Pride
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 154 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Pride
Deti o homosexualite, tak ako sa to vyzaduje.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2252899668086756&id=1739492729427455&__tn__=%2As%2As-R
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2252899668086756&id=1739492729427455&__tn__=%2As%2As-R
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1509 poděkování
- Dostal: 699 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1430 poděkování
- Dostal: 3292 poděkování
Re: Pride
Co tím myslíš - "tak ako sa to vyžaduje?"Mathias8 píše: ↑neděle 5. 7. 2020, 11:34:48 Deti o homosexualite, tak ako sa to vyzaduje.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
Vlozil som text, ktory je nad videom v linku, aby bolo zrejme na ktore video som chcel poukazat kedze po rozkliknuti linku vyskoci viac videi.
Z videa nech si utvori kazdy svoj vlastny nazor
Z videa nech si utvori kazdy svoj vlastny nazor
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Dal: 1430 poděkování
- Dostal: 3292 poděkování
Aha, no tak můj názor je jasný, zvlášť v kontextu příspěvku Dreamera… Ty hejty, které pak nastaly, jsou hrozné. Je vidět, že děti nejsou "zkažené" a prostě vztahy vnímají přirozeně a nevidí na nich něco špatného. To, co dokážou dospělí - odsouzení, předsudky vůči lidem, to je hnus.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
Ja tam vidim ze ti deti su zmanipulovane. Ich reakcie nie su prirodzene a az prehnane gestikuluju.
Ich odpovede su na detsky mozog velmi rychle a to ako odpovedaju mi nesedi a pride mi to ucelovo nahrate
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
- Dal: 319 poděkování
- Dostal: 277 poděkování
Je správné probírat sexualitu před takto malými dětmi? Není to jen o probírání lásky, manželství a sexuality ze strany LGBT, je to obecně. Pokud budu probírat tyto věci s dítětem, dle mého je vhodné zmínit jak pohled heterosexuální, tak i homosexuální.
Co se týče toho videa, dle mého není nějak závadné. Myslím, že ty děti o tom něco ví, něco se před natáčením doučily, ale nepřijde mi, že jsou tam jen proti své vůli, mají vymyté mozky a podobně. Nemyslím, že tohle video spustí vlnu toho, že se děti budou hromadně hlásit k LGBT skupině a zakládat stejnopohlavní svazky, až budou starší. Nakonec se rozhodnou sami, kam je srdce táhne.
Kazs to vystihl naprosto přesně.
A jen, malá otázka. Viděl jste někdo pořady s dětmi na TV Regina, když ještě běžela? To bylo pravé týrání dětí a vymývání mozků.
Kdybych byl dítě, radší bych bral tu zrzku, než TV Reginu. 
Co se týče toho videa, dle mého není nějak závadné. Myslím, že ty děti o tom něco ví, něco se před natáčením doučily, ale nepřijde mi, že jsou tam jen proti své vůli, mají vymyté mozky a podobně. Nemyslím, že tohle video spustí vlnu toho, že se děti budou hromadně hlásit k LGBT skupině a zakládat stejnopohlavní svazky, až budou starší. Nakonec se rozhodnou sami, kam je srdce táhne.
Myslím, že nenávistné komentáře jsou nejhorší. Opravdu, víc lidi naštve toto video, než video s brutální šikanou stejně starých dětí. Tak, kde jako jsme?
Kazs to vystihl naprosto přesně.
A jen, malá otázka. Viděl jste někdo pořady s dětmi na TV Regina, když ještě běžela? To bylo pravé týrání dětí a vymývání mozků.

Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 5 poděkování
A ted bych prosil tu pohadku o iluminatech!!