Zveřejníš bez souhlasu někde fotku mého dítěte ty úchyle a já ti předvedu svá práva. RučněCykle02 píše: ↑pátek 3. 7. 2020, 8:56:48 Jestli někdo jednou uvolil k veřejnému prezentování svých děti a ještě za to dostal zaplaceno, nemůže si pak vybírat, kdo tyto veřejné materiály uvidí. Já apriori odmítám debatu o tom, jestli pedofilové něco můžou nebo ne. Máme stejná práva jako ostatní lidé. A jestli někdo chce čistit rasu, protože se mu někdo jiný nelíbí, tak ať si sám zajde k psychiatrovi.
Reportáž pořadu A DOST! televize Seznam o ČEPEKu
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Re: Reportáž pořadu A DOST! televize TelevizeSeznam.cz o ČEPEKu
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1601 poděkování
- Dostal: 816 poděkování
Re: Reportáž pořadu A DOST! televize Seznam o ČEPEKu
Ještě bych si zde dovolil nastavit zrcadlo.
Seznam.cz - ráj pro pedofily:
https://obrazky.seznam.cz/?q=baletky+ZŠ
https://obrazky.seznam.cz/?q=janička+ZŠ
https://obrazky.seznam.cz/?q=kristina+pimenová
Seznam.cz - ráj pro pedofily:
https://obrazky.seznam.cz/?q=baletky+ZŠ
https://obrazky.seznam.cz/?q=janička+ZŠ
https://obrazky.seznam.cz/?q=kristina+pimenová
Naposledy upravil(a) Dreamer dne úterý 14. 7. 2020, 9:28:07, celkem upraveno 1 x.
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2444 poděkování
Víš jak funguje Tuna, zakreje odkazy, a pak bude tvrdit že si tu posíláme fotky dětí ještě víc. Je to manipulátor.
Naposledy upravil(a) Cykle02 dne středa 15. 7. 2020, 5:59:32, celkem upraveno 1 x.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Za túto reportáž, akokoľvek tendenčnú a plnú nezmyslov, si môže čepek sám. Môže za to neochota administrátorov odstrániť fotky a videá, potom čo sú o to požiadaní. Argumentuje sa tu tým, že tie fotky a videá, respektíve odkazy na fotky a videá tu môžu byť a že je to legálne. A áno je to legálne, ale je tu ešte druhá rovina a to je rovina slušnosti. A malo by platiť, že ak rodič, či zákonný zástupca, alebo samotné dieťa požiada, aby fotka, alebo video, kde je zobrazený, bola odstránená, tak sa mu má vyhovieť. To isté platí aj pre odkazy. Ak ja niekomu pošlem svoju fotku, alebo ju nahrám na forum a neskôr budem požadovať jej stiahnutie, tak by mi malo byť vyhovené a fotka by mala byť stiahnutá. To je proste základ slušnosti a normálnych vzťahov. A druhá vec. Konečne by sa toto forum malo očistiť od dvojzmyselných príspevkov Petra Dostála.
Vidím to stejně Filipe. Nejde o to, že je něco legální, tak to hned můžeme dělat. Spousta lidí nevidí tu morální stránku věci. Je to dáno tím, že se nedokáží vcítit do druhých lidí nebo to sobecky ignorují. Jestli sami chceme pochopení, tak i my musíme jistým způsobem chápat a respektovat protistranu.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
Jako pokud už omezovat veřejnost audiovizuální sekce, tak fakt jen to, co dává logiku. Jsou tam sekce, kde nic s dětmi není. Například kategorie rozhlas, knihy atd.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1601 poděkování
- Dostal: 816 poděkování
Na první stránce vlákna je Kaszova argumentace proč nechce ustupovat. Rozumím oběma pohledům. Pokud bych měl hledat kompromis, odstraňoval bych na požádání konkrétní odkazy na ne-celebrity. U celebrit bych se požadavku snažil vyhovět alespoň částečně, tak aby to neznehodnotilo recenzi jako celek.
Přinejhorším by se ještě mohla zakázat indexace problémových sekcí. Soubor robots.txt zde už je. Stačilo by to tam dopsat. Je totiž hezké zkrácení příjmení, ale fotky jako takové se indexují dál i přesto, že se jedná o hotlinky. Bylo by to minimální projevení úcty a respektu.
-
- Mediální analytik
Jen mu podkuřuj.Sertralin píše: ↑úterý 14. 7. 2020, 12:01:07 Přinejhorším by se ještě mohla zakázat indexace problémových sekcí. Soubor robots.txt zde už je. Stačilo by to tam dopsat. Je totiž hezké zkrácení příjmení, ale fotky jako takové se indexují dál i přesto, že se jedná o hotlinky. Bylo by to minimální projevení úcty a respektu.
-
- Mediální analytik
Vypadá to, že některým členům pedofilní komunity po reportáži A DOST!
televizeseznam.cz/…/mozna-je-tam-i-vase-dite-pedofilni-stra…
konečně dochází, jak hodně dětem mohou ublížit...
Pevně věříme, že dnes do 20 hodin budou fotografie a videa dětí z pedofilního serveru definitivně odstraněny...
Také známe a máme skutečná jména, fotografie, zaměstnání,... některých jeho administrátorů a správců a také je zatím nezveřejňujeme...
Přitom, když mohou být na pedofilním serveru bez souhlasu a proti jejich vůli zveřejňovány obličeje a jména dětí, proč se jeho administrátoři a správci skrývají pod fake profily, používají fake jména a tváře
Mají snad děti menší práva než oni dospělí
Pevně věříme, že dnes večer budou tyto nechutné praktiky již minulostí...
televizeseznam.cz/porad/adost
#adost
Není k dispozici žádný popis fotky.
Tohle už je na trestní oznámení.
Já to myslím upřímně. Morální zásady jsou pro mě velmi důležité. Dokonce jsem si smazal reálnou fotografie dítěte jako avatara. Takhle to je lepší.
-
- Mediální analytik
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Myslím, že zkrácení na iniciálu respekt prokazuje.Sertralin píše: ↑úterý 14. 7. 2020, 11:00:08 Vidím to stejně Filipe. Nejde o to, že je něco legální, tak to hned můžeme dělat. Spousta lidí nevidí tu morální stránku věci. Je to dáno tím, že se nedokáží vcítit do druhých lidí nebo to sobecky ignorují. Jestli sami chceme pochopení, tak i my musíme jistým způsobem chápat a respektovat protistranu.
Nevidím úplně důvod se hrbit. Na té sekci není nic hanlivého ani nevhodného. Pokud bych něco řešil tak nevhodné příspěvky některých pod recenzemi.
Myslím, že v době, kdy máme svobodný přístup k informacím a my je jen přebíráme nemůže nikdo nic říct, pokud budou ozdrojovány.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Tzn. když hledám dítě z nějakého filmu jménem a tady ten film zmíněn je, tak byť je příjmení zkráceno se fotka objeví ve vyhledávači fotek?Sertralin píše: ↑úterý 14. 7. 2020, 12:01:07 Přinejhorším by se ještě mohla zakázat indexace problémových sekcí. Soubor robots.txt zde už je. Stačilo by to tam dopsat. Je totiž hezké zkrácení příjmení, ale fotky jako takové se indexují dál i přesto, že se jedná o hotlinky. Bylo by to minimální projevení úcty a respektu.
Asi tématu indexování příliš nerozumím, tedy ani nevím, jak se k tomu postavit. Sdílím obecnou myšlenku, že dohledatelnost dětí (kterou pokud to chápu správně, iniciály řeší) mi nepřijde ideální, i když druhým dechem dodávám, že s trochou googlování si u jakékoli veřejně známé osoby najdu dříve nebo později nějaký materiál, na základě jehož se někomu můžu vysmívat. Jak říká přední autor o šikaně Kolář, obětí se může za určitých okolností stát každý, problém vznikl už dávno před tím, než se někdo vydá na net hledat fotky/informace s cílem se někomu vysmívat.
Mít audiovizuální sekci neveřejnou mi smysl dává, už jen tím, kolik adminům ubyde starostí... Je mi jasné, že se mnohým Tůnovi nechce ustupovat už tím, jak bulvárně a útočně to natočil, druhou stranu to automaticky staví do defenzivní pozice, ale ta taky nepomáhá v řešení problému.
Naposledy upravil(a) Myš dne úterý 14. 7. 2020, 17:12:54, celkem upraveno 1 x.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Mediální analytik
Už teď spousta lidí spekuluje o tom, co tu asi máme za skryté hrůzy. Tímhle byjsme jim jen nahrávali.
Očividně jsi nečetl mou a Filipovu reakci. Tady nejde o to, jestli to je legální nebo ne. Tady jde o morálku a slušnost. Dětem se nemusí líbit spojitost s tím, že se vyskytují na pedo webu. Ano, můžou se jim vysmívat i kvůli něčemu jinému, každopádně bychom tu měli být od toho, abychom tyto možnosti alespoň eliminovali. Skrývání se za to, že jsou fotky i jinde, jsou podle mě jen alibistické kecy. Zkrácení příjmení nikam nevede. Dají se dohledat pomocí konkrétních fotek. Ochrana dětí je prioritou. A mělo by to tak být. Mrzí mě, že jsou někomu nějaké morální hodnoty ukradené.Silesia píše: ↑úterý 14. 7. 2020, 13:45:22Myslím, že zkrácení na iniciálu respekt prokazuje.....Sertralin píše: ↑úterý 14. 7. 2020, 11:00:08 Vidím to stejně Filipe. Nejde o to, že je něco legální, tak to hned můžeme dělat. Spousta lidí nevidí tu morální stránku věci. Je to dáno tím, že se nedokáží vcítit do druhých lidí nebo to sobecky ignorují. Jestli sami chceme pochopení, tak i my musíme jistým způsobem chápat a respektovat protistranu.
To můžou spekulovat i o VIP sekci. Tohle je takřka jediné pedo fórum na světě, kde je AV sekce viditelná všem i bez registrace.
-
- Mediální analytik
Kdyby tohle fórum bylo nemorální a neslušné, vypadalo by to jinak. Krom toho ses Tůnou nechal taky pěkně, zblbnou. Fakticky tady jsou ty audiovizuální sekce více méně mrtvé. To co vytahoval bylo víc jak pět let staré, až na pár českých hereček kde se zkracovalo na iniciály.
Nemorální a neslušné je to, když rodiče požádají o výmaz a není tak učiněno. Není to žádný problém. Když už to má být veřejně, tak by se aspoň měli respektovat přání rodičů ohledně vymazání. Kdyby se to stalo kdekoliv jinde, tak žádost pochopí a vyhoví. Nebuďme sobci a neházejme vinu na druhé. Máme tu možnost s tím něco dělat.Cykle02 píše: ↑úterý 14. 7. 2020, 14:27:17Kdyby tohle fórum bylo nemorální a neslušné, vypadalo by to jinak. Krom toho ses Tůnou nechal taky pěkně, zblbnou. Fakticky tady jsou ty audiovizuální sekce více méně mrtvé. To co vytahoval bylo víc jak pět let staré, až na pár českých hereček kde se zkracovalo na iniciály.