Pedofil není ten, kdo zneužívá dítě. Rozhovor se zakladatelem Československé pedofilní komunity (MŮJ PŘÍBĚH, YouTube)

Zapojení komunity do osvětových či jiných aktivit, jako jsou např. přednášky a jiné projekty mimo účasti na Prague Pride, natáčení Danielova světa a projektu Parafilik.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 390 poděkování
Dostal: 1689 poděkování

Pedofil není ten, kdo zneužívá dítě. Rozhovor se zakladatelem Československé pedofilní komunity (MŮJ PŘÍBĚH, YouTube)

Nový příspěvek od Cykle02 »

...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1508 poděkování
Dostal: 679 poděkování

Re: Pedofil není ten, kdo zneužívá dítě. Rozhovor se zakladatelem Československé pedofilní komunity (MŮJ PŘÍBĚH, YouTube

Nový příspěvek od Dreamer »

Jen info, že už je to ke shlédnutí. Nevím od kdy přesně.
EDIT 1: tak prej už zase ne :)
EDIT 2: tak už zase jo...
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 390 poděkování
Dostal: 1689 poděkování

Re: Pedofil není ten, kdo zneužívá dítě. Rozhovor se zakladatelem Československé pedofilní komunity (MŮJ PŘÍBĚH, YouTube

Nový příspěvek od Cykle02 »

...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1397 poděkování
Dostal: 3223 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jirko, měl bys tady do vlákna napsat aspoň jeden příspěvek, jak ke spolupráci s Šárkou došlo, abychom mohli dávat taky lajky i tobě, a ne jenom tomu, kdo ta videa zde vložil. :)
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Dal: 1397 poděkování
Dostal: 3223 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jirko, chtěl bych ti moc poděkovat za ten rozhovor se Šárkou, udělal jsem si dnes čas a všechna ta tři videa jsem si pustil. V podstatě ve všem s tebou souhlasím, jen bych doplnil, že ty pubertální děti některé pedofily nepřitahují z důvodu právě jejich pubertálního chování (narážím na pasáž, kdy se Šárka hodně divila, jaktože jsou takoví pedofilové, kterým se líbí děti, pak puberťáci nic (nebo výrazně méně), a pak zas až spíš ti už dospělí třeba 20+). Pěkně vysvětluješ, co jsi cítil, myslím, že pokud si ta videa pustí někdo, kdo se bude chtít dozvědět, jaké pocity má pedofil, tak se to i dozví.

Upřímně popisuješ, co jsi cítil, jak jsi to cítil, pak mě taky zaujalo, že jsi kontaktoval tu, do které ses zamiloval ve 4 letech, a předal jí ty dopisy a básničky, které jsi jí psal, a jak vlastně ani ona nebo její sestra si tvoje chování k ní, i když obě věděly, že jsi do ní zamilovaný, nespojily s pojmem pedofil…

A ve 27. minutě třetího videa, i když je to vlastně smutný, tak jsem se teď od plic zasmál… tohle jsi vždycky uměl, v těch rozhovorech. Na tak vážné téma, a přitom se člověk i zasměje, i když za celé 1,5 hodiny to bylo asi poprvé a taky naposled. :)

Moc ti držím palce, abys pokud možno byl aspoň trochu spokojený a šťastný, když se nad tím člověk zamyslí, znám tě přes 10 let, je to vlastně pořád o nějaké naději, třeba na to, že najdeš nějakou partnerku, která by tě mohla mít ráda a ty bys mohl mít rád ji, ale nic nepřichází… a nezcvoknout z toho po tolika letech musí být i docela náročné.

Ještě jednou moc díky. *good*
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 351 poděkování
Dostal: 632 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Omlouvám se, k přečtení vlákna jsem se dostal až nyní. Šárka mě sama oslovila s tím, že by chtěla natočit rozhovor s pedofilem, protože se domnívá, že ten první její respondent z minula nebyl ani pedofil. Měla to být původně jen dvě videa, jedno o ČEPEKu a druhé o mém životě. To druhé však bylo hodně dlouhé, tak jej rozdělila na dvě. Snad se videa líbila a doufám, že třeba i někomu pomohou, ať už s tím, aby se o pedofilii něco dozvěděl, nebo s tím, aby se vyrovnal s vlastními pocity.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1508 poděkování
Dostal: 679 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Konečně jsem našel čas doposlechnout si zbývající části rozhovoru. Je perfektní, moc pěkně nás tam Jirko reprezentuješ. Moc držím palce, ať je v životě lépe.

Nestálo by za to, dát na rozhovor odkaz do rubriky Rozhovory? Myslím že by mohl být užitečný pro pedofily i návštěvníky, a nějakou propagaci by si zasloužil.