Reportáž pořadu A DOST! televize Seznam o ČEPEKu

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Re: Reportáž pořadu A DOST! televize Seznam o ČEPEKu

Nový příspěvek od Kasz »

Věřím, že lidí, jako ten pisatel, který ti napsal, je více, jen se nám tady prostě neozvou, nebo třeba nemají až tolik času si vše pročíst, přečíst a pak vlastně pochopit, o co jde. S poděkováním neznámému autoru té zprávy musím konstatovat, že se vlastně po nejrůznějších mediálních kauzách vždy nakonec najde někdo, kdo nám napíše nějaká podpůrná slova. Je vidět, že naše snaha o vysvětlení, co je to pedofilie, kdo je to pedofil, že pedofilie je něco jiného než pohlavní zneužívání dětí, že to všechno prostě má smysl.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2529 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Kasz píše: pondělí 3. 8. 2020, 7:39:39Je vidět, že naše snaha o vysvětlení, co je to pedofilie, kdo je to pedofil, že pedofilie je něco jiného než pohlavní zneužívání dětí, že to všechno prostě má smysl.
Zatím jsme si vybojovali neveřejnou AV sekci, a nutnost požívání iniciálu u dětských celebrit.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Cykle02 píše: pondělí 3. 8. 2020, 12:26:47 Zatím jsme si vybojovali neveřejnou AV sekci, a nutnost požívání iniciálu u dětských celebrit.
Stačí mi se podívat do různých diskuzí pod články, abych viděl, jak se osvětě mnohdy daří zapsat se do povědomí veřejnosti. Kolik lidí se najde, kteří se nás zastanou, anebo alespoň naleznou dostatek pochopení, aby se alespoň zamysleli nad problematikou. Takto to v minulosti nevypadalo. Toto povědomí společnosti o pedofilii je pro mě důležitější než fotografie slavných osobností. Ty upřímně na úkor lepšího života v chápající společnosti oželím. *coffee*
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Cykle02 píše: pondělí 3. 8. 2020, 12:26:47 Zatím jsme si vybojovali neveřejnou AV sekci, a nutnost požívání iniciálu u dětských celebrit.
Ve vysledku to az takova obet neni... Jen skoda ze zmizely nektere odkazy na informacni materialy ale tusim ze uz nekdo zminoval ze na tom se zapracuje.

Jak rikali kluci, neni to sice pecka srovnatelna s velkym treskem ale osobne bych rekl ze pribyva tech kteri jsou schopni o pedofilii premyslet a vnimat ji skrze fakta. Uz jen to ze po kazde ppodobne kauze nekdo napise a da si s tim praci je super, to lide nedelavaji jen tak z nudy. Nejlepe to vyzni v diskusich kde se najde hodne tech co to berou v pohode vecne a jeste se nas zastavaji. Po kauze Tuna mi na fb napsali o informace mimo jine tri lidi u kterych bych to necekal: policista z poradkovky, pravicacky aktivista a matka dvou malych dcer. Jestli se dari otevirat oci takovym lidem tak mne to jen plni nadeji ze jednou to bude fakt stat za to.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Cykle02
Mediální analytik

Marco Freeman píše: pondělí 3. 8. 2020, 13:10:56Stačí mi se podívat do různých diskuzí pod články, abych viděl, jak se osvětě mnohdy daří zapsat se do povědomí veřejnosti. Kolik lidí se najde, kteří se nás zastanou, anebo alespoň naleznou dostatek pochopení, aby se alespoň zamysleli nad problematikou.
To je jako vychvalovat si jak na mě byla sestřička v nemocnici milá, po to co mě někdo okradl a dal přes hubu.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král

Nový příspěvek od Tim »

Cykle02 píše: pondělí 3. 8. 2020, 15:00:53
Marco Freeman píše: pondělí 3. 8. 2020, 13:10:56Stačí mi se podívat do různých diskuzí pod články, abych viděl, jak se osvětě mnohdy daří zapsat se do povědomí veřejnosti. Kolik lidí se najde, kteří se nás zastanou, anebo alespoň naleznou dostatek pochopení, aby se alespoň zamysleli nad problematikou.
To je jako vychvalovat si jak na mě byla sestřička v nemocnici milá, po to co mě někdo okradl a dal přes hubu.

Neni spis podstatne to ze to jsou dva ruzni lide? Cloveka nikdy nebudou mit radi vsichni lide nebo ho respektovat. Nejake ty krivdy nas budou trapit vzdy a to bohuzel i proto kym jsme... treba ja takovou pocituji v tom ze nemohu darovat krev jen proto ze nekdo si mne dal do rizikove skupiny ale jaky ma smysl videt jen tmu kdyz se blizi svitani?
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL

Nový příspěvek od Tim »

Nejvetsi zlo sveta podle Tuny, pedofilove a pivovar Bernard... *crazy*

Obrázek
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tak ono je hezké že se najdou dva lidí kde jeden je rozumný a zastane se nás a druhý je hovado, které hledá sen senzaci či si léčí nějaký mindrák. Problém je v tom, že o tom prvním skoro nikdo neví kdežto ten druhý má velkou odezvu a prostor v médiích.
V Německu pře druhou světovou byla většina lidí rozumných, jenže je překřičeli ti druzí a víme jak to dopadlo.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL

Nový příspěvek od Tim »

Jednorozec píše: pondělí 3. 8. 2020, 20:32:27 Tak ono je hezké že se najdou dva lidí kde jeden je rozumný a zastane se nás a druhý je hovado, které hledá sen senzaci či si léčí nějaký mindrák. Problém je v tom, že o tom prvním skoro nikdo neví kdežto ten druhý má velkou odezvu a prostor v médiích.
V Německu pře druhou světovou byla většina lidí rozumných, jenže je překřičeli ti druzí a víme jak to dopadlo.
Zatim to nevypada ze by ten jejich rev vyhraval... Ne chlapi fakt, to vas opravdou rmouti kazda vetevka pres cestu? *dont_know*
Jinak v roce 1933 vyhrala NSDAP volby s vice jak 40% hlasu, to ma k rozumu daleko ale tady slo o primy dusledek reparaci z Versailles... pokud nemas co dat rodine do ust tak zvolis i dabla.
Taky bych volil nacky.
Cykle02
Mediální analytik

Tim píše: pondělí 3. 8. 2020, 21:22:48 Ne chlapi fakt, to vas opravdou rmouti kazda vetevka pres cestu? *dont_know*
No hlavně chlap kvůli každé větvičce, kterou mu kdejaký blbec hodí do cesty, nezmění trasu kterou se holedbá že půjde, aby se pak utvrzoval, že tam stejně jít ani nechtěl.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL

Nový příspěvek od Tim »

Cykle02 píše: pondělí 3. 8. 2020, 21:42:40
Tim píše: pondělí 3. 8. 2020, 21:22:48 Ne chlapi fakt, to vas opravdou rmouti kazda vetevka pres cestu? *dont_know*
No hlavně chlap kvůli každé větvičce, kterou mu kdejaký blbec hodí do cesty, nezmění trasu kterou se holedbá že půjde, aby se pak utvrzoval, že tam stejně jít ani nechtěl.
Ted se moc nechytam.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Tak je hezké že se objevují i informace pozitivní (a jsem za ně rád), to co mi vadí že v povědomí většiny převažují ty negativní. Pokud by platilo že vítězí rozum, nemohlo by tomu tak být a my bojujeme "rozumem". Bohužel druhá strana útočí na "city" využívá klasické "politické" metody tj populizmus a demagogii. Sice přitom lže až to bolí, ale podle mne se proti tomu nedá jen rozumem vyhrát. Je potřeba mít i jinou "zbraň" na své straně takovou co ty "city" srovná.
Marco Freeman

Jednorozec píše: úterý 4. 8. 2020, 14:30:47Tak je hezké že se objevují i informace pozitivní (a jsem za ně rád), to co mi vadí že v povědomí většiny převažují ty negativní.
V minulosti bylo negativních zpráv o pedofilii ještě mnohem více, než je jich teď. A to právě proto, že se nám poměrně daří společnost edukovat. V těch komentářích na FB u Tuny v podstatě byly tři typy lidí. Nejméně bylo těch, kteří s celou komunitou jako takovou neměli žádný problém, ale i ti se našli. Dost bylo těch, kteří s komunitou neměli problém a chválili naše cíle, ale bylo jim proti srsti odkazování na fotky dětí. A více bylo těch, kteří nepřemýšlí kriticky a vadí jim komunita jako celek. Podle mě se mnoho lidí, kteří s komunitou souhlasí, ani neozvalo, protože očekávalo, že by se pak na ně snesl dotaz, jestli také nejsou pedofilové. Podle mě to vnímání společnosti (minimálně té české) už není tak zlé. Jen ty negativní ohlasy jsou nejvíce slyšet. Což nemění na tom, že osvěta postupuje.
Marco Freeman,
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Naopak v minulosti bylo zpráv o pedofílii daleko méně. Svého času nebyly skoro žádné. Nikdo ve zprávách neskloňoval slovo pedofil u kdečeho, nekonaly se zátahy na DP. Já svého času ani nevěděl co to je a že to existuje. To samozřejmě taky není dobře protože nebyly ani ty pozitivní informace. Bylo to z velké části tabu atd.
Přestože například podle statistik počty případů, kdy bylo dítě třeba uneseno a zneužito časem klesaly tak neexistovala panika rodičů před pedofily (a dříve byla pravděpodobnost něčeho takového podstatně vyšší), nikdo nás nemusel doprovázet do školy ze strachu že nás unese úchyl, jako jsem to viděl v okolí v posledních letech.
Marco Freeman

Jednorozec píše: středa 5. 8. 2020, 14:55:02 Naopak v minulosti bylo zpráv o pedofílii daleko méně. Svého času nebyly skoro žádné. Nikdo ve zprávách neskloňoval slovo pedofil u kdečeho, nekonaly se zátahy na DP.
Nejspíš proto, že kdysi ani nebyl tak rozšířený internet. Dneska naprostá většina populace žije online, má pořád v ruce mobil, tablet, anebo sedí u počítače. Šíření informací (a to těch pozitivních i negativních) je teď mnohem jednodušší než v minulosti. Díky sociálním sítím a sdílení příspěvků se o zprávách z médií dozví i ti, kteří jinak média nesledují. A kriminální rubriky, v nichž se slovo "pedofil" špatně využívá nejčastěji, mají tolik popularity proto, že lidi zaujme článek o vraždě/znásilnění/zneužití víc než třeba článek o tom, jak správně pěstovat jahody, aby plodily co největší plody. Zatímco ten druhý článek zaujme jen určitou selekci lidi zaměřené na zahradničení, tak ten první zaujme (a naštve) kdekoho. A naštvání a nenávist je velký pohon k tomu, aby si člověk článek rozklikl, přečetl a komentoval. Proto je jen logické, že média se chytají kde čeho kriminálního a o tom píší.

Pointa příběhu je, že dnes médii probíhají mnohem častěji i pravdivé články o pedofilii, anebo alespoň v některých kriminálních rubrikách autoři správně nevyužívají slovo "pedofil", když se o pedofila nejednalo. A pod články, kde je slovo "pedofilie" užito špatně, anebo pod článkem, kde se o pedofilii mluví pravdivě, se vyskytuje už větší množství uvědomělých, osvětou ozářených lidí než v minulosti. Což je naším cílem. :)
Marco Freeman,
Cykle02
Mediální analytik

Československá pedofilná komunita, ktorá sa aktívne zúčastňuje na LGBT pochodoch, aby mali viac práv, zašla ešte ďalej. Na svojej stránke zverejňujú fotky malých detí a to úplne beztrestne. Upozornil na to Ján Tuna z relácie A dost!
Zdroj: https://www.televizeseznam.cz/video/adost/mozna-je-tam-i-vase-dite-pedofilni-stranky-zverejnuji-ve-velkem-fotky-a-videa-ceskych-deti-64077677
Cykle02
Mediální analytik

Post o Tunově reportáži na FB Chemtrails Slovensko *rofl* *rofl* *rofl*
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Marco Freeman píše: Nejspíš proto, že kdysi ani nebyl tak rozšířený internet. Dneska naprostá většina populace žije online, má pořád v ruce mobil, tablet, anebo sedí u počítače. Šíření informací (a to těch pozitivních i negativních) je teď mnohem jednodušší než v minulosti.
Ano šíření informací je dnes daleko snazší a rychlejší ale dá se to srovnávat i s informačními zdroji které dříve fungovaly stejně jako dnes. Například televize. A i ten internet před 15 lety fungoval slušně a nikdo neměl potřebu v takové míře pranýřovat pedofily či si na tom budovat image... Myslím že to není tím rychlým šířením informací....
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 9. 8. 2020, 16:04:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upravena citace.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL

Nový příspěvek od Tim »

Jednorozec píše: neděle 9. 8. 2020, 15:18:52
Ano šíření informací je dnes daleko snazší a rychlejší ale dá se to srovnávat i s informačními zdroji které dříve fungovaly stejně jako dnes. Například televize. A i ten internet před 15 lety fungoval slušně a nikdo neměl potřebu v takové míře pranýřovat pedofily či si na tom budovat image... Myslím že to není tím rychlým šířením informací....
Pred 15ti roky se mi stranka nacitala i minutu a nejvetsi socialni sit v CR bylo lide.cz, o necem jako FB, instagram nebo TikTok se ani nesnilo.... Soucasnost je na mile daleko tomu co bylo driv.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Tim píše: neděle 9. 8. 2020, 15:30:38 Pred 15ti roky se mi stranka nacitala i minutu a nejvetsi socialni sit v CR bylo lide.cz, o necem jako FB, instagram nebo TikTok se ani nesnilo.... Soucasnost je na mile daleko tomu co bylo driv.
To je nějaká hloupost, protože já i před 20 lety provozoval procesor na 500MHz stránky se načítali rozhodně ihned k tomu jsem provozoval ftp kte byl provoz za den i v řádu terabajtů.... lidá se scházeli třeba na mamedia a kecali spolu ostošest přes icq. A byl to právě internet kde jsem náhodně narazil na DP a díky tomu později dospěl k poznání že něco není se mnou zcela ok a ještě později k pedo komunitě (za což jsem vděčný protože si nedovedu představit, že bych to zjistil tím že zneužiju skutečné dítě). Až někdy do roku +-2008 se hony na čarodějnice u nás nekonaly. K nám se to mimochodem přesunulo ze "západu" kde s tím začali dřív.