Pohledy na dospívající dceru (Zpovědnice.cz)
Pravidla fóra
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1714 poděkování
- Dostal: 3596 poděkování
Pohledy na dospívající dceru (Zpovědnice.cz)
Na Zpovědnici.cz se objevil následující příspěvek:
Ahoj, mám dceru, který je 13 let, teď jsme byli na dovolené v Česku. Chodili jsme po městě a já se nemůžu zbavit dojmu, že chlapi na moji holku nechutně koukají. Nevadí mi to u jejích vrstevníků, ti ho beztak mají akorát na čůrání, ale když jsme šli, díval jsem se na chlapi 20-30-40 a všichni ji sjíždí očima. Jsem jen vyschízovanej filmem V síti? Nebo fakt jsou třicetiletý chlapi, co na ulici svlíkaj očima třináctiletý holky, čuměj jim na prsa, otočí se za nima... Tátové, cítíte to taky tak? Co s tím? (PS.: To si nemyslím, že dcera je nějaká sex bomba, nebo že by se oblíkala vyzývavě. Prostě normální dospívající holka)
Zdroj: https://www.zpovednice.cz/detail.php?statusik=1135466
No jo, 13letá holka už bude fyzicky přitažlivá pro většinu chlapů. Chlapec si musí zvykat. A holka samozřejmě taky. Prostě se líbí, je to přirozené. Druhá věc je, že by se ti muži na ni mohli dívat nějak normálně, což si myslím, že většina opravdu nemá nějaké chlípné pohledy. Prostě má hezkou dceru.
Ahoj, mám dceru, který je 13 let, teď jsme byli na dovolené v Česku. Chodili jsme po městě a já se nemůžu zbavit dojmu, že chlapi na moji holku nechutně koukají. Nevadí mi to u jejích vrstevníků, ti ho beztak mají akorát na čůrání, ale když jsme šli, díval jsem se na chlapi 20-30-40 a všichni ji sjíždí očima. Jsem jen vyschízovanej filmem V síti? Nebo fakt jsou třicetiletý chlapi, co na ulici svlíkaj očima třináctiletý holky, čuměj jim na prsa, otočí se za nima... Tátové, cítíte to taky tak? Co s tím? (PS.: To si nemyslím, že dcera je nějaká sex bomba, nebo že by se oblíkala vyzývavě. Prostě normální dospívající holka)
Zdroj: https://www.zpovednice.cz/detail.php?statusik=1135466
No jo, 13letá holka už bude fyzicky přitažlivá pro většinu chlapů. Chlapec si musí zvykat. A holka samozřejmě taky. Prostě se líbí, je to přirozené. Druhá věc je, že by se ti muži na ni mohli dívat nějak normálně, což si myslím, že většina opravdu nemá nějaké chlípné pohledy. Prostě má hezkou dceru.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2416 poděkování
Re: Pohledy na dospívající dceru (Zpovědnice.cz)
Nedávno zveřejnila jedna 13 let holka nějakou statistiku svého účtu, a to věkové rozložení mužů bylo obdobné. Hold heteráci se na pedofily už vymlouvat nemůžou, sami mají máslo na hlavě
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
- Dal: 280 poděkování
- Dostal: 277 poděkování
Ti heteráci jsou fakt úchylové.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Někde byla i statistika která ukazovala jak koho kdo dokáže vzrušit. A většina mužů se vzrušila i u nahé předpubertální dívky, natož u holky v pubertě. Tak si myslím že z biologického hlediska je pro muže zrovna čerstvě dospělá/dospívající dívka logicky vůbec sexuálně nejpřitažlivější.
Někde jsem i četl zdůvodnění. U takové dívky největší pravděpodobnost že je zdravá a zajistí zdravé potomky. Zajímavě na druhém místě byla mladá žena s malým dítětem což se vysvětlovalo tak, že už prokázala že dokáže porodit zdravé dítě.
Obecně žijeme v době kdy prakticky všichni žijí v přebytku zdrojů a děvčata ve 13 mohou být z tělesného hlediska/vzhledu dospělá a naše podvědomí nefunguje podle toho "kolik jí je" či co říká společenská norma.
Někde jsem i četl zdůvodnění. U takové dívky největší pravděpodobnost že je zdravá a zajistí zdravé potomky. Zajímavě na druhém místě byla mladá žena s malým dítětem což se vysvětlovalo tak, že už prokázala že dokáže porodit zdravé dítě.
Obecně žijeme v době kdy prakticky všichni žijí v přebytku zdrojů a děvčata ve 13 mohou být z tělesného hlediska/vzhledu dospělá a naše podvědomí nefunguje podle toho "kolik jí je" či co říká společenská norma.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Myslíš výzkum Halla z Kent State Univerzity? Ten uvádí jen, kolik procent mužů mělo stejnou nebo větší reakci na PPG u prepubertálních dívek. "20 % of the current subjects self-reported pedophilic interest and 26.25 % exhibited penile arousal to pedophilic stimuli that equaled or exceeded arousal to adult stimuli" (N=80) https://www.ipce.info/ipceweb/Library/97-048_article.htmlJednorozec píše: ↑neděle 12. 7. 2020, 17:56:38 Někde byla i statistika která ukazovala jak koho kdo dokáže vzrušit. A většina mužů se vzrušila i u nahé předpubertální dívky, natož u holky v pubertě.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
SOAD
-
- Registrovaný uživatel
Ne to bylo něco jiného tam byla číslo kolem 80%. Ale je to už dávno zdroj si nevzpomenu.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Tak o té jsem nikdy neslyšel.Jednorozec píše: ↑čtvrtek 16. 7. 2020, 22:02:55 Ne to bylo něco jiného tam byla číslo kolem 80%. Ale je to už dávno zdroj si nevzpomenu.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
SOAD
SOAD
-
- Registrovaný uživatel
Fakt nevím co už to bylo ale nevycucal jsem si to z prstu. Teď jsem našel například tohle:
A survey by Kent State University 1995 (Lori L. Oliver, Gordon C Nagayama, Richard Hirschman) was conducted on a sample of 80 normal male volunteers using the "penile plethysmograph". The team carried out hundreds of tests exposing them to nude female adult and child (<12 years) images.
- over 1/4 (32.5% in fact) of the subjects exhibited penile arousal to pedophilic stimuli that equalled or exceeded arousal to adult stimuli
- 95% exhibited arousal to the female adult images (4 exhibited no arousal)
- 88.7% exhibited arousal to the female child images (9 exhibited no arousal)
- 76.3% exhibited arousal to the contrasting images (ten subjects exhibited no sexual arousal)
- 3.7% of the subjects admitted to actual pedophilic masturbation and were removed from the sample results.
Publikováno v článku:
Hall, G.C.N., Hirschman, R., & Oliver, L.L., “Sexual Arousal and Arousability to Pedophilic Stimuli in a Community Sample of Normal Men,” Behavior Therapy, Vol. 26, 1995, pp. 681-694.
Tj. to je podle mne ta stejná studie a jsou tam ještě "větší" čísla, ne jen ti co mají stejnou či větší reakci. V abstraktu toho publikovaného článku jsou skutečně uvedené jen procenta těch co měli stejnou nebo vyšší reakci na dětské podněty (pokud si ten svůj odkaz přečteš celý zjistíš že tam je těch dat víc včetně té informace kolik lidí z těch 80 reagovalo na dětské podněty a že to číslo sedí, akorát tam vynechali orientaci na kluky čísla jsou pro muže kterým ukazovali ženy a holčičky a dokonce vyřadili ze statistiky ty co se přiznali že masturbují na dětskými podněty "normálně"). Já to ale četl v nějaké publikaci české nejspíš od nějakého českého sexuologa, je dost možné že se odvolávali právě na tento výzkum.
A survey by Kent State University 1995 (Lori L. Oliver, Gordon C Nagayama, Richard Hirschman) was conducted on a sample of 80 normal male volunteers using the "penile plethysmograph". The team carried out hundreds of tests exposing them to nude female adult and child (<12 years) images.
- over 1/4 (32.5% in fact) of the subjects exhibited penile arousal to pedophilic stimuli that equalled or exceeded arousal to adult stimuli
- 95% exhibited arousal to the female adult images (4 exhibited no arousal)
- 88.7% exhibited arousal to the female child images (9 exhibited no arousal)
- 76.3% exhibited arousal to the contrasting images (ten subjects exhibited no sexual arousal)
- 3.7% of the subjects admitted to actual pedophilic masturbation and were removed from the sample results.
Publikováno v článku:
Hall, G.C.N., Hirschman, R., & Oliver, L.L., “Sexual Arousal and Arousability to Pedophilic Stimuli in a Community Sample of Normal Men,” Behavior Therapy, Vol. 26, 1995, pp. 681-694.
Tj. to je podle mne ta stejná studie a jsou tam ještě "větší" čísla, ne jen ti co mají stejnou či větší reakci. V abstraktu toho publikovaného článku jsou skutečně uvedené jen procenta těch co měli stejnou nebo vyšší reakci na dětské podněty (pokud si ten svůj odkaz přečteš celý zjistíš že tam je těch dat víc včetně té informace kolik lidí z těch 80 reagovalo na dětské podněty a že to číslo sedí, akorát tam vynechali orientaci na kluky čísla jsou pro muže kterým ukazovali ženy a holčičky a dokonce vyřadili ze statistiky ty co se přiznali že masturbují na dětskými podněty "normálně"). Já to ale četl v nějaké publikaci české nejspíš od nějakého českého sexuologa, je dost možné že se odvolávali právě na tento výzkum.