáž o blokaci a konzultaci na sociální síti nevztahuje. Tímto tedy pro jistotu uvádím, že se mě předmětný odstavec o blokaci netýká a týká se někoho jiného. Michaela si psala s jinou nejmenovanou osobou a zablokovala jinou osobu. Rád bych předešel nedorozuměním, tak to tu uvádím.
No ano, Tys to nebyl.Prim píše: ↑čtvrtek 8. 10. 2020, 17:40:05 Dovolím si jen malou poznámku. Text je obecnější povahy, takže by se na něj dalo vztáhnout víc lidí a to i těch, kterých se poslední pasáž o blokaci a konzultaci na sociální síti nevztahuje. Tímto tedy pro jistotu uvádím, že se mě předmětný odstavec o blokaci netýká a týká se někoho jiného. Michaela si psala s jinou nejmenovanou osobou a zablokovala jinou osobu. Rád bych předešel nedorozuměním, tak to tu uvádím.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 100
- ve věku do: 100
- Dal: 46 poděkování
Prim píše: ↑čtvrtek 8. 10. 2020, 17:40:05 Dovolím si jen malou poznámku. Text je obecnější povahy, takže by se na něj dalo vztáhnout víc lidí a to i těch, kterých se poslední pasáž o blokaci a konzultaci na sociální síti nevztahuje. Tímto tedy pro jistotu uvádím, že se mě předmětný odstavec o blokaci netýká a týká se někoho jiného. Michaela si psala s jinou nejmenovanou osobou a zablokovala jinou osobu. Rád bych předešel nedorozuměním, tak to tu uvádím.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1598 poděkování
- Dostal: 815 poděkování
Všichni ne Michaelo. Většina lidí sem chodí ráda, a někteří adminům i čas od času i poděkují. Sice vůbec netuším, o jaké konkrétní příhodě mluvíš, ale dokážu si představit, že někteří uživatelé by ocenili trochu volnější pravidla. Já se třeba nedávno ve VIP sekci ptal, jak na diskuzi nějakých kontroverznějších článků, aby to nebylo vnímáno nějak negativně. Vzhledem k tomu, že se mi nedostalo žádné odpovědi, vyložil jsem si to tak, že si tu takovou diskuzi admini nepřejí. Můžu s tím nesouhlasit, ale to rozhodnutí respektuji.
Tohle doporučení je asi na místě u nějakých věčných prudičů, ale byla by škoda takto odhánět každého, kdo projeví odlišný názor, nebo dá nějaký podnět ke změně. Ona ta komunita tady není zas tak velká, a nějaké další štěpení by ji zbytečně oslabilo. Myslím, že by bylo rozumnější hledat cesty, jak vyjít vstříc co největšímu spektru uživatelů při zachování dobrého jména komunity. Když už ne z jiných důvodů, tak alespoň ve snaze ty problematické uživatele převychovat ku prospěchu lidstva . Já bych si třeba dokázal představit nějakou speciální sekci ve smyslu "šedé zóny", viditelnou jen pro dlouhodobé členy, kde by bylo dovolené ve vší slušnosti a v souladu se zákony diskutovat i nějaká kontroverznější témata. Ale nevím, je docela možné že admini mají velmi dobré důvody, proč tu něco takového nechtějí.
Ono ať už si to admini uvědomují nebo ne, ČEPEK je právě díky jejich skvělé práci už v podstatě takovou institucí, a někteří uživatelé tak na ni kladou vyšší nároky, než by kladli na jiné weby menšího významu. To je vcelku přirozené, i v businessu podléhají monopoly většímu dohledu.
Dreamere, rozumný názor jako vždy, ale není to o odhánění lidí s odlišným názorem, ale o odhánění věčných "hejtrů", kteří to tady vyloženě nesnáší. Odlišné názory se samozřejmě budou vyskytovat, i já mám na některé věci odlišný názor, nicméně je na adminech, jak to všechno povedou a je to jejich výsostné právo, rozhodovat. Když tady chci být, musím se prostě řídit místními pravidly.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
Jak říká Michaela, není problém v tom když nekdo přijde s konstruktivní kritikou a nastíní jinou možnost jak by to mohlo fungovat lépe. Koneckonců v tom může být kus pravdy.
Snad každý by nějakou tu vyhradu našel (větší či menší), mne třeba žere způsob udělování banů.
Horší je to ale s jedinci kteří si stežují tak nějak z principu a neustále dle hesla "Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde..."
Pro takové je asi nejlepší jít o dům dál.
Pokud člověk ale vznáší námitky v zájmu komunity a jeho činnost zde ukazuje na nejlepší zájmy pro obecné blaho tak věřím že admini nejsou hluší. Už to že v admin týmu máme mláďata jako Allein nebo Marco je asi dobrým příkladem že snaha udělat něco líp a pomoct trestána nebo odmítána není.
Snad každý by nějakou tu vyhradu našel (větší či menší), mne třeba žere způsob udělování banů.
Horší je to ale s jedinci kteří si stežují tak nějak z principu a neustále dle hesla "Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde..."
Pro takové je asi nejlepší jít o dům dál.
Pokud člověk ale vznáší námitky v zájmu komunity a jeho činnost zde ukazuje na nejlepší zájmy pro obecné blaho tak věřím že admini nejsou hluší. Už to že v admin týmu máme mláďata jako Allein nebo Marco je asi dobrým příkladem že snaha udělat něco líp a pomoct trestána nebo odmítána není.
Naposledy upravil(a) Tim dne pátek 9. 10. 2020, 1:15:12, celkem upraveno 1 x.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1598 poděkování
- Dostal: 815 poděkování
Tak si říkám, jestli nakonec není dobře, že nemám čas chodit v té aktivní době na chat. Na fóru jsem nic z toho o čem mluvíte nezaregistroval
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
No tos nepoznal některé jedince. Není to jen na chatu, ale i v osobních diskuzích mimo web, kdy člověk slyší neustálé stížnosti.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
To máš z toho bavení se s úchyly!!
To mám z toho, že nejím polévky a furt čumím do mobilu.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Není nad písmenkovou - to je zábava pro každou generaci!!!
Jinak doporučuji režim "letadlo", mám ho zapnutý již devět dní a jsem šťastný jako blecha.