babocak píše: ↑úterý 21. 7. 2020, 13:09:18Máte pravdu, že moje původní reakce se nepovedla.
OK
babocak píše: ↑úterý 21. 7. 2020, 13:09:18Ale strašně mě vykolejil článek o tom, že chodíte na Prague Pride.
No, a dokážete si představit, že by pedofilé uspořádali vlastní pochod? Pokud už pominu, že by jich tam bylo tak max. 10-15 (nebo kolik vás tam bylo?) a z toho ještě pár nepedofilních členů, tak by to moc velký pochod nebyl. A při aktuální situaci by tam bylo spíš víc policistů, kteří by účastníky průvodu museli chránit. A přitom my nechceme měnit zákony a nějaká práva na svatbu nebo dokonce sex s dětmi. Chceme jen mít jistotu, že když se půjdeme v tom průvodu projít, tak na nás lidé nebudou útočit a nadávat.
babocak píše: ↑úterý 21. 7. 2020, 13:09:18Ten je o tom, aby společnost lépe vnímala LGBT komunitu.
A proč by společnost měla vnímat lépe jen LGBT? LGB není gender - to je orientace, jak jsme si naposledy ujasnili. Když půjdu opravdu ke kořenům -
normální je sexuální vztah
samce a
samičky, proto příroda udělala pohlavní orgány tak, aby do sebe pasovaly - samička dodává vajíčko, sameček dodává spermie (budeme se živočichů s pohlavním způsobem rozmnožování). Každý jiný vztah, např. homosexuální, je
nenormální/nepřirozený, cizím slovem
deviantní (odchylka). Takže gynekofilie u žen a androfilie u mužů jsou, stejně jako pedofílie, deviace - odchylky od normálu. Nicméně, LGB/homosexualita byla společností přijata. Proč je ale jen LGB přijata a pedofilie ne?
babocak píše: ↑úterý 21. 7. 2020, 13:09:18Ale pokud tam uvidí vaši komunitu, tak se můžeme vrátit do let, kdy se homosexualita považovala za něco nepřijatelného.
A proč? Proč si lidé něco nepřečtou a nepoučí se, co pedofilie skutečně je?
babocak píše: ↑úterý 21. 7. 2020, 13:09:18Bohužel s vaší orientací nemůžete nikdy čekat, že vás lidi přijmou do této komunity.
Tak do "T" komunity asi chtít nebudeme, nejsem si jistý, kolik lidí tady se cítí být transgender, ale ČEPEK je primárně o pedofílii. Do LGB komunity patří někteří jen z části, protože někteří znás jsou homosexuální pedofilé. Nicméně já jsem hetero, takže nemám potřebu se řadit ani do LGB ani do T.
Stále, ačkoliv byste nikdy na dítě nesáhli, vás vnitřně eroticky přitahují děti. Ano.
To prostě nikdy přijatelné nebude. Proč?
Pokud byste žili někde, kde se tak neřeší psychické následky dítěte, nevěřím že byste v duši došli k závěru, že s dítětem nikdy nebudete mít žádný negativní kontakt. Ano, pokud by se společnost nedohodla, že následky zabití jsou špatné, tak bychom asi neměli zákony o zabití a pak by si tady asi sobci a sadisti užívali "radovánky". Nicméně zákony tady máme ne na základě toho, že někdo chce někoho ovládat, ale proto, že se společnost rozhodla, že bude lepší některé věci nedělat. Stejně tak, jako je zakázané zabíjení, tak je zakázané sexuální obtěžování dětí. Stejně jako se někteří sobci a sadisti dokáží ovládnout a přijmou zákon a nikomu neubližují, tak také většina pedofilů sama pochopí a uzná, že sexální obtěžování dětí jim může ublížit.
Nejsem si jistý, jak by vypadal svět bez ochrany dětí proti obtěžování. Sobci a sadisté by dětem ubližovali, stejně tak dospělým. Osobně bych nedokázal znásilnit dítě, které by při tom plakalo. Osobně intimním stykem chci vyjádřit náklonnost a chci, aby to ta osoba chápala - pokud to dítě nedokáže pochopit, tak pro mne nemá smysl mou náklonnost vyjadřovat. A také v milostném vztahu očekávám stejné city i od té druhé osoby - pokud by dítě tyto city necítilo a nedokázalo vyjadřovat, tak by pro mne bylo nemyslitelné vůbec nějaký vztah začínat. Takže už jen tímhle se nedostanu ani k milostného vztahu, natož k intimnímu. A je mi úplně jedno, co se píše v zákoně, prostě si sám o sobě ten vztah s dítětem nedokážu představit.
Na druhou stranu, proč je tak špatné vyjádřit dítěti náklonnost? Protože společnost definovala, že to je špatné a v dospělosti z dítěte, kterému nějaký dospělí vyjádřil lásku, udělá z dítěte společnost "oběť zneužití"? Mě by zajímala druhá věc - kdyby opravdu zákony děti nechránily a v takové společnosti by bylo přirozené, že dospělí vytvoří milostný
rovnocenný vztah s dítětem, jak by dítě ten vztah vidělo v dospělosti? Začalo by se samo cítit zneužité (to slovo by nikdo neznal) nebo jaký problém by to dítě vlastně mělo? A pozor! Nemluvím o tom, že by ten dospělý to dítě používal jen jako sexuální hračku. Myslím tím skutečný partnerský vztah, lépe řečeno částečně rodičovský, kdy by se pedofil o své dítě také staral, ale vyjadřovali by si náklonnost. Jak by to bylo s intimních vztahem nedokážu říct, ale předpokládám podle sebe, že intimní vztah by začal, až by se dítě samo cítilo připravené (opět,
žádné znásilňování). To jen na zamyšlení.
babocak píše: ↑úterý 21. 7. 2020, 13:09:18Takto vás vychovala společnost a její zásady v této konkrétní společnosti.
Společnost nás tak ale nevychovala
jen tak. Společnost poslechla rady sexuologů a psychologů, kteří zjistili, že děti na tyhle intimní věci nejsou připravené. A většina z nás to chápeme a proto nechceme dětem ubližovat. Bohužel je pro nás hrozně těžké žít mezi lidmi, kteří si o nás myslí, že bychom hned každé dítě znásilnili. My chceme jen pochopení.
babocak píše: ↑úterý 21. 7. 2020, 13:09:18V jiných zemích je normální, že se tohle děje každý den a nikdo neřeší, jaký to má dopad na děti. Nechci vás samozřejmě nijak urazit, ale je to k zamyšlení, že se to jinde na světě děje mnohem častěji než u nás.
Teď si nejsem jistý,
co se děje v jiných zemích. Pokud vím, sex styk s dětmi je zakázaný v hodně státech (Islámské země asi ne). A ano, nám také vadí, že se to děje i přes ty zákony. Sledujeme články, jak prasata zneužívají děti. Jenže nám vadí také to, když rodiče své děti odloží, nestarají se o ně nebo je, v nejhorším případě, zabijí.