Vyjádření k reportáži A Dost!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Vyjádření k reportáži A Dost!
Z pohledu komunity ČEPEK bychom chtěli upozornit na uvádění zavádějících informací v bulvární reportáži pořadu A dost!, které podle našeho názoru vedlo k nevyváženému vyznění celého pořadu.
1) Je mylnou informací, že se na stránkách komunity ČEPEK vyskytovaly a vyskytují fotografie či videa dětí – všechny tyto fotky a videa jsou tzv. embedded linky, tedy odkazy, které vedou na nějaký původní zdroj, a to nejčastěji na ČSFD.cz či zpravodajství typu iDnes.cz, Novinky.cz a jiné. Pro smazání těchto fotek není možné žádat nás, neb my uvádíme jen odkazy. Pro smazání těchto fotek je nutné kontaktovat internetové stránky, na nichž jsou fotky nahrány a uvedeny.
2) Dále upozorňujeme, že reportáž vyznívala tak, jako kdyby Audiovizuální sekce byla místem pro shromažďování odkazů na YouTube videa či fotky ze soukromých (rodinných, školních) alb. Tak tomu nebylo a není. Odkazy na videa YouTube např. s vystoupením základních uměleckých škol byla vždy minoritní záležitostí, naprostá většina odkazů vede na fotky či videa veřejně známých osob. V reportáži však bylo užito náhledů jen na ta minoritní videa, která vedou na soukromější vystoupení, čímž bylo fórum vystaveno v horším světle. V rámci pravidel webu je nyní i jasně zavedeno pravidlo zákazu uvádění odkazů na fotografie a videa, která pochází z privátních alb (např. rodinných, školních) a která zachycují soukromá vystoupení (např. základních uměleckých škol). Administrátoři budou dbát na dodržování tohoto pravidla.
3) Maminky vystupující v dokumentu (pakliže jsou to ty stejné, jež kontaktovaly moderátora Gabriela Svobodu, což reportáž evokovala) byly maminky veřejně známých osobností vystupujících ve filmech a jejich žádost o smazání se tedy týkala recenzí na tyto filmy. Nejednalo se tudíž o rodiče nějakých neznámých dětí vystupujících v YouTube videích, která se objevila v reportáži. Rodiče veřejně známých osobností dovolili, aby jejich dítě bylo veřejně známé, a tedy aby o něm mohli lidé i běžně hovořit a posílat si odkazy na jejich fotografie či vystoupení.
4) Ve vyjádření Gabriela Svobody, které mělo v reportáži za úkol demonstrovat nevstřícnost komunity vůči rodičů, konkrétně v emailu zaslaném dne 9. 6. 2020 jedné z maminek, je psáno: „Co se týká Vašeho požadavku na vymazání fotografií, které se týkají Vašeho dítěte – tento požadavek nepovažuji za legitimní. Fotografie nejsou uložené na našem webu, jedná se ve své podstatě o odkazy na obrázky, které jsou uložené na stránkách České televize.“ V reportáži však informace o tom, že obrázky jsou nahrané a uložené na stránkách České Televize, na niž web ČEPEKu odkazuje, plně chybí. Právě tato informace však byla důvodem, proč v prvé řadě Gabriel Svoboda odpověděl, že žádost nepovažuje za legitimní – protože se jednalo o odkazy na Českou Televizi, nikoliv na soukromé rodinné album.
5) V reportáži bylo uvedeno několik selektivních výroků, které měly reprezentovat, jak vypadá celá Audiovizuální sekce a prokazovat, že v rámci komentářů se objevuje sexualizace dětských objektů. Jediný skutečně z našeho pohledu problematický výrok byl „přesně takové holčičky úplně nejvíce zbožňuji. S tou bych nejen vařil“, který byl napsán na web uživatelem Plyšáček. Tento uživatel však má u svého profilu a u každého svého příspěvku červený nápis v následujícím znění: „Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity […] V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.“ Příspěvky tohoto uživatele tedy skutečně nemohou být příkladem toho, jak vypadá celá Audiovizuální sekce. V komunitě ČEPEK jsme si vždy zakládali na slušném vyjadřování a osoby, které toto nerespektovaly, byly opakovaně napomínány a trestány. Stejně jako již zmíněný uživatel Plyšáček. Za tyto minoritní dosud neodstraněné nevhodné komentáře, které bylo možno na webu nalézt, se omlouváme. Dohlédneme na to, aby podobná vyjádření, která v minulosti unikla kontrole administrátorů, byla z celého webu odstraněna. Bude-li podezření ze sexualizace dětí v na našich webových stránkách, nebráníme se expertnímu posudku.
6) V rámci reportáže byly nepravdivě uvedeny informace o vztahu instituce NÚDZ a webu ČEPEK. NÚDZ nikdy nebyl garantem ČEPEKu a považujeme za nevhodné, že v reportáži nezazněla plná tisková zpráva NÚDZ k této věci. ČEPEK na svých stránkách propaguje projekt Parafilik, protože je v souladu s cíli komunity ČEPEK – má pomoci parafilikům (tedy i pedofilům), aby se lépe smiřovali se svými neměnitelnými sexuálními preferencemi a nedopouštěli se kriminálních činů. Využíváme rovněž toho, že členové ČEPEKu se v rámci Parafilika mohou dostat k efektivní odborné pomoci.
7) Reportáž byla názorově nevyvážená. Naprostá většina času reportáže byla věnována maminkám a vybraným odborníkům. Vyjma krátkého úryvku z vyjádření moderátora Gabriela Svobody však nebyl v reportáži absolutně dán prostor druhé straně. V celé reportáži nebylo žádné vyjádření administrátorů stránek. Gabriel Svoboda je pouze moderátor, který není za chod webu odpovědný. Za chod webu jsou odpovědní administrátoři, jejichž vyjádření v reportáži úplně chybělo.
Závěrem bychom chtěli uvést, že pokud chtěl pan Tuna pokládat dotazy ohledně obsahu našeho fóra, měl kontaktovat osoby oprávněné v tomto dělat změny a osoby odpovědné za obsah webu komunity ČEPEK – nás, administrátory, na adrese [email protected]. To se ale nestalo.
Za administrátorský Tým ČEPEK,
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Re: Vyjádření k reportáži A Dost!
Všechny bych vás nechal vykastrovat. Takové alibistický kecy!! Přeji vám jenom a pouze smrt! Nic jiného si takové stvůry nezaslouží! 😉
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
- Dal: 280 poděkování
- Dostal: 277 poděkování
A co jsme udělali, že si tohle zasloužíme?L.H. píše: ↑neděle 19. 7. 2020, 14:40:20 Všechny bych vás nechal vykastrovat. Takové alibistický kecy!! Přeji vám jenom a pouze smrt! Nic jiného si takové stvůry nezaslouží!
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 36
- Kontakt: telegram: @poutnick
- Dal: 870 poděkování
- Dostal: 160 poděkování
Musíte mít asi hodně smutný život, že jste tak plný nenávisti vůči lidem. Nechtěl by jste napsat něco podnětného, na co se dá reagovat a ne jen nějaké výlevy co poukazují na Vaše ne příliš dobré duševní zdraví?L.H. píše: ↑neděle 19. 7. 2020, 14:40:20 Všechny bych vás nechal vykastrovat. Takové alibistický kecy!! Přeji vám jenom a pouze smrt! Nic jiného si takové stvůry nezaslouží!
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 566 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Musím vás zklamat, ale kastrace je v naší zemi dobrovolná. A to si představte, že i o tu dobrovolnou možnost kastrace nás Rada Evropy a bývalá paní ombudsmanka chtěli připravit. Naštěstí naše vláda nevyměkla, dala na doporučení sexuologů a možnost dobrovolné kastrace v naší legislativě ponechala.L.H. píše: ↑neděle 19. 7. 2020, 14:40:20 Všechny bych vás nechal vykastrovat.
Je statisticky dokázáno, že Slunce vyjde každé ráno, a že všichni lidé dříve nebo později zemřou. Doufám, že alespoň tato zpráva vás potěšila.L.H. píše: ↑neděle 19. 7. 2020, 14:40:20 Přeji vám jenom a pouze smrt!
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- Líbí se mi: Chlapci
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 451 poděkování
Jednou nas to ceka vsechny, jen by mne mrzelo kdyz bych prozil zivot tak zahorkly jako je nejspis ten vas...L.H. píše: ↑neděle 19. 7. 2020, 14:40:20 Všechny bych vás nechal vykastrovat. Takové alibistický kecy!! Přeji vám jenom a pouze smrt! Nic jiného si takové stvůry nezaslouží!
Neblaznete, venku je hezky, zacina leto, zeny presedlaly na saty a sukne a misto toho vyrazit ven nadavate uzivatelum stranky na ktere neni zhola nic zleho... Ztracite cas pred svou vlastni smrti.
Ať už budete argumentovat sebeučeněji a ohánět se jakýmikoli vznosnými slovními obraty, nemění to nic na faktu, že pedofilie je sexuální deviace a vy jste všichni minimálně latentně společensky nebezpečí. Je mi úzko z toho, že máte dokonce legální společnost ve které se sdružujete a stránky, kde se vzájemně inspirujete! Člověk aby se pak bál pustit děti byť jen s košem 😕.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
Asi tak stejne jako je kazdy muz latentnim nebezpecim pro zeny, znasilneni se v CR denne stane vic nez dost.Matka tří dětí píše: ↑pátek 2. 10. 2020, 19:42:34 Ať už budete argumentovat sebeučeněji a ohánět se jakýmikoli vznosnými slovními obraty, nemění to nic na faktu, že pedofilie je sexuální deviace a vy jste všichni minimálně latentně společensky nebezpečí.
My se zde inspirujeme k tomu jak se vyrovnat se sebou a zit vyrovnany zivot... Jestli je vam z toho uzko tak jste ponekud neprejici!!Matka tří dětí píše: ↑pátek 2. 10. 2020, 19:42:34 Je mi úzko z toho, že máte dokonce legální společnost ve které se sdružujete a stránky, kde se vzájemně inspirujete!
Vetsi sance, nez ze se na vase dite po ceste k popelnici vrhne pedofil je ze vase dite srazi auto cestou do obchodu.Matka tří dětí píše: ↑pátek 2. 10. 2020, 19:42:34 Člověk aby se pak bál pustit děti byť jen s košem .
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Faktem je, že pedofilie se řadí mezi parafilie. Parafilie sama o sobě není společensky nebezpečná, společensky nebezpečené může být chování. A protože chování člověka jakkoli sexuálně nebo osobnostně nastaveného může být společensky nebezpečné, nezbývá mi než přijmout, že jsou pedofilové latentně nebezpeční, stejně jako jsou latentně nebezpeční všichni. To říkám, ač si zároveň uvědomuji, že potenciál chovat se nevhodně (nejen vůči dětem) je i ve mě skrytý. K tomu můžu dodat jen to, že je mým zájmem se chovat tak, abych svým chováním nikomu neubližoval.Matka tří dětí píše: ↑pátek 2. 10. 2020, 19:42:34 Ať už budete argumentovat sebeučeněji a ohánět se jakýmikoli vznosnými slovními obraty, nemění to nic na faktu, že pedofilie je sexuální deviace a vy jste všichni minimálně latentně společensky nebezpečí. Je mi úzko z toho, že máte dokonce legální společnost ve které se sdružujete a stránky, kde se vzájemně inspirujete! Člověk aby se pak bál pustit děti byť jen s košem .
Strachu o dítě rozumím, jen nechápu jeho spojení s existencí ČEPEKu. Pedofilové jsou a budou, i kdyby se nikde nesetkávali. Setkáváním v prostředí legálního fóra může za mě dojít především k pozitivní inspiraci, tj. inspiraci v tom, jak jako pedofil žít naplněný život, ve kterém nejsem společensky nebezpečný, ale naopak prospěšný.
Hezký den přeji
Myš
homosexuální pedofil, pedagog
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 566 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
No to mi povídejte. Zrovna dneska jsem přemýšlel nad tím, že si pořídím perkusní pistoli na střelný prach, a za tři roky, až bude dcera plnoletá, a až se bude vracet domů po tmě cestou podél řeky, že bych jí pro jistotu dával nabitou pistoli sebou. Sice jsem se jí ještě neptal, co by na to říkala, dcera se mnou ale občas chodí na střelnici, takže vím, že se zbraní a střelby nebojí.Matka tří dětí píše: ↑pátek 2. 10. 2020, 19:42:34 Člověk aby se pak bál pustit děti byť jen s košem .
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL