Okamžité smazání této šílenosti!!!!!

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1780 poděkování
Dostal: 3687 poděkování

Re: Okamžité smazání této šílenosti!!!!!

Nový příspěvek od Kasz »

Katka píše: sobota 18. 7. 2020, 8:09:36 Odsuzuji lidi ktery opravdu tim dětem ublíží.. To je něco pro mě nepochopitelnyho to nepochopím nikdy..
My takové lidi taky odsuzujeme.

K tomu řeknu asi tohle: Jako učitel si všímám různých nálad u dětí, i ve třídě v rámci kolektivu. A když vidím, že něco není v pořádku (a myslím si, že prostě můj větší zájem o děti vede k většímu všímání si jejich signálů, které nonverbálně vysílají), přemýšlím o tom, někdy i s kolegy nebo kolegyněmi, a situaci řešíme. Tím se třeba dobře předchází šikaně - je třeba si všímat, a když je někdo "slabší", tak toho "silnějšího" stopnout, když člověk vidí, že si zkouší vyskakovat. Nikdo z nás nechce, aby děti trpěly.
Katka píše: sobota 18. 7. 2020, 8:09:36 Moje máma by se s tim asi nesrovnala..neodepsala by mě ale myslím si že by byla hrozně zklamaná.. A asi by se styděla...
Mé mamce to trvalo 7 let, než se s tím plně srovnala, od té doby však vše chápe a její postoj bych vyjádřil asi nejlépe slovy "je zcela na mé straně". Svěřit se rodičům je asi to nejtěžší, protože kamarády, kterým se svěříme, si můžeme vybrat, ale rodiče ne. Myslím si, že když je člověk otevřený novým informacím a zároveň dokáže intuitivně rozpoznat lásku v jakékoliv podobě, neodsoudí. To je možná důležitější než plné pochopení.

Lidé nás odsuzují, přitom nás mají mezi kamarády, jsme jejich známými, příbuznými, učíme jejich děti ve školách, v kroužcích, ve volnočasových aktivitách, do kterých jednak se jejich děti těší a jednak jsou tito lidé dost často přesvědčeni o kvalitách (jiných, než je sexuální orientace, ta totiž není podstatná) daného člověka. Podstatné je pro ně to, jak se ten člověk k lidem a k dětem chová, ne jakou má sexuální orientaci.

Jenže žít ve světě, kde člověk nemůže nikomu říct, co cítí, a ve kterém cítí (a poté, co by se o něm rozneslo, že se mu líbí děti, tak s největší pravděpodobností i zažije) jen odsouzení, je dost psychicky náročné. Jsem moc rád, že jsem se mohl svěřit mnoha lidem, kteří mě neodsoudili. Je to značně ulevující pocit, když víte, že Vás aspoň někteří lidé přijímají takového, jaký jsem. A taky je to pro mě značný závdavek do budoucna ty lidi nijak nezklamat. Neboť jak jsem již psal:
Kasz píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 14:06:17Když někdo zneužije dítě, je lidmi odsouzen. Pedofil, který žádné dítě nezneužije, je ale lidmi také odsouzen. Jakou má mít pedofil motivaci ničeho se nedopustit, když je tak jako tak lidmi odsouzen?
Je to hrozně důležité. Lidé si neuvědomují, že odsouzením pedofily staví na okraj společnosti přesně tam, kde jim pak skutečně může být jedno, jestli něco udělají nebo ne. Samozřejmě takto to úplně nefunguje, ale z logiky věci - já jako člověk, o kterém mnoho lidí ví a který se mnoha lidem svěřil, mám mnohem větší motivaci těmto i všem ostatním lidem dokázat, že to, co jsem jim říkal, je pravda. Kdybych "sáhl na dítě", způsobím mnoho škod. Ne jenom na tom dítěti, ale na všech frontách - zklamu lidi ze svého okolí, zklamu lidi, kteří mi věřili, zklamu lidi z tohodle webu i lidi, kteří sem přišli jen nakouknout, třeba jako Vy. Pohřbil bych tím vše, co tady "hlásám", a mohl by si jít hodit mašli. Když si jen zkusím představit část těch následků, které by mohly nastat - ne děkuji, nemám o ně zájem. Naopak mě nesmírně těší, že můžu mít s mnoha lidmi dobré vztahy a před kterými se nemusím "přetvařovat", těší mě, když vidím, že mě děti mají rády, když v jejich vztahu ke mně je prostě vidět určitý pozitivní element. A o toto vše bych jen nerad přišel.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 364 poděkování
Dostal: 2649 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Návštěvník píše: sobota 18. 7. 2020, 1:56:28A úplně tomu samému jste tady vystavili ty děti, jejichž fotky jste linkovali na tenhle web. Pro své spolužáky a kamarády se pak staly těmi, kdo jsou na pedofilní stránce. A takovémuto dětskou zkratkou vytvořenému stigmatu se nedá bránit.
Ale dá bránit. Pan Tuna mohl natočit reportáž vysvětlující, co to pedofilie je a jak postupovat proti šikaně. Místo toho pro lacinou popularitu straší lidi a protizákonně si vynucuje omezování práv jiných lidi. A to v takové věci, jako že tu máme příspěvky s televizním programem s pořady, ve kterých vystupují děti. Dotyčné maminky by pro psychický stav svůj a svých dětí udělaly líp, kdyby se místo s parodií na novináře zkontaktovali s odborníkem(cí), kteří by jim to vysvětlili a jistě je uklidnili.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
podivin
Administrátor
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2061 poděkování
Dostal: 868 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Návštěvník píše: sobota 18. 7. 2020, 1:56:28
podivin píše: pátek 17. 7. 2020, 11:41:48
Zappart píše: pátek 17. 7. 2020, 11:37:40Až teď, když s nimi nebydlím, jsem si dovolil odhalit svou identitu. Ne ze strachu o sebe. Ale protože vím, jak by to dopadlo na mou rodinu.
Přesně tak. Jsem rozvedný a bojím se, že by mi moje ex s nima zakázala se vídat. Až budou starší a budou se rozhodovat sami, tak plánuju, že bych jim to řekl, ale teď nikomu, resp. jen lidem, kteří to chápou.
Uhodil jste hřebíček na hlavičku. A úplně tomu samému jste tady vystavili ty děti, jejichž fotky jste linkovali na tenhle web.
Ale vůbec ne. Já to nechci teď nikomu říkat, protože nevěřím, že by to moje ex pochopila a že by mi dovolila s dětma se stýkat. Zappart by to musel vysvětlit sám, jak to myslel. Rozhodně já nemám strach z toho, že by se někdo posmíval mým dětem. Pokud ano, rád bych jim šel o pedofílii povyprávět.
Návštěvník píše: sobota 18. 7. 2020, 1:56:28Pro své spolužáky a kamarády se pak staly těmi, kdo jsou na pedofilní stránce.
A nebylo by lepší, jak píše Kasz, to těm dětem vysvětlit a v případně šikany ty agresory zarazit?
Návštěvník píše: sobota 18. 7. 2020, 1:56:28A takovémuto dětskou zkratkou vytvořenému stigmatu se nedá bránit.
Jenža ta stigmata vytváří neinformovaná společnost. A tím, že se ty obrázky schovají/smažou se ten "problém" nevyřeší. Jen ho schováte. Lepší je ten problém opravdu vyřešit. Společnost by měla přestat věřit bludům - kdyby ve společnosti nebyl rozšířený názor, že pedofil je starej uslintanej dědek, kterej před školou stojí s dodávkou, v kapse má ulepený sladkosti a láká na ty sladkosti nebo na šťeňátka/koťátka/králíčky v dodávce děti, tak by nebyl důvod, aby se někdo někomu vysmíval, že si pedofilé odkaz na video s jeho/jejím vystoupení na besídce uložili.

Pedofil je ve skutečnosti např. 50letý otec s dětma, nebo 30letý aboslvent VŠ, nebo 17letý mladík na gymnáziu. Rozhodně děti nelákáme nikam, raději s nima mluvíme, hrajeme si s nima nebo alepsoň se díváme, jak si šťastně a vesele hrají.

A proč si tady ty linky ukládáme? Abychom nemuseli zdlouhavě hledat na internetu a třeba se tak nechtěně dostali na opravdu závadné stránky s DP. Já jsem stařší ročník, ale možná vám někdo potvrdí, že na začátku fungování Internetu ještě nebyl Google a když si člověk našel nějakou dobrou stránku a chtěl se na ní vracet, tak si ji uložil do záložek (bookmark). Dneska už to lidi nedělají, protože stačí Google a svojí stránku najdou opět.
Návštěvník píše: sobota 18. 7. 2020, 1:56:28Většina soudných lidí asi nebude namítat nic proti informačnímu webu - ten může působit jako prevence nežádoucího jednání. Ale jakou prevencí jsou nalinkované fotky dětí?
Kasz to psal už několikrát - je to prevence hledání a sledování DP a případně pak z DP záskání dojmu, že styk s dítětem sice není legální, ale když si dá pozor, tak to lze ututlat. Takže je lepší, když pedofilé zde naleznou odkazy na legální veřejné videa, než aby vlastním hledáním narazili na nelegální materiál a tím se dostalu na šikmou hranu.

Navíc, jak jsem psal s těmi bookmarky. Např. Gabriel Svoboda moderuje TV+Film sekci a mohu tam najít filmy s dětmi. Nemusím sám hledat někde na IMDB/CSFD, najdu tam i pár fotek s dětskými herci, tak rovnou vidím, jestli ta dětská herečka se mi líbí, přečtu si i příběh, jestli se mi film bude líbit. Prostě jsou to naše bookmarky.

A neviděl jsem moc často, ale to by chtělo opakovat. Pokud se někomu nelíbí, že zde máme nalinkovené jeho fotky, tak ať ti fotky smaže nebo zablokuje na to původním FB, IG, YT účtu a tím zde okamžitě zmizí Tady totiž není uloženo nic, ale je to jen nalinkováno.
Návštěvník píše: sobota 18. 7. 2020, 1:56:28ale přirovnal bych to k hypotetické stránce s fotkami bytů a domů
Lidé by měli přestat přirovnávat, protože ta přirovnání vymýšlejí blbě. Existují servery s nabídkami prodeje nebo pronájmu bytů, kde jsou fotky vybavení bytů. Myslíte, že tam zloději chodí a vybírají si tam byty? Pochybuju. Pokud ano, tak je to smůla, ale kvůli tomu přece nemůžete zakázat celý trh s nemovitostmi. Stejně tak nemůžete zakázat nože, protože s nimi občas někdo zavraždí, nebo auta, protože s nima někdy někoho přejede.

Na druhou stranu, zloději se spíš orientují podle těch IG a FB účtů, kde lidi píšou, co mají doma za vybavení, kde píšou jejich denní režim a zvyky, případně i popisují sousedy. To všechno si mohou zloději zapamatovat, aby se pak chovali podobně a vytvářeli dojem, že v tom domě také bydlí. A když pak ta osobna napíše "Hurá, jedeme na 14 dní k moři", tak mají zloději dost času a znají tamní situaci. Kdo to zavinil?

Ano, pokud by někdo linkoval obrázky a profili lidí, kteří napsali, že jedou na dovolenou, tak to byste měl pravdu a tyhle stránky by sloužili pro snadnější orientaci a výběr zlodějům.

Ale tady na tom webu nesjednocujeme linky, abychom nějakým únoscům ukázali děti. Navíc, jak někdo poznamenal - proč by si měl někdo vybírat děti ke trestné činnosti na tomhle webu? Protože se nám líbí? Když si může vybrat z tisícovky jiných dětí ve svém městě, může si zjistit zvyky toho dítěte, jestli je často bez dozoru, chodí osamocenými uličkami. Z jednoho videa na školní besídce z cizího města neví o dítěti vůbec nic.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 844 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Kasz píše: čtvrtek 16. 7. 2020, 14:06:17Když někdo zneužije dítě, je lidmi odsouzen. Pedofil, který žádné dítě nezneužije, je ale lidmi také odsouzen. Jakou má mít pedofil motivaci ničeho se nedopustit, když je tak jako tak lidmi odsouzen?
Já k tomu mám motivaci velkou, vnitřní, nezaloženou na pohledu veřejnosti. Mluvím o vlastní snaze směřovat svým chováním k dobru. A pokud mají sexuální kontakty s dětmi potenciál být pro ně škodlivé (ať už primárně či sekundárně - i za to je třeba brát zodpovědnost), což mají, tak je mým zájem se jich zdržet.

Vnější motivace odvozená od odsuzování/přijímání společnosti podle mě není hlavním v tom, jak se člověk chová. Nicméně tím nechci říci, že téma odsuzováí lidí na základě vlastně jakékoli odlišnosti nevýznamné - má velký vliv na sebepřijetí, pocit ze života, což ve výsledku můe ovlivnit i chování. Jen když vidí tvojí otázku, mám z ní pocit, že motivaci pro neneužívání hledá čistě venku, byť je podle mě zejména ve vnitř.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Jeremy...

Nový příspěvek od Jeremy... »

Nemám pocit, že je pro mně podstatné, aby společnost respektovala pedofili. Podstatné pro mně je, aby společnost respektovala člověka jako takového.

Co si budeme vykládat, pan Tůma předvádí bohapustý bulvár a jediný přínos jeho práce je rozproudění debaty o vhodnosti vkládání odkazů na videa a fotky dětí ve veřejné sekci těchto stránek. Taky si myslím, že je vhodné od toho upustit, co se už taky stalo.

Co se týče návštěvníků, kteří se sem nepřišli jen vybouřit, ale mají třeba potřebu pochopit lidi s touto sexuální odchylkou, zkusil bych vysvětlit svůj postoj.

Znám pedofili, který se věnují práci s dětmi a svěřil bych jim své děti ne jen bez obav, ale taky rád. Ne kvůli jejich orientaci, ale protože jsou to slušní lidí, kteří navíc dokážou děti inspirovat a rozvíjet jejich osobnost. A znám většinově orientované chlapy či ženy, které bych od dětí držel na hony daleko. A dokážu pochopit, že je těžké akceptovat vedle svého dítěte dospělého člověka, který je orientován na děti. A tady bych se vrátil k tomu, co jsem psal v úvodu. Nikdo nepotřebuje, aby ho někdo respektoval jako pedofila. Dívejme se na lidi. Slušný chlap neskáče po každé ženě a dokáže se chovat slušně. Stejně tak slušný člověk, kterého přitahují děti, zná normy chování a v absolutní většina těchto lidí se chová podle norem společnosti, s ohledem a respektem k dospělým i dětem. Navíc si ale je vědom, že jakákoliv sexuální rovina v tomto ohledu je nepřípustná.

Když má někdo oplzlé řeči, nebo chování vůči komukoliv, je na místě to zarazit. Jestli je oběť kdokoliv, dospělý a tím spíš dítě. Je to vždy a hlavně o respektu. A mimochodem, většina pedofilů, které jsem kdy potkal, má vůči dětem mnohem větší respekt, než je to běžné.
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Jeremy... píše: sobota 18. 7. 2020, 18:25:29 Nemám pocit, že je pro mně podstatné, aby společnost respektovala pedofili. Podstatné pro mně je, aby společnost respektovala člověka jako takového.
...
Moc díky za tvůj příspěvek. Velký souhlas s tebou. :)
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1780 poděkování
Dostal: 3687 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Myš píše: sobota 18. 7. 2020, 14:24:00Vnější motivace odvozená od odsuzování/přijímání společnosti podle mě není hlavním v tom, jak se člověk chová. Nicméně tím nechci říci, že téma odsuzováí lidí na základě vlastně jakékoli odlišnosti nevýznamné - má velký vliv na sebepřijetí, pocit ze života, což ve výsledku může ovlivnit i chování. Jen když vidí tvojí otázku, mám z ní pocit, že motivaci pro neneužívání hledá čistě venku, byť je podle mě zejména ve vnitř.
Vnitřní motivace je fajn, ale pokud průměrný pedofil slyší kolem sebe pořád samé nadávky, odsouzení, přání smrti atd. za situace, kdy se dotyční ničeho nedopustili. Jsou označování za zrůdy, aniž by těmi zrůdami byli. A sebenaplňující se proroctví prostě funguje i tady - jsem zrůda, nemám jinou možnost, než jednoho dne zneužít dítě. Protože takhe to říkají všichni kolem - pedofil dřív nebo později nějaké dítě zneužije, protože sexuální pud je… silný, ale ne neovladatelný.

V tomto smyslu to myslím. Pokud by moji přátelé byli přesvědčení, že jednoho dne dítě určitě zneužiju, zvyšují tím pravděpodobnost, že se to stane. Protože…
Kasz píše: sobota 18. 7. 2020, 9:50:10… když někdo zneužije dítě, je lidmi odsouzen. Pedofil, který žádné dítě nezneužije, je ale lidmi také odsouzen. Jakou má mít pedofil motivaci ničeho se nedopustit, když je tak jako tak lidmi odsouzen?
Ne každý má vnitřní motivaci tak velkou, že i přes veškeré odsouzení nenaplní onu roli zrůdy, do které je okolím staven.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 844 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Každý možná ne. Jen popisuji svou zkušenost.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ano je to tak. My sme ti najhorsi pre spolocnost.

Vcera sa jedna mala cudzia holcina skaredo potkla az ma myklo a mne sa rozbusilo srdce a dostal som strach, ze si ublizi. Nastastie to udrzala a zasmiala sa, co ma ukludnilo.

Alebo pred rokmi v autobusi(stary typ) si sadla vedla mna mna tiez mala holcina. Sedel som uplne na samom zadu v tej 5 tke a ona si sadla na sedadlo ktore bolo do ulicky. Jej mama sedela oproti mne. Autobusar kazdu chvilu prudko brzdil.
Celu cestu som sa citil strasne neprijemne. Mal som strach ze preleti cez ulicku a ublizi si. Tvaril som sa ze nic ale v nutri som odpadaval. Moja ruka bola polozena na mojich kolenach a vzdy ked autobus prudko zabrzdil a holcina sa nahla dopredu moja ruka mala reflex dotknut sa jej brucha a tim jej zabranit aby si ublizila. Plus do toho strach ze co ked ma niekto uvidi, ze sa jej dotykam spredu prilozenim ruky na brucho a zacne nedajboze vykrikovat po mne aby som sa jej nedotykal alebo divne pohlady na mna ze o co sa vlastne pokusam a podobne.
Celu cestu az pokial nevystupila som bol v strese. Moja ruka kmitala a pokazde ked prudko zabrzdil som mal tendenciu prilozit jej svoju ruku pred nu. Iba raz som to vsaķ urobil. Ona si to nevsimla pretoze sa prave vtedy pozrela do strany. Potom vystupila a mne sa ulavilo.

Pre spolocnost sme my ti najhorsi a obavam sa ze vzdy budeme.

Exupery povedal ze vsetci dospeli boli raz detmi, ale maloktory z nich si na to pamata.

Ked povies dietatu "Mam ju rad" (cisto iba priklad) chape to tak ako to citis ty pretoze v tom nevidi sex. Dospeli v tom vidia iba sex a to je ten problem. Prenasaju to na deti a tym ich nutia si mysliet ze laska neexistuje.
Návštěvník

Re: Již po šesté jsme se zúčastnili průvodu Prague Pride!

Nový příspěvek od Návštěvník »

Je potřeba tu vaší pedofilní komunitu co nejdříve zlikvidovat.Jste obyčejné nechutné hovada!!!
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 19. 7. 2020, 14:32:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto z vlákna, s nímž vyjádření návštěvníka nesouvisí.
Zappart
Registrovaný uživatel
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Dal: 867 poděkování
Dostal: 161 poděkování

Nový příspěvek od Zappart »

Návštěvník píše: neděle 19. 7. 2020, 14:27:49 Je potřeba tu vaší pedofilní komunitu co nejdříve zlikvidovat.Jste obyčejné nechutné hovada!!!
Velice Vám děkuji za Váš podnětný příspěvek k diskusi. Takováto nenávistná vyjádření ale zřejmě neprospívají vašemu zdraví, zatím co mne inspirují k dalšímu boji s větrnými mlýny. S lidmi, co nic neví, ale vše kritizují. Zkuste napsat něco, na co se dá normálně reagovat. Třeba to bude tentokrát gramaticky správně ;)
Kolemjdoucí

Nový příspěvek od Kolemjdoucí »

Návštěvník píše: neděle 19. 7. 2020, 14:27:49 Je potřeba tu vaší pedofilní komunitu co nejdříve zlikvidovat.Jste obyčejné nechutné hovada!!!
Vy jste asi nic pochopil. Odsoudit umí každý, dozvědět se o tématu alespoň něco málokdo. Lituji Váš omezený rozhled
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 450 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Za nejhodnotnější příspěvek roku vyhráváte klíčenku!!!! *crazy*
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Návštěvník

Naprosto souhlasím se zrušením tohoto webu. Dobytek. Vykastrovat nic jiného s vámi. Pripadne eutanazie.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1178 poděkování
Dostal: 1308 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Naprosto souhlasím se zrušením tohoto webu. Dobytek. Vykastrovat nic jiného s vámi. Pripadne eutanazie.
Zrušení webu který pomáhá mladým pedofilům aby nebyli nebezpeční? Webu kde pedofilové najdou informace jak se smířit se svou sexualitou a nemusí být nebezpeční? Možná právě díky tomuto webu jednou někdo nezneužije vaše dítě nebo nějaké dítě které znáte. Většina pedofilů žije beztrestný život a maj dokonce svoje vlastní rodiny nebo dokonce pracují s dětmi a jsou jim přínosem. Možná by bylo lepší si nejdříve něco zjistit než vypustit do světa nic neříkající větu.... :)
Oni si to nevybrali. Oni za to nemůžou. Odsoudíte někoho za něco co si nemohl vybrat? Jak by bylo vám kdyby vás soudil někdo za to že máte třeba modré oči?
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Rapunzel

Nový příspěvek od Rapunzel »

Návštěvník píše: úterý 9. 3. 2021, 23:27:16 Naprosto souhlasím se zrušením tohoto webu. Dobytek. Vykastrovat nic jiného s vámi. Pripadne eutanazie.
Tady je to někdy hotová přehlídka "vysoké" inteligence a empatie k lidem...
Návštěvník

Každý, kdo se chová k pedofilům jako k těm největším zrůdám, by si měl vzít kladivo a praštit se s ním hodněkrát a pořádně do hlavy. Třeba to pomůže k pochopení, že pedofilové dětem neubližují. PROBOHA LIDI, JSTE FAKT TAKOVÉ OVEČKY, ŽE NEUSTÁLE VĚŘÍTE TOMU, ŽE PEDOFILOVÉ DĚTEM UBLIŽUJÍ!!!? VĚŘÍTE VÍC PROLHANÝM MÉDIIÍM, NEŽ LÉKAŘŮM A ODBORNÍKŮM? A JEŠTĚ JE VÁM ZA TĚŽKO SE NAD TÍM ZAMYSLET? TAK NEVÍM, KDO JE TADY NELIDSKÝ!
Zappart
Registrovaný uživatel
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Dal: 867 poděkování
Dostal: 161 poděkování

Nový příspěvek od Zappart »

Návštěvník píše: úterý 9. 3. 2021, 23:27:16 Naprosto souhlasím se zrušením tohoto webu. Dobytek. Vykastrovat nic jiného s vámi. Pripadne eutanazie.
Máte v tom prohlášení dvě chybičky. Po slově vykastrovat se píše čárka a podpis (Dobytek) se píše na konci. :)
301
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 54 poděkování
Dostal: 182 poděkování

Nový příspěvek od 301 »

Lidi si myslí že pedofil je zlo hlavně když se dítě na něj třeba špatně podívá. Mě se stala příhoda že se mi jedno dítě smálo a když mě vidělo tak se předemnou schovával. Měl mě pro srandu... A když jsme se jen pozdravili, tak mě přes známé znal a když jsem se zeptal na jméno, tak měl z toho srandu a odpověd byla že neví.
Asi byste si řekli že v takové situaci pedofil bouchne... jenže naopak se mi líbí a jsem rád že to dítě je veselé a klidně bych pro to dítě obětoval život. A je pro mě škoda že nebyla možnost se seznámit.
Phaliya Dhaniyeole
Registrovaný uživatel
ve věku do: 11
Dal: 30 poděkování
Dostal: 31 poděkování

Nový příspěvek od Phaliya Dhaniyeole »

Renata píše: pondělí 13. 7. 2020, 18:27:22 Ode dneška máte dalšího a velmi urputného “fanouška”Budu požadovat okamžité zrušení této stránky a lidé kteří ji založili a spravují se budou zodpovídat!!!Už STOP těmto nechutnostem!!!
Budeme se těšit, Renato! :)