Tony - o mně

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Tony
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 53 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Re: Tony - o mně

Nový příspěvek od Tony »

Přidávám odkaz na upravenou a doplněnou verzi mého příběhu. Díky za jeho zveřejnění.

Všimněte si prosím nenápadné změny v první větě příběhu na webu od prvního příspěvku zde na fóru. Zato těch překlepů si prosím nevšímejte.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Perfektně sepsaný osobní příběh, i dost obsáhlý pro vykreslení podrobnějších pocitů a myšlenek!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Tony
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 10
Dal: 53 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Tony »

Přidám si sem pár poznámek a postřehů, ke kterým jsem s odstupem došel.

Svou orientaci jsem si musel víceméně naplno uvědomovat už minimálně v 19 letech. Vzpomínám si, jak jsem chodil okolo tělocvičny s prosklenou stěnou, kde večer cvičily malé holky. Se zájmem jsem je sledoval a věděl jsem proč.

Počátky příznaků mé pedofilie ale sahají mnohem dál do minulosti, než jsem si při psaní původního příběhu myslel.
Na základce, když mi bylo tak 13-14, se mi líbila sestra spolužačky. Nevím přesně, jak je stará, ale víc než 10 jí asi nebylo. Navíc vždycky vypadala mladší. Nijak jsem nad tím nepřemýšlel a za pedofilii to nepovažoval.
Přibližně ve stejné době si občas jiná spolužačka vodila do třídy o přestávkách nějakou svou příbuznou. Tak 7-8 let. Nic zvláštního, jen si to prostě pamatuju.
Na střední (cca 16-17 let) jsme občas sdíleli část cesty do školy se sousedovou sestřičkou, která začala chodit do první třídy. Byla hrozně živá a taková roztomilá.

To je zatím vše, co mě napadá.