Reportáž pořadu A DOST! televize Seznam o ČEPEKu

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Reportáž pořadu A DOST! televize Seznam o ČEPEKu

Nový příspěvek od Hebeš »

Myslím si, že by bylo lepší, aby tu fotky dětí prostě nebyly. Náš web je tu od pomoci pedofilům, aby ti více uvědomělí pedofilové vedli méně uvědomělé k tomu, jak se vhodně chovat k dětem. Tento web nebyl založen za účelem dráždění veřejnosti. Fotografie dětí na pedofilním webu lidi dráždí a je to naprosto pochopitelné. I mně, pedofilovi, by vadilo kdyby tu byly fotky dětí, které blíže znám nebo jsou dokonce z mé rodiny.

A co se týče „argumentu", že díky audiovizuální sekci můžeme používat náhražku skutečných dětí (ty fotografie), to ale můžeme používat tisíce fotografií a videí na internetu, není nutné kvůli tomu tady mít sekci a dráždit společnost.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1397 poděkování
Dostal: 3223 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Hebeši, jaký je rozdíl mezi tím, že se načítají fotky ze serveru ČSFD do IMG tagu zde na fóru, a mezi tím, kdyby bylo na ně odkazováno pouze pomocí prostého textového odkazu?

A druhá věc - kde najdeš nějakou srovnatelnou databázi recenzí na filmy, seriály a pořady s dětmi? Proč bychom je zde nemohli mít? Jenom kvůli tomu, že to dráždí veřejnost? Náš web taky může dráždit (a často dráždí) veřejnost, nezrušíme ho?
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
podivin
Správce poradny
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1255 poděkování
Dostal: 607 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Bouře píše: pondělí 6. 7. 2020, 18:09:45Jsi si jistý že ty účty nebo sreenshoty nebyli Fake? Taky je možné že si někdo hrál s photoshopem..
Ona to photoshopem určitě nedělala. https://cdn-24.anonfiles.com/52Zd45E0o7/050addbb-1594062250/jl.png - to je ten můj screenshot toho, co tam měla. Ta Laura jí napsala (dole) "Jsi také jedna z těch, která je trapně od svých rodičů jako show zadarmo pro pedofily vystavována? pokud ano, tak blahopřeji! Tvoji rodiče tě jako tohle úspěšně prodávají" a ona jí na to odpověděla (nahoře) "Ach Lauro. To, co tady právě děláš, se nazývá Mobbing (šikanování) a je to trestné". Laura to nemusela psát takhle útočně, mohla jen poznamenat "uvědomuješ si ty a tví rodiče, že tvůj profil sledují také pedofilé?" a tahle Jette (resp. zřejmě její rodiče) mohli klidně odpověděť "Jette prezentuje primárně modely oblečení. Tyto fotky neobsahují erotický ani jinak závadný obsah. Pokud se na to dívají také pedofilé, nemůžeme s tím nic dělat."

Ta jette stejně jako další dívky na IG opravdu dělají pouze oblečení, teď zrovna tam měla její fotky na oblečení na reklamních plakátech, takže ona je určitě skutečná :) Další kategorie jsou gymnastky, které se prezentují v gymnastických dresech. Ale už sem narazil i na pár profilů, které mi i přes "profil vede matka" připadaly jen za účelem vzrušení (nebyly tam žádné nahotiny ani erotické scény, ale prostě to na mě tak působilo). Bylo mi líto holčiček, jestli je k tomu někdo nutí, ale snad ne, vypadaly tam v pohodě (ale nevím, jak to chodí, možná je nutí se i hezky tvářit). Ale tyhle profily jsem začal blokovat. Pár co jsem jich viděl, tak jsem chtěl vědět, jestli k těm prvním 10 fotkám začnou přibývat i další a zjistil jsem, že ty profily už neexistují, takže jsem měl zřejmě pravdu, někdo je nahlásil a IG zrušil.

A jednou jsem narazil na jeden profil, asi nějakého chlapa. Osobně bych tipnul, že to byl nový přítel nějaké matky holčičky, protože (podle mě) fotil dcerku právě jen za tím jedním účelem, naštěstí intimní fotky holčičky tam byly asi jen dvě. Byly to prostě fotky ze života, ale tak nějak mi to nesedělo.
Cykle02
Mediální analytik
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 390 poděkování
Dostal: 1689 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Jako dost mi tohle lámání si hlav nad pár fotkama, přijde k smíchu, když na sociálních sítích holčičky škemraj o pozornost, like, follow, subs *lol*
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Bouře
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 665 poděkování
Dostal: 521 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Podivíne. Já jsem nemyslela to jestli je ta osoba fake. Já jsem myslela jestli to instastories není fake. Navíc to že řekla něco v tom smyslu že nezabrání tomu že se na to koukají pedofilové ještě neznamená že to fotí pro pedofili nebo že je jim to jedno. Některým rodičům je to zkrátka jedno více a některým méně. Na ty profili se určitě nekoukají jen pedofilové ale třeba i normálně orientovaní lidé co dělají taky gymnastiku apod.

Jinak co se týče názoru jestli tu má být audiovizualní sekce... Podle mě by tu neměli být děti z česka a slovenska a nebo by měla být skrytá veřejnosti a vidět jen pro registrované (ale to je jen můj názor).
Cykle02
Mediální analytik

Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Připravil jsem vyjádření za ČEPEK, nakonec není tak stručné, ale popisuje základ všeho, na co směřovaly dotazy Jana Tuny: https://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=47686#p47686
Mathias8
Registrovaný uživatel
Varování: 1
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
Dal: 154 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Tu je krasne vidiet, ze mozeme robit co chceme ajtak budeme v ociach ludi len ti uchili co zneuzivaju deti.

Keby sme boli normalne orientovany a tie fotky tu mali tak by ich to tak nepohorsovalo, ani slovko by o nas nespitli.

Keby boli tie fotky vo vyzyvavych ci erotickych pozach ci nahe tak to pochopim, ale obycajne fotky deti nacitane z inych zdrojov pohorsuju ludi len preto, lebo sme v ich ociach obycajna "banda uchilov"
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 102 poděkování
Dostal: 235 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Jsem proti mazání embeedů a vůbec proti jakékoliv cenzuře audiovizuální sekce ve stylu: "ne ČR a SR", či jakékoliv jiné, co není v rozporu s dobrými mravy.

S naprostou samozřejmostí vím, že je dost lidí, co je dráždí vůbec celý náš web nebo existence. Jak tady někdo psal, když nás hezky poprosí, tak to snad není důvod, abychom vyhověli a smazali web nebo spáchali sebevraždu. Zde se jedná převážně nebo snad čistě o záběry z daných filmů. Z materiálu, který je přímo určen veřejnosti. Byl takto zamýšlen a je i takto uváděn. Jsme snad něco jiného, než veřejnost? Pokud ano, tak se jedná o xenofobii.

Rozhodně něco jiného jsou podle mě fotografie z rodinných alb, které by se měly sdílet jenom v úzkém kruhu rodiny. Jsem proti tomu, aby se zde takový obsah objevoval, i když jsou alba nastavena jako veřejná.

A také jsem pro zachování audiovisuální sekce veřejně. Není to nic špatného. Není se za co stydět. Nevím, proč bychom nemohli přiznat, že takovou sekci máme a také veřejně zobrazovat její obsah. Není na ní nic špatného, nelegálního nebo nemravného.

Co se týká šikany dětí, za šikanu může pachatel šikany, případně zákonný zástupce pachatele šikany. Nikdo jiný. Odkazovat se na náš web jako na katalyzátor šikany se mi opravdu nelíbí. Já bych spíš odkazoval na špatnou výchovu osob, které využívají našeho webu jako katalyzátor k páchání šikany či jiné odsouzení hodné činnosti. Vše je jen nástroj. Na lidech je, jak jej použijí. A osobně, dítě nemá na internetu bez dozoru co dělat. To je stejné, jako jej nechat bez dozoru kdekoliv jinde na veřejnosti, kde to rozhodně není dobrý nápad.

Co se týče komunikace A Dost! s NUDZ, tak by mě zajímalo, jestli někdo nemá v plánu NUDZ kontaktovat a osvětit je o informaci, že dotazy jsou zcestné a jestli by sami nezvážili doplnění odpovědi na dotaz týmu A DOST!. Protože se dotazují na názor o zveřejňování fotografií na našem webu, přičemž na našem webu k žádnému zveřejňování nedochází. Fotografie již dávno zveřejnil někdo jiný. V 99% případů je zveřejnili samotní autoři díla. Na našem webu je na ně pouze odkaz. Tedy jedná se o šíření odkazu na již dávno veřejný obsah.
Mathias8 píše: sobota 4. 7. 2020, 17:21:51 Bol som presvedceny dvomi clenmi komunity, tak som to tak uz nechal. Jeden z nich bol Plysacek a ten mi povedal, ze ak ich zmazem tak zalozi samostatne vlakno s tou hereckou, ze rodicia si musia uvedomit, ze nerobime nic zle. Ano je to pravda nerobime ale na druhej strane chapem rodicou.
A tohle byl ten špatný krok. Ta provokace. Podle mě nebylo nic špatného na tom, si avatar nechat. Samozřejmě není nic špatného ani na tom, si avatar změnit. Ale rozhodně bylo špatné na truc založit ono samostatné vlákno. Pokud by vzniklo spontánně, tak by to bylo něco jiného.
Cykle02
Mediální analytik

Výrok Jana Tůmu v rozhovoru na YouTube SVOBODNÝ PROSTOR:

Dobrých lidí je většina. O tom jsem byl Já vždycky přesvědčen a všude na světě, kde jsem natáčel a cestoval jsem to viděl, že bez ohledu na to v jaké zemi žijete, jaké jste národnosti, jakého jste vyznání, v jakého boha věříte, nebo pokud nevěříte v žádného, jaké jste barvy pleti, sexuální orientace, čehokoliv. Tak naprostá většina lidí je dobrých.

Další jeho výrok z https://slideslive.cz/38919677/jan-tuna na čase 5:24

Svoboda je podle mě nejvyšší hodnota, kterou by jsme si všichni měli chránit. Strašně těžko, ale strašně těžko se získává a bojuje se o ní, a velmi lehko se ztrácí.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 495 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Mathias8 píše: sobota 11. 7. 2020, 7:35:59 Tu je krasne vidiet, ze mozeme robit co chceme ajtak budeme v ociach ludi len ti uchili co zneuzivaju deti.
No jo ale pokud se člověk neozve a nebude bránit, tak zase druhá strana obvykle řekne "vidíte oni raději mlčí protože moc dobře vědí že máme pravdu".

A je opravdu hodně smutné když se někdo na jednu stranu tváří že všichni mají stejná práva jen "ti co se mi zrovna nehodí/nelíbí" ne. Když to přeženu tak historicky naposled podobný přístup skončil 6 000 000 lidí v plynových komorách...
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1508 poděkování
Dostal: 679 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Tak reportáž opravdu bude a podle upoutávky na Facebooku "A DOST!" budou strašit a pohoršovat se jak jen to půjde:
Možná i fotky a videa vašeho dítěte jsou umístěny na pedofilních stránkách❗️
Aniž by to vědělo a souhlasilo...
Aniž byste to věděli a souhlasili...
A když budete žádat odstranění, vysmějou se vám...
Jsou jich tam desítky. Nebo spíše stovky...
A policie, ani úřady nezasáhnou...
Právě finišujeme s přípravou nejnovějšího A DOST! Je to síla❗️
UVIDÍTE UŽ V PONDĚLÍ VEČER NA 👇
TelevizeSeznam.cz/porad/adost
Nebo na FB A DOST...
A zatím se můžete mrknout, jak někdy rozhodují české soudy o malých dětech 👇👇
http://televizeseznam.cz/video/adost/kazdy-ma-pravo-na-druhou-sanci-prevratny-nalez-ustavniho-soudu-o-kterem-se-nevi-64065931
Nebo na to, proč je pro děti důležitý pohyb venku 👇👇👇
http://televizeseznam.cz/video/adost/generace-ze-skleniku-197197
Fajn nedělní večer nejlépe někde v přírodě Vám přeje 😎 Jan Tuna a tým A DOST!
Zdroj: https://www.facebook.com/poradadost/posts/3996380530434093
Naposledy upravil(a) Kasz dne neděle 12. 7. 2020, 19:58:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplněn odkaz na zdroj
Cykle02
Mediální analytik

Inu, nebude to poprvé co se znemožní a nejspíš ani naposled.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Upoutávka A dost! píše:Možná i fotky a videa vašeho dítěte jsou umístěny na pedofilních stránkách❗️
Nejsou u nás umístěny, pouze na ně odkazujeme.
Upoutávka A dost! píše:Aniž by to vědělo a souhlasilo… Aniž byste to věděli a souhlasili…
Je nám to velice líto, ale pokud je někde něco na internetu zveřejněno, pak může na tento obsah odkazovat kdokoliv, tedy i my.
Upoutávka A dost! píše:A když budete žádat odstranění, vysmějou se vám...
Žádat odstranění odkazů? Odkazování je základem internetu.
Upoutávka A dost! píše:Jsou jich tam desítky. Nebo spíše stovky…
Odkazů na fotografie a videa s dětmi na našich stránkách může být přesně tolik, kolik je fotografií a videí s dětmi volně dostupných na internetu, a to nejsou stovky, ale miliony nebo možná i miliardy.
Upoutávka A dost! píše:A policie, ani úřady nezasáhnou...
Mají snad důvod zasáhnout? Je zákonem zakázáno odkazovat na fotografie nebo videa s dětmi?
Upoutávka A dost! píše:Právě finišujeme s přípravou nejnovějšího A DOST! Je to síla❗️
Jo jo, je to síla, my víme. Protože jsme tu již 10 let. A to je už opravdu síla. :)

Umístěno na hlavní stranu webu: https://www.pedofilie-info.cz/reakce-na-upoutavku-k-poradu-a-dost/
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1508 poděkování
Dostal: 679 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Kasz píše: neděle 12. 7. 2020, 19:46:26
Upoutávka A dost! píše:Jsou jich tam desítky. Nebo spíše stovky…
Odkazů na fotografie a videa s dětmi na našich stránkách může být přesně tolik, kolik je fotografií a videí s dětmi volně dostupných na internetu, a to nejsou stovky, ale miliony nebo možná i miliardy.
Tím počtem asi myslel nás, tedy monstra, co sem dávají ty fotky :-)
Mimochodem nám se nikdo s žádostí o reakci nebo vysvětlení do reportáže neozval?
Jak profesionální...
Silesia
Registrovaný uživatel
Varování: 1
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 293 poděkování
Dostal: 195 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Cykle02 píše: neděle 12. 7. 2020, 19:40:36 Inu, nebude to poprvé co se znemožní a nejspíš ani naposled.
řekl bych že oni se neznemožní protože polovina českého národa nebude přemýšlet a ten blábol vezme jako pravdu.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Dreamer píše: neděle 12. 7. 2020, 19:51:36Mimochodem nám se nikdo s žádostí o reakci nebo vysvětlení do reportáže neozval?
Ozval se přímo Tuna, napsal Gabrielovi: https://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=47513#p47513 Ve svém textu o Gabrielovi píše, že je administrátor, Gabriel ale není administrátor, nýbrž moderátor. Tuna si neumí zjistit ani základní informace...
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 495 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Bojím se že to ani jinak dopadnout nemohlo. Oni potřebují senzaci ne skutečnost, ta je pro ně nezajímavá...
Mně by spíš zajímalo jestli na to nejde nějak zareagovat tak aby to ten jejich pořad přebilo, tj aby k tomu měli ti co na to narazí hned po ruce pravdivé informace, například na tom facebooku/youtube nebo kde všude to zveřejní. I když popravdě ani nevím jak by se facebook/youtube zachoval kdyby se mu tam ve větším měřítku objevili zlí pedofilové.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec píše: neděle 12. 7. 2020, 21:23:57Mně by spíš zajímalo jestli na to nejde nějak zareagovat tak aby to ten jejich pořad přebilo, tj aby k tomu měli ti co na to narazí hned po ruce pravdivé informace, ...
Když přijdou na ČEPEK, tak reakci uvidí hned - je na hlavní straně webu: www.pedofilie-info.cz
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 25
Dal: 291 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Takže klasický bulvár, jak se dalo čekat.
Za mě už to tvrzení "A policie, ani úřady nezasáhnou..." je na žalobu, protože vytváří dojem, že se zde děje něco nelegálního.