Okamžité smazání této šílenosti!!!!!

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Katka

Re: Okamžité smazání této šílenosti!!!!!

Nový příspěvek od Katka »

Nelíbilo by se mi kdyby na nějaký stránce které jsem nedala povolení vyselo moje dítě z besidky..Museli jste počítat s tim že taková situace nastane.Když spousta z Vás tvrdíte že se není za co stydět tak myslím že vaše identita pravá by vás tedy ohrozit neměla..Jestli máte děti určitě by jste nechtěl aby Vaše dcera byla na takových stránkách.. A někdo něco takového komentoval...Bud si stojím za svým a když teda chci aby mě společnost prijmula tak se přece nemám bát odhalit svoji identitu..
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Gingy píše: pátek 17. 7. 2020, 8:53:01Tohle forum má už přes 50 příspěvků. Obdivuji klid s jakým vše vysvětlujete někomu, kdo to zjevně pochopit vůbec nechce. Věřím, že jste v reálném světě skvělí učitelé:)

A věřte, že se najdou lidé z řad běžné veřejnosti, kteří umí číst, chápou souvislosti a jsou na vaší straně!

Držím palce ať se to brzy přežene.
Díky za podporu, snažíme se vysvětlovat, protože nic moc jiného ani dělat nejde. Snad přece jen někdo nový pochopí, že ta 2. varianta toho rozhovoru, který uvádíte ve svém příspěvku výše, je špatně. Kéž by nám podobné podpůrné příspěvky napsalo víc lidí, ten pocit bezmoci vůči té nenávistné "mase" lidí je hrozný. Moc díky za příspěvek. *heart*
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
podivin
Administrátor
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2044 poděkování
Dostal: 858 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Mohl by někdo upozornit Tunu, že také Seznam a Google provozují galerie, ve kterých jsou obrázky na děti?

Galerie na Seznamu jsou např. na těhle URL:

https://obrazky.seznam.cz/?q=d%C4%9Bti+ve+%C5%A1kolce&oq=d%C4%9Bti+ve+%C5%A1kolce

https://obrazky.seznam.cz/?q=d%C4%9Bti+ve+%C5%A1kole

A Galerie na Google jsou např. na URL:

https://www.google.com/search?q=d%C4%9Bti+ve+%C5%A1kolce&tbm=isch

https://www.google.com/search?q=d%C4%9Bti+ve+%C5%A1kole&tbm=isch

Pokud tedy chtějí chránit děti, tak by měli zrušit i tyhle galerie, ne?
podivin
Administrátor
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

Gingy píše: pátek 17. 7. 2020, 8:53:01 V ideálním světě:
Reálný svět:
Ano, bylo by to skvělé, kdyby to fungovalo jako v ideálním světě. Kdyby si ti lidé opravdu něco přečetli od nás a neposlouchali tupě jen to, co jim servírujou Tunové.
Gingy píše: pátek 17. 7. 2020, 8:53:01Obdivuji klid s jakým vše vysvětlujete někomu, kdo to zjevně pochopit vůbec nechce. Věřím, že jste v reálném světě skvělí učitelé:)
No, to je jediné, co můžeme dělat. Nejsem sice učitel ani nepracuju s dětmi, ale mám svoje děti, miluju je a ony mají rádi mě.
Gingy píše: pátek 17. 7. 2020, 8:53:01A věřte, že se najdou lidé z řad běžné veřejnosti, kteří umí číst, chápou souvislosti a jsou na vaší straně!
A za ty jsme strašně moc rádi.
Gingy píše: pátek 17. 7. 2020, 8:53:01Držím palce ať se to brzy přežene.
Moc děkujeme, každá podpora a pochopení od normálních lidé nás potěší.
podivin
Administrátor

Katka píše: pátek 17. 7. 2020, 10:18:55Nelíbilo by se mi kdyby na nějaký stránce které jsem nedala povolení vyselo moje dítě z besidky.
Ano, to by se mi také nelíbilo. Proto sociální sítě mají v podmínkách odstavec, že jim dáváte souhlas se zveřejňováním a šířením materiálů, které označíte jako veřejné a škola po vás požaduje buď souhlas nebo odmítnutí se zveřejňováním fotek vašich dětí při školních akcích (pokud odmítnete, tak ty fotky zveřejňovat nesmí nebo nějakým způsobem vaše dítě z fotky odstraní).
Katka píše: pátek 17. 7. 2020, 10:18:55Když spousta z Vás tvrdíte že se není za co stydět tak myslím že vaše identita pravá by vás tedy ohrozit neměla....Bud si stojím za svým a když teda chci aby mě společnost prijmula tak se přece nemám bát odhalit svoji identitu..
Ano, většinou se za tu lásku k dětem nestydíme. Ale obáváme se o naše zdraví z důvodů, které si můžete jednoduše přečíst v těch komentářích na diskuzích. Tím myslím komentáře o fyzických útocích.

Většina z nás by si přála s někým normálním o našem "problému" mluvit, protože my o tom můžeme jen mluvit - těm dětem to říct nemůžeme a nemůžeme s nimi mít žádný vztah jako normální dospělí spolu. Ale podle stále trvající nevraživosti ve společnosti to ani jen tak říkat nemůžeme. Pár lidí to několika svým dobrým známým řeklo a ti to vzali dobře. Ale stalo se také, že to někdo řekl v rodině a rodina ho odsoudila. Proto to jen tak říkat nemůžeme.

Byli bychom hrozně šťastní, kdyby přišla doba, kdy budeme moci přijít k dětskému hřišti a říct rodičům "Dobrý den, já jsem pedofil, vy máte hrozně hezkou holčičku, Můži si s ní, za vačeho dozoru samozřejmě, chvilku hrát tady na hřišti?" A rodiče budou souhlasit, protože budou vědět, že jim nechceme ublížit, ale chceme se na chvilku ponořit do toho dětského světa, moci být chilku s někým, koho milujeme.
Katka píše: pátek 17. 7. 2020, 10:18:55.Jestli máte děti určitě by jste nechtěl aby Vaše dcera byla na takových stránkách.. A někdo něco takového komentoval...
Děti mám. A dokonce je jeden člen rodiny nějakou dobu měl na veřejném profilu sociální sítě (později profil udělal soukromý). Nebyly to žádné intimní fotky (nahotinky), ale byly trochu soukromnějšího rázu než fotky tady (fotky z filmů nebo besídek). A také jsem přemýšlel, co bych dělal, kdyby sem někdo poslal odkazy na ty fotky. Samozřejmě bych nemohl říct, ať je stáhnou, že to jsou moje děti. Ale jak jsem tady poznal lidi a když vím, co já sám cítím a shodneme se na tom s ostatními, tak musím přiznat, že by mi to nevadilo, kdyby tady ty fotky byly a možná bych byl i trochu polichocen, že i moje děti se líbí tady kamarádům, přestože moje děti nejsou žádné dětské herecké hvězdy, nebo známí youtubeři nebo influenceři z IG.

A víte, proč by mi to nevadilo? Protože tady o dětech nepřemýšlíme jako o kusu masa, o sexuálním objektu ke znásilnění. Pro náš jsou děti objekt lásky, který bychom chtěli hýčkat a dělat pro ně cokoliv, aby byli veselé a šťastné. My jsme totiž až na druhém místě a na prvním je pro nás právě to dítě.
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Dal: 870 poděkování
Dostal: 161 poděkování

Nový příspěvek od Zappart »

Katka píše: pátek 17. 7. 2020, 10:18:55 Nelíbilo by se mi kdyby na nějaký stránce které jsem nedala povolení vyselo moje dítě z besidky..Museli jste počítat s tim že taková situace nastane.Když spousta z Vás tvrdíte že se není za co stydět tak myslím že vaše identita pravá by vás tedy ohrozit neměla..Jestli máte děti určitě by jste nechtěl aby Vaše dcera byla na takových stránkách.. A někdo něco takového komentoval...Bud si stojím za svým a když teda chci aby mě společnost prijmula tak se přece nemám bát odhalit svoji identitu..
Právě že pedofil, co odhalí svou identitu, vystavuje svou rodinu, své děti stejným hejtům, jakých je teď na webu, i zde plno. Představte si, že by s něčím takovým přišel váš manžel. A vaše děti by pak museli snášet posměšky od lidí z okolí. Mám pět dětí. Až teď, když s nimi nebydlím, jsem si dovolil odhalit svou identitu. Ne ze strachu o sebe. Ale protože vím, jak by to dopadlo na mou rodinu.
podivin
Administrátor

Zappart píše: pátek 17. 7. 2020, 11:37:40Až teď, když s nimi nebydlím, jsem si dovolil odhalit svou identitu. Ne ze strachu o sebe. Ale protože vím, jak by to dopadlo na mou rodinu.
Přesně tak. Jsem rozvedný a bojím se, že by mi moje ex s nima zakázala se vídat. Až budou starší a budou se rozhodovat sami, tak plánuju, že bych jim to řekl, ale teď nikomu, resp. jen lidem, kteří to chápou.
Katka

Zappart píše: pátek 17. 7. 2020, 11:37:40
Katka píše: pátek 17. 7. 2020, 10:18:55 Nelíbilo by se mi kdyby na nějaký stránce které jsem nedala povolení vyselo moje dítě z besidky..Museli jste počítat s tim že taková situace nastane.Když spousta z Vás tvrdíte že se není za co stydět tak myslím že vaše identita pravá by vás tedy ohrozit neměla..Jestli máte děti určitě by jste nechtěl aby Vaše dcera byla na takových stránkách.. A někdo něco takového komentoval...Bud si stojím za svým a když teda chci aby mě společnost prijmula tak se přece nemám bát odhalit svoji identitu..
Právě že pedofil, co odhalí svou identitu, vystavuje svou rodinu, své děti stejným hejtům, jakých je teď na webu, i zde plno. Představte si, že by s něčím takovým přišel váš manžel. A vaše děti by pak museli snášet posměšky od lidí z okolí. Mám pět dětí. Až teď, když s nimi nebydlím, jsem si dovolil odhalit svou identitu. Ne ze strachu o sebe. Ale protože vím, jak by to dopadlo na mou rodinu.
Samozřejmě že si nedokážu představit mít doma manžela nechci psát s nemocí ani problémem.. Aby se někdo neurazil ale asi bych to nezkousla.. Těžko říct..
Katka

podivin píše: pátek 17. 7. 2020, 11:41:48
Zappart píše: pátek 17. 7. 2020, 11:37:40Až teď, když s nimi nebydlím, jsem si dovolil odhalit svou identitu. Ne ze strachu o sebe. Ale protože vím, jak by to dopadlo na mou rodinu.
Přesně tak. Jsem rozvedný a bojím se, že by mi moje ex s nima zakázala se vídat. Až budou starší a budou se rozhodovat sami, tak plánuju, že bych jim to řekl, ale teď nikomu, resp. jen lidem, kteří to chápou.
Myslím si že Vás děti nepochopí..Lide nejsou schopni přijmout takovou komunitu..S tím do budoucna nepočítejte..Mě se to taky příčí ale jak píšu neznám Vaše pocity ..Nedokážu se vcítit do Vaší situace..Neznam ten pocit..
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Dal: 870 poděkování
Dostal: 161 poděkování

Nový příspěvek od Zappart »

Katka píše: pátek 17. 7. 2020, 11:55:37 Myslím si že Vás děti nepochopí..Lide nejsou schopni přijmout takovou komunitu..S tím do budoucna nepočítejte..Mě se to taky příčí ale jak píšu neznám Vaše pocity ..Nedokážu se vcítit do Vaší situace..Neznam ten pocit..
Moje dospělé děti to ví a nemají s tím problém, mají mne stejně pořád dál rády. Problém by jistě byl, kdybych je, nebo někoho zneužíval. To by ovšem bylo o úplně něčem jiném...

Jsem moc rád, a děkuji, že o těchto věcech přemýšlíte. Ono pochopení, kdo vlastně opravdu může vašim dětem ublížit, vám může pomoci je lépe ochránit. Nevím to teď přesně ale tuším že 90 nebo 95% zneužití dětí mají na svědomí nepedofilní lidé. Často, bohužel, příbuzní. Přeji vám i jim, ať se jim nic takového nestane.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Katka píše: pátek 17. 7. 2020, 11:55:37Lide nejsou schopni přijmout takovou komunitu..S tím do budoucna nepočítejte..Mě se to taky příčí ale jak píšu neznám Vaše pocity ..Nedokážu se vcítit do Vaší situace..Neznam ten pocit..
Lidé kupodivu jsou i docela chápaví, většinou lidé z nejbližšího okolí, pokud toho člověka dobře znají, tak ho neposuzují podle toho, že se jim jednoho dne svěří s tím, že se mu líbí holčičky nebo kluci. Posuzují ho podle toho, jak ho znají. Svěřil jsem se už mnoha lidem, matkám, otcům, i rodičům dětí, do kterých jsem byl zamilovaný, i v práci jsem se svěřil, těch lidí je fakt hodně. A kupodivu to pochopili. Kdybychom měli čas každému jednotlivému člověku vše vysvětlit osobně, věřím, že by se našlo hodně lidí, kteří by nad tím zapřemýšleli… a když ne pochopili, tak aspoň by přestali "hejtovat pedofily", protože nikdo z nás si to nevybral a žít v nenávistné společnosti je pro některé z nás opravdu psychicky velmi náročné.

Zkuste si představit nějakého svého známého, kterého máte ráda… kterého si vážíte, který je vaším dobrým kamarádem. A tento známý by se Vám jednoho dne svěřil (z toho důvodu, že by cítil, že prostě k dobrému kamarádství před vámi vlastně něco tají), že se mu líbí děti. Upřímně by Vám popsal, co cítí, že jim nechce ubližovat, naopak, že cítí potřebu je chránit, protože jsou moc moc krásné a také zranitelné. A Vy byste si vzpomněla na to, jak ho občas vídáváte s dětmi od známých na společných návštěvách a vzpomněla byste si na ty jeho rozzářené oči, ale i na rozzářené oči dětí, kterým se po dobu té návštěvy velmi pěkně věnoval…

Bohužel tyto zcela reálné situace samozřejmě přebíjí v této chvíli fakt, že žádného takového člověka neznáte osobně, a že jste narazila na tuto problematiku prostřednictvím dost bulvární reportáže TV Seznam.

Chci se ještě zeptat - nechtěla byste se zaregistrovat, aby mohl být v diskuzích určitý "pořádek"? Protože píšou tady i další neregistrovaní a můžou použít i Vaši přezdívku… pak by bylo tuplem složité se v diskuzích orientovat. Registrace schvalujeme ručně (tedy teď spíš neschvalujeme, protože se chtějí registrovat i různí hejteři), ale když napíšete, že jste to zkusila, účet Vám schválím a předchozí Vaše příspěvky k němu později přiřadím.

Rád bych na tomto místě připojil pro různé hejtery odkaz na tiskovou zprávu Národního ústavu duševního zdraví o projektu Parafilik. Uvádím zde také výcuc:

Většina parafiliků se delikventního jednání nikdy nedopustí
„Slovem parafilik se označují lidé, kteří mají silné preference pro neobvyklé sexuální objekty (například při pedofilii se jedná o zaměření na osoby v prepubertálním období, při hebe/efebofilii jde o zaměření na osoby v pubertálním období) anebo pro neobvyklé sexuální aktivity, které často zahrnují nějakou formu nesouhlasu ze strany sexuálního objektu či přímo násilí při sexu (například sexuální sadismus, patologická sexuální agrese či exhibicionismus),“ vysvětluje Mgr. Kateřina Klapilová, Ph.D., vedoucí Laboratoře evoluční sexuologie a psychopatologie Národního ústavu duševního zdraví. Příčiny a mechanismy vzniku parafilií nejsou dosud přesně známy, odborníci se však shodují na tom, že s dispozicí k parafilii se daný člověk již narodí.

Pedofilie se v Česku vyskytuje přibližně u 0,3 % populace, hebe/efebofilie u 1,6 %, sexuální sadismus u 1,9 %, patologická sexuální agrese u procenta populace a preference znehybnění partnera u 3,6 %. Mezi parafiliky převažují muži, ale parafilie se mohou vyskytovat i u žen. Odborníkům se svěří jen velmi malá část těchto osob. „Podle našich výzkumů drtivá většina osob s parafilií sama ze své iniciativy nikdy nenavštívila odborníka. Velká část z nich se přitom nikdy nedopustí delikventního jednání. Se svou sexualitou se snaží vyrovnávat sami, ale často jim působí výrazné potíže. Trápí je sociální izolace, silná stigmatizace ze strany společnosti i blízkých osob, mají problémy v partnerském a rodinném životě, depresivní a úzkostné symptomy, objevují se u nich i suicidální tendence, problematické je samozřejmě i samotné zvládání parafilních sexuálních tužeb v mezích zákona. Péči odborníků by uvítali, ale nevidí pro sebe v současném systému prostor. Do péče zdravotnického systému se dostávají zejména ti parafilici, kteří svou sexualitu nezvládnou a spáchají sexuální delikt,“ vysvětluje doktorka Klapilová.
podivin
Administrátor

Katka píše: pátek 17. 7. 2020, 11:55:37
podivin píše: pátek 17. 7. 2020, 11:41:48Až budou starší a budou se rozhodovat sami, tak plánuju, že bych jim to řekl
Myslím si že Vás děti nepochopí..Lide nejsou schopni přijmout takovou komunitu..
Já doufám, že budou mít vlastní rozum, že budou sami přemýšlet, nenechají se ovlivňovat stádem a že budou mít dostatek empatie a představivosti, aby z mého popisu pochopili, co cítím.
Katka píše: pátek 17. 7. 2020, 11:55:37Mě se to taky příčí ale jak píšu neznám Vaše pocity ..Nedokážu se vcítit do Vaší situace..Neznam ten pocit..
My se každému snažíme ty pocity popisovat, ale vypadá to, jako by měli lidé před očima mlhu.

Zkuste si představit, že se vám líbí nějaký muž. Zaujme vás jeho účes, postava, obličej, hlas, způsob vyjadřování. Určitě se hned před ním nesvléknete, nestrháte z něj oblečení a neskočíte na něj do divokého sexu nebo ho dokonce neznásilníte, že ne? Spíš se na něj usmějete. Třeba ho něčím také zaujmete a on se usměje na vás. Tak mu dáte nějakým způsobem najevo, že jste ochotná se s ním seznámit. On vás tedy pozdraví a začnete spolu mluvit. Zjistíte, že si opravdu rozumíte, několikrát se sejdete, cítíte souznění, už se při setkání a rozloučení i políbíte. A tak se dohodnete, že spolu vstoupíte do vztahu, začnete spolu bydlet a tu lásku si začnete vyjadřovat i intimním milováním. Opravdu to klape, tak začnete plánovat společný život, děti, bydlení atd.

A teď my. Uvidíme holčičku, která si někde hraje. Má na sobě krásné šatičky nebo kraťásky. Má udělané krásné culíčky. V zápalu nějaká hry (třeba s panenkou v kočárku) krásně panence něco vypráví. Hrozně nás začne přitahovat. ALE! My na ní také neskočíme a neznásilníme ji. Zamilujeme se do ní. Pokud to jde, tak se jen nenápadně díváme, aby se ostatní dospělí nelekli, že ji chceme unést a ublížit jí. Dost často to ale nejde a tak musíme smutně zmizet. Pokud je ale přirozená možnost, tak ten, kdo nemá velký strach, se na holčičku usměje a někdy se holčička usměje také na nás. Někdy na nás začne sama mluvit, protože děti v nás uchyláky nevidí. Takže si s některými holčičkami i můžeme popovídat. A některé děti, pokud někoho potkávají delší dobu, třeba souseda z domu, a baví se s ním a poznají ho, tak si s ním i třeba začnou hrát a při té hře dojde třeba i ke vzetí do náruče (bez žádných intimních doteků!!!). To je pro nás samozřejmě to nejhezčí. Ale jak to poračovalo u vás a toho muže? Vyjádřili jste si milostnou náklonnost - můžeme tohle my udělat? Nemůžeme. A nic dalšího také nemůžeme. Pokud má někdo štěstí, tak se dostane třeba k tomu, že může jít s holčičkou někam na zmrzlinu. Ale jen jako soused. Nikdy holčičce nevyjádříme ten milostný vztah k ní. Kdybychom to zkusili, tak by to ani nepochopila. Ikdyby to snad pochopila, tak by to ještě nedokázala opětovat. Chápete to, když někoho milujete a nemůžete mu to říct? Ne proto, že to je zakázané. Ale protože by to stejně nepochopil a nedokázal to opětovat, ať byste mu to vysvětlovala milionkrát. A o intimním vztahu už vůbec nemusím mluvit. Takže náš život by se dal shrnout do krátkého "NIKDY NIC, BEZ ŠANCE". Bez žádné naděje. Vy můžete doufat, že se tomu muži budete také líbit. A když ne, můžete hledat jiného muže. Ale my "NIKDY NIC". Chápete? Náš život je "NIKDY NIC". Někteří to bohužel nevydrží a ukončí své trápení. Jiní to nevydrží a zneužijí. Hodně pedofilů ale svoji touhu převedou na nějaké aktivity s dětmi, při kterých jim neublíží (učitel, vedoucí kroužků, spisovatel dětských knih) a NIKDY dětem neublíží. My nechce právo znásilňovat děti, my se jen nechceme bát o svůj život a chceme, aby lidé pochopili, co cítíme a že dětem ubližovat nechceme.

(promiňte, když se rozjedu, tak jsem horznej grafoman :( )
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2507 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

podivin píše: pátek 17. 7. 2020, 16:53:01(promiňte, když se rozjedu, tak jsem horznej grafoman :( )
Grafomanie je hrozná úchylka :D
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Tak, podivíne, bez šance to taky úplně není. Když jsem se posledně zamiloval do 10leté Markétky, tak jsem na ni čekal 6 let… a nějaká naděje na vztah tam určitě byla, vždyť moje současná partnerka, se kterou jsem už 6. rok, je ještě o 3 roky mladší než Markétka. Takže šance tady je, ale je hrozně malá. A pokud by se někomu zdálo 6 let čekání jako dlouhá doba, tak Fx100d čekal ještě dýl, přes 10 let tuším, však ale taky se do ní zamiloval krapet dřív (když měla 4 roky).

Jo každej si myslí, jací jsou pedofilové úchyláci, ale skutečnost je o dost jiná...
podivin
Administrátor

Kasz píše: pátek 17. 7. 2020, 18:46:55Tak, podivíne, bez šance to taky úplně není. Když jsem se posledně zamiloval do 10leté Markétky, tak jsem na ni čekal 6 let… moje současná partnerka, se kterou jsem už 6. rok,. tak Fx100d čekal ještě dýl, přes 10 let
No ano, musíme/můžeme čekat do 15 let (min), za tu dobu se může spousta věcí změnit, že ta holčina se zamiluje do vrstevníka nebo se pedofilovi přestane líbit. Ale ano, pokud si počká, tak šanci má. Já měl spíš na mysli, pokud se zamilujeme do 4-10, tak se nemůžeme chovat jako normální dospělí, že už třeba během pár dnů začnou pracovat na vztahu. My musíme čekat a pokud se zadaří, tak od 15 let už třeba začít pracovat na vztahu (tím opět nemyslím hned na ní skočit). Jenže třeba v mém případě by čekání 6 let znamenalo, že by se pak z holčičky musela vyklubat gerontofilka :D A když ne a musel bych zkusit znovu štěstí, tak už by za mnou pak spíš chodila do domova důchodců :) Teď vážně, já si samozřejmě uvědomuju, že bych jí ani už neměl co nabídnou - já už se blížím se životem ke konci a ona by právě začínala. Vy mladší máte aspoň delší dobu ještě před sebou :)
Katka

Kasz píše: pátek 17. 7. 2020, 18:46:55 Tak, podivíne, bez šance to taky úplně není. Když jsem se posledně zamiloval do 10leté Markétky, tak jsem na ni čekal 6 let… a nějaká naděje na vztah tam určitě byla, vždyť moje současná partnerka, se kterou jsem už 6. rok, je ještě o 3 roky mladší než Markétka. Takže šance tady je, ale je hrozně malá. A pokud by se někomu zdálo 6 let čekání jako dlouhá doba, tak Fx100d čekal ještě dýl, přes 10 let tuším, však ale taky se do ní zamiloval krapet dřív (když měla 4 roky).

Jo každej si myslí, jací jsou pedofilové úchyláci, ale skutečnost je o dost jiná...
Přítelkyně tedy o tom ví?
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Ano, přítelkyně o tom ví, však jsme se seznámili tady přes tento web. Měl jsem inzerát v sekci Seznamka, ona k nám tady už předtím asi rok chodila. :)
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 566 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Katka píše: pátek 17. 7. 2020, 6:27:57 Děkuji za tvoji upřímnost...Manzelka s tim žije úplně normálně?Nebojís se třeba že jednou se to dozví tvoje deti...Upřímně můj otec byl nejlepší chlap na světě.. Nedokážu si představit kdyby s něčím takovým žil...Bez urážky.. Snažím se to jen pochopit..
Tak to velice oceňuji vaši snahu o pochopení. Hodně lidí si jenom zanadává a jde pryč a kolikrát pak ani nevím, jestli si moji reakci vůbec přečetli.

Manželka se mnou problém nemá a moje sexualita nám do našeho vztahu nezasahuje. Vlastně se o tom v poslední době ani moc nebavíme, jsou jiné věci, které nás trápí a které je potřeba řešit. Ale třeba jednou jsem tady na fóru napsal úvahu na téma Proč je moje manželka nejkrásnější na světě a dal jsem jí to přečíst. Řekla mi, že jsem to napsal hezky.

Toho, že by se to jednou dozvěděli moje děti, se nebojím. Jenom bych byl rád, aby se tak nestalo dříve, než budou dospělí. Ostatně může se klidně stát, že mě okolnosti doženou k tomu, abych jim to řekl sám. O tom jsem pro změnu kdysi psal na svém blogu na idnes.cz (jen na vysvětlenou, redakce idnes.cz mi laskavě dovolila registrovat se pod falešnou identitou).

Asi nejdéle se s tím srovnávala moje matka. Později se mi přiznala, že jí to chvíli trvalo, ale nakonec si prostě předefinovala význam slova pedofil. A ještě později jsem se od ní dozvěděl některé úsměvné věci, jako třeba že když jsem chodil v šestnácti do tanečních, tak si dělala starosti, jestli nejsem homosexuál. Prý mě tancování bavilo, ale holky mě vůbec nezajímaly.

Víte, vám to tak asi připadat nebude, ale viděno z mého pohledu, tak než být homosexuál, tak je opravdu lepší být nevyhraněným heterosexuálním pedofilem. Protože takhle přeci jenom existuje možnost, že potkáte dospělou ženu, do které se zamilujete a založíte s ní rodinu. A rodinu a děti jsem si vždy přál mít.

A když to tak vezmu, tak o co jsem vlastně přišel. Měl jsem na studiích kamaráda, který mi se svěřil, že když má mluvit se ženou s vyvinutým poprsím, stojí ho nesmírné úsilí dívat se jí během rozhovoru do obličeje a že ho to hrozně štve. Další mi zase řekl, že když si vedle něho v kostele sedne mladá žena s krátkou sukní nebo krátkými nohavicemi, má problém soustředit se na kázání a na modlitby. Já tyhle problémy neznám. Zato mám problém, když potkám v aquacentru neznámou šestiletou holčičku bez vrchní části plavek. Sexualita nás všech v sobě skrývá jisté aspekty, které se nám nemusí líbit a se kterými se nějakým způsobem musíme vypořádat. Já se jen vypořádávám s něčím jiným, než většina pánské populace. Důležité je, že člověk ví, že tom není sám. A tak nakonec můj problém má vcelku jednoduché řešení, a totiž věnovat se vlastním dětem a nevšímat si toho, co děje kolem.

Tak doufám, že vám to trochu pomůže v pochopení.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Návštěvník

Nový příspěvek od Návštěvník »

podivin píše: pátek 17. 7. 2020, 11:41:48
Uhodil jste hřebíček na hlavičku. A úplně tomu samému jste tady vystavili ty děti, jejichž fotky jste linkovali na tenhle web. Pro své spolužáky a kamarády se pak staly těmi, kdo jsou na pedofilní stránce. A takovémuto dětskou zkratkou vytvořenému stigmatu se nedá bránit. Většina soudných lidí asi nebude namítat nic proti informačnímu webu - ten může působit jako prevence nežádoucího jednání. Ale jakou prevencí jsou nalinkované fotky dětí? Pokud byly na veřejném fóru, tak "oběti" tohoto linkování vystavovaly zvýšenému riziku ostrakizace a šikany, pokud budou v uzavřené části, tak se jen těžko domýšlet, ale přirovnal bych to k hypotetické stránce s fotkami bytů a domů, kterou by jen shodou náhod využívali především bytoví zloději.

Takže ušetřete si práci, smažte to komplet a ušetřené síly věnujte tomu, o čem tvrdíte, že je vaším posláním - tedy osvětě.
Katka

Daniel píše: pátek 17. 7. 2020, 23:41:38Tak doufám, že vám to trochu pomůže v pochopení.
Neříkám že sem jsem Váš zastánce...ale spíš nikdy nevím co se v životě může stát v mojí rodině.. Jednou si pamatuju svýho exmanzela jak když syn chodil do školky mi rekl ze jsou tak hrozně hezky holčičky až dneska mi to přelitlo tenkrát jsem mu řekla že je blbej..
Moje máma by se s tim asi nesrovnala..neodepsala by mě ale myslím si že by byla hrozně zklamaná.. A asi by se styděla...Verim ze spousta lidí co na tenhle web přijde musí bejt šokováni i já byla..Bavi me lidský příběhy a snažím se spíš ty lidi pochopit...Pro mě by bylo horší zjištění že tim dětem chcete ublížit viz.treba dokument v siti ...Odsuzuji lidi ktery opravdu tim dětem ublíží.. To je něco pro mě nepochopitelnyho to nepochopím nikdy...Proto mám o svý dítě strach a i když není úplně malej dlouho si počká aby šel že školy sám...Ale kdyby za mnou přišel syn s takovým problémem tak nevím...Mozna ze pár lidí si tyhle vaše pocity přečtou a trošku změni názor.. Malinko...nebo třeba vůbec..