Marek a jeho putování

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
CatBox
Na trestné lavici
Varování: 6
Dal: 38 poděkování
Dostal: 53 poděkování

Marek a jeho putování

Nový příspěvek od CatBox »

Ahojky všem!
Tak abych se nějak představil, jsem Marek, je mi něco okolo 20 - 25let, mým spolubydlícím je kocour a jsem spíš samotář obklopený lidmi co jsou tak nějak stejně na tom jako já (K tomu se dostanu), nikdy jsem neměl přítelkyni jako takovou, neumím se pořádně zamilovat do holky či ženy.
Zde na ČEPEKu jsem už nějaký pátek zaregistrován, ale registrace na samotný forum jsem by svým způsobem donucen okolím a tím že bych se tady mohl nějak o sobě rozepsat co se mi líbí, co cítím a kdo vlastně ve skutečnosti jsem.
Na ČEPEK jsem se před nějakou dobou dostal z důvodu toho že jsem si na sobě všímal dlouhé léta že nejsem stejný jako ostatní, že cítím něco jiného. Po těch letech se to vše probudilo a zjistil jsem že je to pravda že se mi líbí děti a normální holky a ženy ve stejném věku já se vzdalují, že to není ono. Tenhle zlom ve mě probudil úplně jinou osobnost, láska k dětem v tu chvíli začala víc stoupat a onen ComingOut byl doopravdy dost šílená chvilka kdy jsem ve svém životě měl.
Díky tomu že jsem jiný oproti jiným lidem co v mém věku už pomalu mají rodiny, uživají život alkoholem atd, jsem já ten co je furt to dítě, furt cítím tu něhu nejen k sobě ale i k dětem (respektive k holčičkám). Jak píšu, cítím se jako dítě a k dětem chci být férový, tak ani já neužívám žádný omamný látky (Alkohol, cigarety nebo drogy) tímhle nežiju, moje tzv. droga je elektronika které se věnuji už mnoho let svým způsobem od malička a moji kamarádi jsou na stejné vlně jako já, prostě elektro mástři s tu a tam s nějakou odlišností a počítám mezi ně i samotný pedofily :) .Kamarádek teda moc nemám, jak jsem psal, nerozumím si snimi a spíš dávám přednosti dětem, ale tam je to stejně nejsložitější, bojím se kamarádit s dětmi, bojím se že budu ten na kterýho se bude společnosti dívat jako na toho nejhoršího, ale přeci jenom malý kamarádky mám taky a snažím se sjich co nejvíc vážit, ale ten strach z toho je furt což je to co mě nejvíc trápí.
Abych tedy neřkal že kamarádky v mém věku nemám, ovšem že mám, ale je to vždy jen na přátelským směru, neumím se do nich zakoukat a zatěžovat jim hlavu tím že oni se zakoukat umí ale já bych to naivně předstíral.. ne, to dělat nechci, ale přece se to děje i když do aktuální holčiny jsem tak na půl zakoukaný, ale to je věc času a nechávám tomu volný průběh, což to je příběh sám o sobě na další kapitolu a nebudu se o něm tu rozepisovat.
Jak jsem zmiňoval, jsem delší dobu zaregistrován na chatu a tam už jsem se seznámil s hromadou lidí kteří jsou prostě fajn a jsem rád že snimi můžu řešit stejnou problematiku co se dětí týče a tím chci poděkovat zakladatelům této stránky za to že vytvořili takovou stránku která pomáhá porozumět pedofilům, tedy milovníkům dětí *thank*
Tím chci i poděkovat samotnému Jiřímu FX100d který mi dal i tu možnost se sním setkat osobně a tak řešit problematiku toho co mě nejvíc trápí a zároveň fascinuje!
Ovšem lidí z chatu je mnohem víc kterým dlužím obrovský dík za to že si snimi můžu povídat den co den :)
Mám toho tedy spoustu na jazyku jako jsou moje lásky, zklamání, průběh životem, moje šílenosti a hromadu dalšího, ale budu se snažit se rozepsat jinde. Taky mnozí z vás ví že jsem fascinován fotkami holčiček a tak bych moc rád i na forko zanesl vlastní vlákno kde bych mohl ukládat své fotky holčiček kteří semnou umí opravdu hodně mávat a tak mi upravovat mou náladu.
S pozdravem Marek *marek*
Rapunzel

Re: Marek a jeho putování.

Nový příspěvek od Rapunzel »

Marečku, vítej na fóru. :)
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj. Vítaj na čepeku. :)
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Rád tě vidím i tady, náš malý Marečku. *friends* Poprvé od tebe vidím nějaký takhle dlouhý text.