Pedofilie a dospívání - vývoj lásky

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Kristýna

Pedofilie a dospívání - vývoj lásky

Nový příspěvek od Kristýna »

Dobrý den, už delší dobu se zajímám o problematiku pedofile - hlavně tedy ze zvědavosti a protože si chci udělat vlastní názor a nenechat se ovlivnit médii, která dost často pedofily vykreslují jako monstra nebo zrůdy.

Četla jsem tu hodně článku, viděla nějaké dokumenty a reportáže, ale nikdy jsem nenašla odpověď na otázku, která mě zajímá.

Tak tedy - jak je to s láskou a dospíváním? Myslím tím to, že pokud jste tedy pedofil a zamilujete se například do desetiletého chlap, který logicky bude stárnout. Opadne s věkem i ta láska? Mám čtyři roky přítele, kterého miluju a myslím, že ho budu milovat, i když mu bude šedesát. Ale jak je to tedy u lidí s pedofilní orientací? Když chlapec/dívka vyroste přestanete ho milovat?

Asi je to pitomý dotaz, ale říkám si, že pokud byste byli zamilovaní dostatečně dlouho, tak pak už budete mít legální možnost ten vztah naplnit po všech stránkách (protože chlapci/dívce bude třeba osmnáct).

Předem vám všem moc děkuji za odpovědi.

Krásný den,

Kristýna
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2474 poděkování

Re: Pedofilie a dospívání - vývoj lásky

Nový příspěvek od Cykle02 »

Lehká odpověď. Nevím nezažil jsem.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Z vlastní zkušenosti mohu říct, že u mě opadl sexuální zájem. Zamiloval jsem se do holky, které bylo devět let. Dnes je jí 16. Změnila se. Prochází si pubertou a je z ní už žena. V zájmu jejího i svého jsem se s ní přestal stýkat. Je to blbé to takhle říct, ale je to tak.

Ale vidím i jiný problém. Vztah desetileté holky a o patnáct let staršího kluka je jiný, než tvůj (logicky). Mít s ní sex jde i v jejích patnácti letech zcela legálně. Mě by už v tu chvíli nemusela přitahovat jako před pěti lety, protože se prostě změnila a to jak psychicky, tak i fyzicky a moc nevěřím tomu, že by chtěla věnovat svůj věneček třicetiletému "pánovi". Ale stát se to může. Záleží na dané osobě.

Láska vydrží. Sexuální zájem ne.

A pokud jde o "vztah", tak je to čirá spekulace, protože pedofil nikdy nebude mít vztah jako máš ty se svým přítelem.
Naposledy upravil(a) Kiiax dne pátek 3. 7. 2020, 19:12:21, celkem upraveno 2 x.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 407 poděkování
Dostal: 748 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Myslím, že jste si odpověděla sama:
Kristýna píše: pátek 3. 7. 2020, 15:20:00 Mám čtyři roky přítele, kterého miluju a myslím, že ho budu milovat, i když mu bude šedesát.
Zamiloval jsem se za svůj život 4x do holčiček od 4-6 let, dbes už jsou všechny dospělé. První láska (6) se brzy odstěhovala a já už jí nikdy neviděl, bylo mi tenkrát nějakých 15. Do druhé (5) jsem se zamiloval cca ve 20 letech, tu jsem nevídal moc často ani dlouho, ale občas jsem jí potkal a potkávám dodnes. Ikdyž byla později dospělá, něco jsem k ní stále cítil. Jelikož jsem s ní nebyl v dětství v kontaktu dlouho, nebyl jsem do ní zamilovaný nějak šíleně, ale i tak z toho citu něco zbylo, ikdyž to nebylo tak silné jako na začátku. To mi dodalo naději, že by se někdy mohlo stát, že se v budoucnu zamiluji do dítěte, počkám až vyroste a pokud by dotyčná opětovala mé city, mohl bych nějaký vztah zažít. Poté jsem se zamiloval ještě dvakrát. Jednou to bylo spíše letmé, trvalo to pár měsíců a opět z mého života zmizela.

Největší mou láskou byla ta poslední, do které jsem se zamiloval, když jí byly 4 roky. Byl jsem s ní pravidelně v kontaktu, jezdívala ke mě i se sestrami na víkendy, někdy o prázdninách třeba i na týden. Byl jsem do ní velimi hluboce zamilovaný. V jejích cca 11 letech však přestala mít postupně zájem se mnou trávit volný čas a naše cesty se na několik let rozešly. Já ještě dlouho po té byl velmi zamilovaný a léta jsem byl smutný, že už nejsme v kontaktu. Dnes je již devatenáctiletá slečna. V kontaktu opět jsme, ale naživo jsem jí od jejích 11 let neviděl, takže nemohu posoudit, jak hluboký cit k ní ještě cítím. Říká se, sejde z očí, sejde z mysli a to je asi pravda, protože dnes už bych neřekl, že jsem do ní stále zamilovaný. Ale kdybych jí potkal a mluvil s ní, tak kdo ví? Třeba by se ty city k ní opět probudili. Předpokládám podle předchozích zkušeností, že by se mi líbila více než ostatní ženy ve dvaceti. Stále bych v ní viděl tu malou holčičku a asi bych jí byl schopen milovat dál. Bohužel nejsou z její strany tyto city opětovány, bere mě stále jako kamaráda, nebo spíše strejdu, protože mi tak dodnes říká.

Takže asi ano, je to možné, aby se pedofil zamiloval do dítěte a počkal si na něj a až dospěje, navázal s ním partnerský vztah. Avšak šance, že budou city opětovány je asi velice nízká- Já ve svých letos 40 už mám šanci úplně nulovou. Než by vyrostla, bude mi přes padesát a holka třeba 18 let, nebude chtít padesátníka. A to pomynu, že bych se mohl zamilovat opět do čtyřleté. To už bych se jejích 18 ani nedožil. :)

Jak to probíhalo s mou největší láskou jsem popsal zde: http://fx100d.cz/ma_zpoved/
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 407 poděkování
Dostal: 748 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Kiiax píše: pátek 3. 7. 2020, 19:07:40

Láska vydrží. Sexuální zájem ne.

U mě částečně ten sexuální zájem vydrží. Ano, není to takové jako u dětí, ale něco tam ještě je.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Fx100d píše: pátek 3. 7. 2020, 19:12:52 U mě částečně ten sexuální zájem vydrží. Ano, není to takové jako u dětí, ale něco tam ještě je.
Každý to má jinak. Je těžké to říci zcela obecně, protože tohle je opravdu individuální záležitost. Já jsem schopný mít sex i s dospělou ženou. Jen po tom netoužím, nevyhledávám to a spíš by jsem byl "nafukovací panák" nebo neskladný robertek, než sexuální partner. :D
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Podle mě láska není jen o sexu, a i dětskou lásku lze milovat poté, co dospěje.

Svou manželku jsem poznal před jejím 15-tým rokem, a jsme spolu více než 20 let. Jiné ženy v jejím věku ani mnohem mladší ženy mě absolutně nepřitahují, ale manželku stále miluji a při zapojení fantazie s ní mohu mít i velmi krásný sex. S jinou dospělou ženou by to rozhodně nešlo.

Trochu mám pocit, jako by v mých očích nestárla a já jí stále vnímal jako tu slečnu z mládí. Její věk si většinou uvědomím, jen když ji vidím ve společnosti stejně starých kamarádek, které jsou zcela mimo můj zájem.

Netuším ale, jak by to bylo, kdybych ji poznal ještě před pubertou, a víceméně se ztotožňuji s příspěvky Fx100d o Kiiaxe.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2035 poděkování
Dostal: 854 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Ahoj Kristýno,
já jsem se v mládí seznámil s dívkou, sice o 6 let mladší, ale už nad 15 let a vzali jsme se a založili rodinu. Bohužel jsem necítil to, co jsem doposud cítil ke třem jiným dívkám a částečně cítím i k ostatním holčičkám.

Na gymplu jsem se zamiloval do vrstevnice, stále nosím v mysli její tehdejší krásu. Je pravda, že když o tom tak přemýšlím, tak mne přitahovala svojí "dětskou" krásou, připadala mi tak nějak dětská - právě teď jsem si to uvědomil. Stejně tak jako ona, mne přitahovala i Shirley Temple (ježíš, teď jsem si uvědomil, že tehdy jsem byl zamilovaný i do Shirley!!! - promiň, ale pořád objevuji svojí pedofilii z mládí).

Poté jsem se zamiloval po 6 letech v manželství zase do jedné gymnazistky, které se chovala "potrhle", takže pro mne dětinsky, ale ta mi imponovala i svými zálibami.

A po třetí (aktuálně) po 16 letech manželství jsem se zamiloval do jedné gymnastky, která měla svoje videa od mala, aktuálně je jí 14 let.

A nyní ke tvému dotazu. Mé zamilování do holčiček je milostné, duševní. Sice mám erekci, když se mazlím s dcerkou nebo když si hraju s nějakou holčičkou od sousedů (samozřejmě se snažím moji erekci skrýt, abych je tím neobtěžoval), ale vůbec nemyslím na sex s těmi dětmi. Vlastně mě ta erekce trápí, protože to musím zakrývat. Ale prostě tyhle mladé holčičky mne přitahují duševně a vedlejší nechtěnný efekt je erekce.

Sexuální fantazie s holčičkami začínám mít až s těmi, které už začínají dospívat, protože u těch si dokážu představit, že už o sexualitě mají potuchy a tudíž je to přijatelné pro mé představy. Ve skutečnosti ale samozřejmě nic takového nedělám a ani bych asi nedokázal, ikdyby ona začala, protože já jsem stydlivka.

S dospělými ženami si dokážu představit styk, s mojí ex jsem sex měl. Myslím si, že bych mohl ženu milovat duševně stejně, jako miluji holčičky, pokud by ona měla to dětské kouzlo. Možná jsem jednu takovou znal - matku od dcerek, které chodily s mojí dcerkou a synkem do školky a do školy.

A teď k tomu zamilování se do dítěte a zůstat s ním i do dospělosti. Možná by to u mě fungovat mohlo. Osobně totiž nevidím, jak se daná osoba mění, pokud je se mnou denně v kontaktu. Moje ex mi i po 20 letech připadala pořád stejná jako ta mladá holčina, se kterou jsem se seznámil. Moje dcerka mi pořád připadá jako ta malá 5 letá holčička, ikdyž je už starší. Takže já se domnívám, že bych se mohl seznámit s holčičkou tak 4-7 let, zamilovat se do ní a do těch 11-12 let jí milovat duševně, spíš pro ní jako "otcovsky". Pak bych už začal mít i sexuální fantazie. Od té doby, kdyby už dospěla a začala se o to zajímat, řekněme od 18 roku, bych s ní začal žít i intimně a potom bych s ní klidně mohl založit rodinu. Má to ale spostu podmínek:

- její náklonnost, resp. láska jako k tatínkovi, by se musela přeměnit v lásku k partnerovi - to se obávám, že tohle se jen tak neděje
- musela by při dospívání začít milovat mne a ne svoje vrstevníky - čili, musela by to být gerontofilka
- z mého pohledu by si musela zachovat tu svoji dětinskost - nejde o vzhled, to je jasné, že se bude měnit, ale spíš o její psychiku. Což může mít problém. Ano, i fyzicky se začne měnit, což jako pro pedofila je rána, protože min. moje láska je i k tomu drobnému tělíčku, kdy se cítím být ochránce. Když pak začne nabírat ženské tvary, tak o ně ztratí většina pedofilů zájem. Já nemohu přesně tvrdit, jak by to bylo u mne, ale pokud by mne její ženské tělo vyloženě neodpuzovalo, tak ženská těla mne přitahují také, takže bych s ní asi žít mohl. Ale hodně důležité kromě toho těla je právě to chování - já sám jsem takový nepraktický do života, nedokážu život plánovat, spíš si někdy připadám jako malý kluk. A právě normální člověk se začne chovat dospěle, vytratí se mu ta dětská upřímná jiskra. A to si nejsem jistý, jestli by mne pak přitahovala. Asi bych s ní dokázal zůstat, když jsem dokázal být 18 let s mojí ex, ale nepřitahovala by mne jako holčičky. Ale myslím, že bych k ní mohl cítit min. náklonnost.
- a poslední podmínka je, že už je mi nad 40 let a jsem realista, takže šance, že se teď seznámím s holčičkou 6 let a zůstane nám naše "láska" až do jejích 25 a pak bude chtít založit rodinu se 60 letým dědou, je opravdu hodně malá a ikdyby, tak co bude asi tak 25letá slečna v rozkvětu dělat se 60letým dědkem?

Já si tedy myslím, že bych s holčičkou dokázal žít i když bude stárnout. Osobně mi totiž připadá, jako bych se citově zastavil právě někde v dětském období a potřebuju mít vztah s nějakou holčičkou a společně s ní stárnout, abych se právě té pedofílie zbavil. (ale to bude asi jen moje fantazie, můj pocit)

Spousta kluků tady ale říká, že starší děti už je nepřitahují. Může to být pravda, když dítě začne dospívat, nabírat nové tvary, tak už je přitahovat přestane. Nevím jak u kluků, ale holky se rozhodně hodně změní fyzicky. Ale dost často je to i o té psychické stránce - děti jsou prostě krásné tím svým myšlením a přirozeným chováním. Když začnou dívky dospívat, začnou se malovat (pokud je to jemné malování, tak je to u mě OK, ale obličej jako lehká děva mne osobně také odpuzuje) a začnou se cítit jako královny čekající na prince v bílém ferarri/porshe/co-zrovna-letí. A tím to skončí.

Jsou ale i takoví, které ženské tělo vyloženě odpuzuje, takže u těch by to prostě asi opravdu nešlo.

Takže jeden názor od podivína. Ale přesná odpověď to asi není a asi ji nikdy nezjistíš, protože to asi nebude možné. Ikdyž Kasz by ti mohl něco napsat.

Můžu se tě ještě zeptat, jestli se o nás zajímáš jen ze zvědavosti nebo to máš jako téma v nějakém studiu na VŠ/SŠ?
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ahoj Kristyno.
Neopadne ta laska pretrvava aj v starsom veku ci dospelosti. Clovek vidi v tom dievcati ci zene stale to male dievcatko ake kedysi byvalo. Laska pretrvava.

Neviem ci niektoremu sa to uz stalo ale vo vacsine pripadou holcicka ked vyrastie tak straca zaujem. Ma vas rada, pretoze ma na vas pekne spomienky, ale vztah mi pride nerealny. Uz aj hlavne koli veku, ze by mala zaujem o cloveka, ktory je vekovo starsi. Nepocul som o pripadoch v ktorych by si pedofil nasiel dievcatko a aj maly spolu vztah v neskorsom veku ci dospelosti alebo ze by sa zobrali a mali rodinu. Skor mi to pride ako sen pretoze naozaj, ked je starsie straca o vas zaujem, zistite ze to uz nieje take ake to bolo predtym, ze sa meni a moze sa stat ze zabudne uplne.
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Já myslím, že tohle je velmi individální. Pokud bych se zamiloval, tak můžu říct, že by potom, co dospěje, vše opadlo a já cítil už jen touhu setrvat v přátelství. Nic víc.
Hebeš
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Podle mě bych neb schopen být do dívky zamilovaný, když dospěje. A holky, které se mi velice líbily, když jim bylo 11, se mi teď, když jim je 14, už ani trochu nelíbí. Mluvím o konkrétních holkách.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Pokud se mi určitá holčička kdysi hodně líbila a teď ji znám jako dospělou ženu, tak jsem více schopen vidět v jejím současné vzhledu tu bývalou holčičku a hledat holčíčí rysy i v její povaze. Hezky to popsal Kuba:
Kuba píše:Ono to opravdu není tak, že by se ta "holčičí krása" z žen v pubertě zcela vytratila. Kdo se jen trochu snaží, dovede ji najít. A možná je pro řadu pedofilů škoda, pokud upínají svoji pozornost jen na malé holčičky a trápí se v platonických láskách, než aby zkusili objevit nějakou holčičku v dospělé ženě (nebo starší pubertální holce) a prožili tak plnohodnotnou opětovanou lásku.
Na druhou stranu se tyto moje zkušenosti dají spočítat na prstech jedné ruky. V podstatě mluvím jen o dvou bývalých holčičkách, které se mi kdysi hodně líbily - jednu jsem naposledy viděl, když jí bylo asi 20, a druhé je teď 14. Samozřejmě jsem viděl stárnout (a ošklivět) mnoho dalších holčiček, ale ty se mi v dětství líbily jen tak normálně, ne hodně. Kdyby se mi tehdy líbily hodně, možná by se mi trochu líbily i v dospělosti. Anebo je možné, že je ta příčina a následek opačná: možná se mi nejvíc líbí právě jen ty holčičky, o kterých mozek / libido / milostný instinkt vytuší, že budou jakž takž hezké i jako dospělé ženy.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Cykle02
Mediální analytik
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2474 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Se mi nedávno stalo, že jsem potkal slečnu která byla podobná holčičce co z ze sociálních sítí hodně znám, a působila na mě hodně sympaticky.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 566 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Do několika holčiček jsem se zamiloval, ale žádný hlubší nebo dlouhodobý vztah jsem nezažil. Ale uměl bych si ho představit. Něco na styl Červené Karkulky v pohádce Tři bratři. Jenom nevím, jak bych zareagoval při pohledu na její maminku a představě, že jí dcera jednou bude podobná ;)

Každopádně mám výhodu, že mě přitahují i dospělé ženy, hlavně když jsou menší postavy a na svůj věk vypadají mladě. Takže pro mě bylo lepší najít si dospělou ženu, která odpovídá mému vkusu o které vím, že už se nebude příliš měnit.

A o tom, jak vnímám krásu manželky ve srovnání s prepubertálními holčičkami jsem kdysi sepsal úvahu Proč je moje manželka nejkrásnější na světě.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Řekl bych že jde o velmi individuální oblast.
Myslím,že bych asi vždy cítím něco víc ke klukům do kterých jsem byl zamilovaný v jejich klukovském věku, ale nikdo z nich není alespoň o tom nevím homosexuální, navíc většina z nich už je dnes dospělá a myslím, že je fér je nechat jít svým životem.

Zatím se vždy za čas objevil někdo, kdo byl rád že spolu trávíme čas zrovna teď, ale kluci to holt mají asi tak, že pokud tohle přátelství už nepotřebují, není pro ně kontakt důležité dál udržovat.