Pro Marka na jeho žádost (báseň)

VLASTNÍ TVORBA slouží ke sdílení vlastní tvorby uživatelů – povídek, črt, básní, písní, kreseb, případně i fotografií a videoklipů zobrazujících veřejně známé osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání vlastní tvorby uživatelů.
  2. Je přísně zakázáno vkládání tvorby, která je sexuálně explicitní či provokativní.
  3. V případě, že je v rámci vlákna uvedeno audiovizuální dílo zobrazující reálnou osobu, musí se jednat o osobu, která je veřejně známá či na veřejnosti se prezentující a která je v současnosti starší 18 let (narozena do r. 2003 včetně). Fotografie, obrázky a videa je zároveň možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Rapunzel

Pro Marka na jeho žádost (báseň)

Nový příspěvek od Rapunzel »

Milý Marku, název si tomu dej sám, já jsem to psala ve 4 ráno... :D Snad je to přijatelné...jinak napíšu deset takových znova.

Pro Marka na jeho žádost

Plamen v mém srdci jak blesky pálí,
též příboj v něm maják by potopil,
když spatřím Tvou dětskou tvář,
chtěl bych být malý,
abych Tě lépe pochopil.

Panenské křivky útlých Tvých boků
rád bych snad k sobě přivíjel,
Tvůj dívčí úsměv mi lahodí oku,
holčičko krásná, dítě - žel!

Láska je krásná a hořká rovnace,
jak rád bych miloval, jen mohu snít,
jak krásné by bylo držet Tě za ruce,
jak krásné by bylo jednou Tě mít.
CatBox
Registrovaný uživatel
Varování: 4
Dal: 31 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Re: Pro Marka na jeho žádost

Nový příspěvek od CatBox »

Ahojky Míšo,
Jelikož jsem tě sám požádal o tuto báseň ti taky za ní moc a moc děkuji :) hodně se mi líbí a určitě jí použiji právě do mého budoucího bytu! Taky tímhle příspěvkem jsem si po dlouhý době taky založil účet na forku.
Tímhle gestem se ti to budu snažit taky nějak vynahradit a opravdu moc děkuji :) *girl_in_love* .
Rapunzel

Re: Pro Marka na jeho žádost

Nový příspěvek od Rapunzel »

Ta báseň je otázka 15ti minut, takže je to maličkost. :)