Co mám dělat? (Tomiiiik)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Tomiiiik

Co mám dělat? (Tomiiiik)

Nový příspěvek od Tomiiiik »

Co mám dělat? - dotaz v poradně
Tomiiiik píše:Dobrý den, je mi 21 let, žil jsem 2 roky s přítelem (přítel 26 let), po nějaké době jsem si začal všímat, že se zajímá o malé děti, dokonce jsme 2 malé děti hlídali. Jednou mi řekl, že se s jedním z nich (11let) vyspal, došlo k orálnímu uspokojení a děti to teď od něj vyžadují, protože jim za to nabízí oblečení, výlety a peníze... Odprostil jsem se od něj a nyní jsme už přes 2 měsíce od sebe.<!--more--> Jenže, vidím teď všude příspěvky typu "krásný výlet" a je tam s nimi na fotkách... Věděl jsem to už dřív a chtěl jsem mu opravdu pomoct snažil jsem se co mi jen síly stačili. Momentálně jsem psychicky na dně, nemohu malé děti ani vidět, přesněji malé kluky, jakékoliv, ne zrovna ty dva. Když vidím malého polonahého kluka, začnu se klepat, nemůžu mluvit a začne se mi zvedat žaludek, mám pocit jako bych měl co nejdřív utéct. Přemýšlím tedy nad dvěma dilematy.

První, jak mu pomoct? Když se neumí hlídat. Nevím jak, když už spolu nemáme teoreticky nic společného. Bohužel měl v počítači přes 200 fotek a videí malých dětí, za které i dost možná platil, udělal jsem věc, za kterou se sám stydím... Řekl jsem to rodičům těch dvou "11 letých" kluků, ale oni mi na to odpověděli naprosto jednoduše "Máme ho rádi takového jaký je"

Druhé, přemýšlím nad tím jestli se mi díky tomu nevybudovala posttraumatická stresová porucha. Stačí, když jsem našel tuto stránku, a minimálně 15 minut jsem brečel.
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Nojo, milý příteli,

Váš odpor k malým klukům nyní je asi normální žárlivostí, je to přirozené.

Nicméně, pokud máte Vašeho bývalého přítele rád, více byste mu pomohl, pokud byste zůstali ve vztahu. Bude-li nyní, po Vašem rozchodu, v sexuální nouzi (vycházím z toho, že když jste spolu byli, tak mezi Vámi asi nějaký sexuální život fungoval), tak nebyl tak silně puzen k nelegálnímu jednání, a nyní mu asi propadne v plné míře. Také byste měl příležitost mu opakovaně vysvětlovat, že nejedná správně, kdežto nyní je Váš vliv na něj nulový.

To, že rodiče těch dvou kluků mu to tolerují, neznamená, že se nedopustí v budoucnu něčeho dalšího, co ho přivede do kriminálu.

S pozdravy a přáním dobré mysli

MUDr. Antonín Brzek

Marco Freeman odpovídá:

Ahoj Tomíku,

to, co popisuješ, je nezáviděníhodná situace. Je důležité ale nevidět to jen z tohoto úhlu pohledu. Chápu, že jsi na přítele naštvaný a evidentně na děti žárlíš, že Tvůj přítel zlomil Tvou důvěru a respekt v něj.

Co je ale v této chvíli důležitější než žárlivost, tak to, že pokud je pravda to, co říkáš, že Tvůj přítel zneužil děti (a pravděpodobně je dále zneužívá, je-li s nimi v kontaktu), tak tuto situaci musíš řešit. Nejen z hlediska morálky, protože těm dětem to může způsobit doživotní trauma a musí se zabránit pokračování zneužívání (obzvlášť, když si je za to zneužívání „kupuje" různými dárečky a vede je tím morálně k prostituci), ale i z hlediska zákona jsi povinen překazit zneužívání dítěte, v tomto případě (kdy Tě Tvůj bývalý přítel neposlouchá a asi i rodiče jsou hluší) asi jedině tím, že ho nahlásíš na Policii České republiky. V opačném případě, pokud by ses rozhodl toto neřešit, se vyjma morální odpovědnosti, že jsi věděl, že někdo ubližuje dětem, ale nezasáhl jsi, vystavuješ riziku trestního stíhání, které pro tebe dle § 367 Trestního zákoníku může skončit odsouzením k trestu odnětí svobody až na 3 roky.

Takže v tomto případě prosím zaujmi zodpovědný postoj a pokud víš, že přítel dané děti zneužil a řekl Ti i to, že děti to po něm teď vyžadují (což v žádném případě neznamená, že jim to nemůže způsobit trauma), tak jej prosím nahlaš. V tomto případě nejde o dobro Tvého přítele, který si evidentně vybral, jakou cestou se vydá (a to cestou zneužívání dětí a zničení Tvé důvěry), ale o dobro dětí a dobro Tvé.

Pevně doufám, že se rozhodneš pro správnou věc.

S přáním všeho dobrého,

Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK
Tomiiiik

Re: Co mám dělat? (Tomiiiik)

Jenže, jak dokážu cokoliv změnit, když opustil on mě. Nedokážu, hlavně psychicky, nahlásit člověka na policii ČR, když ho miluji. Navíc jsem byl a jsem pořád osoba blízká, tudíž pro mě není povinností ho nahlásit. Nemám o něm žádné informace, nepíšeme si, děláme že se neznáme. Nevím jestli je můj odpor k malým dětem pouze žárlivost, momentálně už na něj nežárlím, spíš, se nedokážu s malými kluky bavit, protože si automaticky vzpomenu na něj a zvedne se mi žaludek.

Momentálně nevím co mám dělat.
Naposledy jsem ho viděl, zhruba před týdnem, když si přijel s jedním z tech kluků pro zbytek svých věci, a toť vše, předtím jsme se neviděli přes 2 měsíce.

Děkuji za všechny Vaše rady, ale stejně se cítím opravdu bezradný.
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 260 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Chápu že mu nedokážeš ublížit. Nicméně má to ještě dvě roviny, pokud hodnověrně víš, že se zneužití má stát máš povinnost to oznámit nebo se jej pokusit překazit. U dokonaných skutků to neplatí, ale tím se teď moc asi nezabývej, není to zas až tak tvá věc.

Jde spíš o to, jak teď najít způsob, aby tobě bylo lépe. Psychoterapeuta, který by ti ale byl schopen pomoci, budeš hledat těžko.
Pokud by ti to pomohlo, klidně přijď za námi na chat.
Tomiiiik

Určitě si s Vámi rád napíšu, kde se mohu přidat? :)
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 450 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Fascinuje mne ze nekdo v teto situaci resi neco jineho nez kde je nejblizsi sluzebna PCR....
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Silesia
Registrovaný uživatel

Máme tu chat.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2057 poděkování
Dostal: 866 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Tim píše: sobota 26. 9. 2020, 16:52:53Fascinuje mne ze nekdo v teto situaci resi neco jineho nez kde je nejblizsi sluzebna PCR....
Tak já bych to i pochopil, když prostě někoho miluješ, tak se budeš spíš nejdřív snažit to s ním vyřešit, aby z toho tvoje milovaná osoba měla co nejmenší problém.

Co mě ale udivuje jsou tyhle výroky:
Tomiiiik píše:Odprostil jsem se od něj a nyní jsme už přes 2 měsíce od sebe
Tomiiiik píše:Nevím jak, když už spolu nemáme teoreticky nic společného
Tomiiiik píše:Nemám o něm žádné informace, nepíšeme si, děláme že se neznáme
které si odporují s tímhle výrokem. Asi bys měl s těmi předchozími výroky problém se odkazovat na osobu blízkou.
Tomiiiik píše:Navíc jsem byl a jsem pořád osoba blízká, tudíž pro mě není povinností ho nahlásit.
Když už píšu, tak přihodím můj názor. Jak mu pomoct? Takže má intimní styk s dětmi, dokonce za úplatu a v počítači má DP. Za to by asi dostal "pěkný" trest. Takže zkus ho nějak zkontaktovat, že s ním potřebuješ nutně mluvit a pak mu vysvětli, že páchá trestnou činnost a je za to vysoká sazba. Pokud nebude reagovat, tak mu napiš, že to, co dělá je trestné a protože jsi svěděk, tak to musíš ohlásit, jinak by ses také dopouštěl TČ.

Nechápu, jak jsi to řekl rodičům těch dětí, ale buď jsou magoři, že to klidně dál tolerují a tím myslím také pachájí trestnout činnost, a nebo jsi řekl jen, že si jejich děti s tvým přítelem hezky hrají - pak by mi taky samozřejmě nedošlo, že mají intimní vztah.

Druhý dotaz - nejsem psycholog, ale také se mi zdá, jak píše MUDr. Brzek, že je to jen žárlivost, že už nejsi jeho oblíbenec, možná i spojená s odporem k tomu, co těm klukům dělá. Když uvidíš mladého kluka, tak si uvědomíš, že tvůj přítel takového kluka zneužívá a udělá se ti z toho špatně, protože je to pro tebe nechutné.

No a že jsi brečel? Občas když si tu přečtu nějaký příběh zneužitých, tak brečím lítostí, když si přečtu příběh pedofila, který popsal, jak se ovládá (naposledy příběh od Dědy), tak brečím štěstím, když měl Děda tu kamarádku Lucinku, a zároveň smutkem, že jí nemohl nikdy tu lásku říct. A když si tady přečtu kopii článku z médií o tom, jak rodiče ubližujou svým malým dětem nebo je dokonce dokážou zabít, tak brečím smutkem, že se my nesmíme skoro ani na dítě podívat a někdo jinej jej násilně zabije :(
Tomiiiik píše:Určitě si s Vámi rád napíšu, kde se mohu přidat? :)
Zaregistruj se na chatu. Pokud bys chtěl psát i do fóra, tak se zaregistruj i na fórum (ale nemusíš, můžeš jen na chat).
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 450 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

podivin píše: sobota 26. 9. 2020, 19:24:00
Tim píše: sobota 26. 9. 2020, 16:52:53Fascinuje mne ze nekdo v teto situaci resi neco jineho nez kde je nejblizsi sluzebna PCR....
Tak já bych to i pochopil, když prostě někoho miluješ, tak se budeš spíš nejdřív snažit to s ním vyřešit, aby z toho tvoje milovaná osoba měla co nejmenší problém.
Nevim... Jsem rad ze jsem v teto situaci zatim nebyl. :)
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Návštěvník

Nový příspěvek od Návštěvník »

jako máš jen jednu možnost nahlasit to na poldy ho nijak jinak nezastavíš on to jako chybu nevidí stalo se to pro něj normální věc jeto těžké ale pokut výš že to stale dělá jeto povinost nahlásit abys pak stoho neměl problém žesi to věděls a nic si stim neudělal
Silesia
Registrovaný uživatel

Návštěvník píše: neděle 27. 9. 2020, 14:50:50 jako máš jen jednu možnost nahlasit to na poldy ho nijak jinak nezastavíš on to jako chybu nevidí stalo se to pro něj normální věc jeto těžké ale pokut výš že to stale dělá jeto povinost nahlásit abys pak stoho neměl problém žesi to věděls a nic si stim neudělal
To se strašně lehce napíše ale krutě špatně udělá.... Já to neobhajuju, jen si dovedu představit ten vnitřní boj, který to s Tomíkem dělá. Napadla mě varianta, zkusit promluvit s těmi kluky, protože každý má povinnost konat tak, aby TČ zamezil a tohle by mohla být cesta
Návštěvník

Nový příspěvek od Návštěvník »

to nemá cenu pokut je uplácí dárečkama tak stím nikdo nepřestane a potahnese to dal a paké psal že má v pc dp a to už se omluvyt nedá
Silesia
Registrovaný uživatel

Návštěvník píše: neděle 27. 9. 2020, 17:45:59 to nemá cenu pokut je uplácí dárečkama tak stím nikdo nepřestane a potahnese to dal a paké psal že má v pc dp a to už se omluvyt nedá
Já bych nepodceňoval inteligenci těch kluků.
Jak by si asi odpověděli na otázku kolík jejích kamarádů dělá to co oni...
Řekl bych že jich moc nebude a pak už stačí dotaz na to , proč si myslí že to tak je.

Navíc pokud ti kluci nejsou zletilí dost problémů budou mít i jejich rodiče.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jen aby pak kluci na policii nevypovídali, že jim ubližoval jednak pan A, který je sexuálně zneužíval, a pak pan B, který jim vyhrožoval nějakými následky pro jejich rodiče. A než se vysvětlí, že to bylo jinak, tak pan B alias Tomiiiiik bude mít za sebou pár týdnů ve vazbě či pár vytlučených oken.
Silesia
Registrovaný uživatel

Myslím že ve větě, pokud se to provalí bude se zkoumat kdo všechno o tom věděl (ten kdo to dělá, rodiče já....) A pak taky to, kdo co dělal, aby takovému jednání zabránil najde vyhrožování jen člověk s podprůměrnou inteligencí.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2057 poděkování
Dostal: 866 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Gabriel Svoboda píše: pondělí 28. 9. 2020, 6:21:07Jen aby pak kluci na policii nevypovídali, že jim ubližoval jednak pan A, který je sexuálně zneužíval, a pak pan B, který jim vyhrožoval nějakými následky pro jejich rodiče. A než se vysvětlí, že to bylo jinak, tak pan B alias Tomiiiiik bude mít za sebou pár týdnů ve vazbě či pár vytlučených oken.
Abych pravdu řekl, nad tímhle jsem párkrát přemýšlel. Kdyby se mi náhodou nějaká holčička někdy svěřila způsobem "chceš tohle taky, ten pán to má rád", že bych jí zkusil přesvědčit, aby to šla (klidně i se mnou) na policii říct. Pak jsem ale dostal strach, aby to holčička nepopsala na policii tak, že by si všichni mysleli, že ten zneužívač jsem já.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Urcite by som to nenechal len tak. V prvom rade by som asi zasiel za tymi detmi a osamote medzi 4 ocami by som sa o tom s nimi velmi citlivo porozpraval a podla toho by som ucinil dalsie kroky. Ak by dieta pochopilo, ze je to zle a ze to co robi je spatne a prestalo by stim bolo by to podla mna fajn pretoze akterovi by sa zacalo bud vyhybat alebo by mu povedalo ze to je spatne co robia a tym padom by mozno pochopil aj on ze to je zle. Ak by si dieta samo nedalo rady cize by mi povedalo ze sa mu to paci a ze to je tajomstvo alebo nieco podobne co by nasvedcovalo tomu ze chce pokracovat v tom zasiel by som za ich rodicmi.

Za rodicmi tich deti a povedal im, ze sa snimi musim o niecom vaznom porozpravat a potom by som im povedal, ze jeden moj znamy sa mi priznal s tym, ze ma oralny styk s ich dietatom a ze ho uplaca darcekmi a vyletmi. Potom by som im ukazal tie prispevky.

Neviem, co si im povedal ale ak si im iba povedal to, ze je pedofil, tak sa necudujem, ze ti odpovedali typu "mame ho radi taky aky je"

Nechal by som to na rodicou. Ak by rodicia boli skepticky voci tomu alebo by sa ho stale zastavali, zasiel by som na policiu sam a povedal im s cim sa mi priznal znamy.

Toto co pisem je, co by som urobil asi v tvojej situacii. Neviem ale ci by to bolo uplne to najspravnejsie riesenie preto pisem asi..ale asi takto nejako by som konal..
Juno
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Juno »

Prosím, prosím jdi na policii. Bude to těžký, ale je to ta jediná správná věc, kterou teď můžeš udělat.
Třeba tím zachráníš nejeden mladý život.
Občas je důležité udělat to co je správné a ne to, co je snadné.