Zajímavosti a spojitosti československých seriálů a filmů

FILMY A POŘADY slouží ke sdílení recenzí na filmy a pořady a k následné diskuzi k nim. Je-li v rámci recenze či diskuze užito odkazů na volně dostupné fotografické či video záznamy z filmu/pořadu, tyto odkazované audiovizuální záznamy mohou obsahovat jedině osoby starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
  3. Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 1982 poděkování

Zajímavosti a spojitosti československých seriálů a filmů

Nový příspěvek od Cykle02 »

Tenhle text jsem měl v hlavě už nějakou dobu, protože mě zaujaly spojitosti mezi různými seriály/filmy předrevoluční doby. Nedávné události na tomto fóru mě motivovaly to přepracovat a dokončit.

V desátém díle seriálu Spadla s oblakov proletí raketa kolem Bojnického zámku, kde se odehrával seriál Safari s K. Š., která hrála i ve filmu Strašidla z vikýře, ve kterém hrála i E. H. z My holky z městečka. Film Strašidla z vikýře se také natáčel i na místě kosmolomu ze Spadla z oblakov. V tom měl roli P. L., který hrál hlavní postavu v Kúzelném mestečku, kde hrál s J. V., který hrál v Materském znamienku s K. Š. a M. H., která hrála v Bambulkine dobrodružstvá. Děti z Spadla z oblakov si zahrály v Nekonečná nevystupovat (ve kterém roli zvídavé holčičky dabovala Ž. F.), kde hrála taky K. Z. z Léta s Katkou. Z. P., která hrála v Spadla s oblakov, hrála také v Frajeri a frajerky, kde hrála P. M., která hrála v Jak se točí rozmarýny s M. Ch.

M. Ch. se objeví ve filmu Adam a Otka na stejném místě v Praze na Kampě, kde si děti v onom desátém díle Spadla s oblakov odloží svou raketu. Mimochodem, na tom místě jsme s Gabrielem osobně byli, protože zde bylo ideální postavení kamery pro změření výšky Z. P. a vyšlo nám cca 125 cm. Ještě k té M. Ch. - tu jsme s Gabrielem kontaktovali na FB ohledně toho, kdy se ve skutečnosti natáčel seriál Tajemství proutěného košíku, protože se mi nezdálo, že by R. K. takhle vypadal v patnácti letech. M. Ch. sice už s jistotou nevěděla, kdy to točili, ale odepsala, že o dva roky dříve (1975), než je uváděno.

*prankster*
Naposledy upravil(a) Kasz dne čtvrtek 9. 7. 2020, 15:42:23, celkem upraveno 1 x.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Code
Na trestné lavici
ve věku od: 100
ve věku do: 100
Dal: 46 poděkování

Re: Zajímavosti a spojitosti československých seriálů a filmů

Nový příspěvek od Code »

Jestli budou takto vypadat všechny příspěvku na fóru, pak klobouk dolů, kam až to moderní svobodná společnost dotáhla. *rofl*

Alespoň by sis s tím mohl víc vyhrát a opatřit ony iniciály odkazy na profily herců a filmů na ČSFD, případně jinde. Splní se tím podmínka neuvádění jména a současně má informace nějakou hodnotu. I z toho důvodu jsem chtěl dát k dispozici "adresář" stránek, kde je možné snadno herce dohledat. ;) *rules*
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1528 poděkování
Dostal: 3410 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Myslím, že zrovna křestní jména by uvedena být mohla, takhle ten příspěvek vypadá fakt hrozně. Případně, jak píše Code, to by dávalo v takovém případě větší smysl.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Cava19
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 16
Výkřik do tmy: většinou je daleko dráždivější zahlédnout než vidět
Dal: 53 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od Cava19 »

A proooč? Jeden začne dohledávat R.K. a klikat a klikat. Najednou má před sebou několik filmů, které ještě neviděl, a ohromnou radost.
I jako BL vidím krásu M.R. (leť ptáku leť, Brontosaurus, jak se točí rozmarýny, desítky filmů). Dnes uvidím Konečně si rozumíme 76, kde by se měl objevit G.B. (mj. Odysseus a hvězdy)