Pár příkladů jejich názorů proti nám:301 píše: ↑pondělí 17. 8. 2020, 16:34:14 Nevidím důvod proč by se měla informovat škola, kde učí pedofil. Když ten člověk nikomu neubližuje tak je to v pořádku a navíc učitelů je málo. A když by se to tak dělalo s každým pedofilem, tak by nějaká část učitelů zmizela. Každý ať dělá práci která ho naplňuje.
walkerclasic
@teii-hime Obávám se, že tohle nelze úplně srovnávat. Středoškolský učitel se možná nažhaví na mladé studentce, co ho přitahuje. Jenže ten si tuhle sexuální energii může vybít doma na manželce, co ho přitahuje taky. Když se takhle "nažhaví" pedofilni učitel na dítěti ve školce, na kom pak tu nastradanou erotickou energii vybije? Na ženě těžko, tak ho nepřitahuje (pokud nějakou vůbec má)... Takže.. Na jiném dítěti jedině? Je prostě rozdíl se nažhavit a moci se sem tam "zchladit" na jakýkoliv jiný ženě, co souhlasí. Jenže pedofil tohle "vybití" prostě nemá. Proto mi to přijde nesrovnatelný ten tvůj příklad.
luckygirl
holky jako sorry ale psát tu že by pedofilové měli dělat učitele atd ..no jako opravdu čumím...
já nejsem máma nemám děti ale pedofila bych nechtěla ani za souseda ..
vám by to oprvdu nevdilo aby vaše dítě učil pedofil..??
cerberus
Je mi líto, chápu že si nevybrali narodit se s takovou úchylkou. Bohužel jako matka můžu za sebe napsat, že cokoliv by měly moje děti mít s pedofily, je moje noční můra. A rozhodně si neumím představit, že by mi nějakej učitel/vychovatel/kdokoliv začal ochmatávat dítě a já bych to pak jako omluvila že se vlastně nic neděje a on za to chudák nemůže.
estrella18
taky myslím, že to nejde srovnat.. minimálně v tom, že ta studentka na střední dokáže říci, že jí je nepříjemné, kdyby na ní ten učitel sáhl, pohladil jí např. po vlasech a dokáže říct ne (neříkám, ne vždy, ale prostě rozumově už tam nějaká schopnost obrany je), zatímco dítě ve školce, kde ho bude učitel hladil po vlasech, ramenou, zádech třeba, tak to dítě se bránit většinou nebude, pokud toho učitele zná, protože malé děti jsou úplně jinak kontaktní a vůbec nechápou, že by v tom mohl být problém..
a mě jako mámě je teda ta představa hodně nepříjemná, že by na dítě takto někdo sahal a měl u toho sexuální fantazie, případně komenty typu, že je krásné a tak, prostě ne.. a to uznávám, že pedofilie není nic zlého, ale tohle už je podle mě právě překračování té hrozně tenké hranice, která u učitelů/pedofilů může nastat...
luckygirl
no ale v té školce na ty děti ten učitel sahat musí .. nám ve školce třeba pomáhali s hygienou ...)a tejně si myslím že
nikdy nebudeš mít záruku že se nic nestane ..
jako opravdu nechápu že někdo souhlasí s tím aby pedofilové dělali učitele nebo vedli zájmové krpužky atd ..
coca
Ucitel nebo jakýkoliv pracovnik s malými dětmi ktery je pedofil, jakykoliv deviant napr nekrofil pracujici s těly, zoof. se zviraty atd atd to si snad nikdo normalni predstavit ani nemuze a natoz to akceptovat!
nataliew
@frajirka ale přesně takhle jsem to myslela, jen jsem to nerozepsala. Dobře to jde aplikovat na učitele ve škole. Prostě učitel pedofil je 5x vyšší riziko pro dítě, než jiný učitel, normlální..
iraza
Sama za sebe říkám, že si myslím, že jako rodič mám právo vědět, že mě děti bude učit pedofil ať ve škole, kroužku, tábor atd. Chcete pracovat s dětmi ok, ale já mám zase právo to vědět. Pak má každý právo volby. Nechat tam dítě nebo ne. Ale nic nevědět a zjistit to až se nedej bůh něco stane, tak sama za sebe říkám, že ten člověk si bude přát, aby se nenarodil!!!!! Já své děti devět měsíců nosila, vychovala, starala se o ně a snažila se jim dát to nejlepší pro ně a pro život a nevím proč bych měla riskovat, že někdo nezvládne své chutě nebo jak to napsat a mé děti to odnesou!!!! Děkuji nechci!!!! Dej člověku šanci a uvidíš co se stane a můžete mi tisíckrát říkat, jak to máte pod kontrolou! To je jako pustit bývalého feťáka pracovat do lékárny. Proč to riskovat??
A ta udávání plánující fashion_a:
Vy mate teda koule sem verejne psat.
@lennroe007 srovnavat homosexualitu a pedofilii? Zacina mi pripadat, ze mas docela velky problem. A asi bych se zamyslela sama nad sebou, co tady verejne vubec pisu za nesmysly.
neverim ze nekdo s takovou odchylkou ma plnohodnotny vztah.
@kiiax pro dobre vsech, vyhledej prosim odbornou pomoc.
@petr.kasz Pravo na respekt?! To si ztratil v tu chvili, kdy se ti zvedlo pero pri pohledu na male dite. Bez pardonu, dokazu pochopit hodne veci, tohle ne.
@petr.kasz A co cekas? Nejsem jedna z tech, ktere tyhle reci nejak oblbnou a budu vam tady davat cerveny koberec jako fame. Vsichni kdo maji nejakou deviaci by se meli jit lecit. Vetsina techto verejnych for mi neprijde jako pomoc, ale sdruzuje lidi stejneho mysleni, aneb v komunite je sila. Pak to vypada stejne banalne jako potreba, kdyz ma nekdo nutkani kupovat x kabelek tydne.
A co je spatneho na kastraci, kdyz to tomu jedinci pomuze a nebude mu stat pero pokazde kdyz uvidi dite?
Já jsem sem už odpoledne nepsala a hodně nad tím přemýšlela. Ačkoliv si myslím různé věci, s hodně názory tu třeba i nesouhlasím, tak jediné co mi nedá spát je, že nejmenovaný pán P. učí ve škole. To je za mě opravdu neakceptovatelné a při představě (a to ještě nemám děti), jde mi z toho mráz po zádech. Přirovnala bych to asi k tomu dát před feťáka pár gramů koksu a zavřelo ho vždycky na pár hodin do místnosti. Jak dlouho to asi vydrží?