Problémy s přihlášením

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1600 poděkování
Dostal: 817 poděkování

Problémy s přihlášením

Nový příspěvek od Dreamer »

Ahoj,

už mi to nedá, abych se nezeptal. Mám problém s tím, že mi přihlášení do fóra vydrží jen pár sekund, možná minutu nebo dvě. Chodím sem nejčastěji přes Tor, ale nepoužívám Tor browser. Prohlížeč mi hlásí zablokování 1 cross-site trackeru (Google Analytics), a mám ho nastavený na blokování cross-site cookies. Nevíte čím by to mohlo být?

Díky
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Dal: 433 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Re: Problémy s přihlášením

Nový příspěvek od Allein »

Nevím, jak to máš nastavené, ale když někdy používám Tor (s Tor Browserem), tak musím zaškrtnout při přihlašování takové to „zůstat přihlášen“. Jinak při každé změně IP, což Tor dělá, to uživatele odhlásí.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.

Díky, zkusím!
pbd
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 0
Kontakt: [email protected]
Dal: 336 poděkování
Dostal: 430 poděkování

Nový příspěvek od pbd »

Pokud by nepomohla rada od Allein, tak řekni a nějak to dáme do kupy.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2061 poděkování
Dostal: 868 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Allein píše: pondělí 8. 6. 2020, 18:06:19 Nevím, jak to máš nastavené, ale když někdy používám Tor (s Tor Browserem), tak musím zaškrtnout při přihlašování takové to „zůstat přihlášen“. Jinak při každé změně IP, což Tor dělá, to uživatele odhlásí.
Jo, Tor Browser mit to dělá taky, tak to zkusím. Díky.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK

Tak nepomohlo :-)
podivin
Administrátor
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

Zkouším teď taky. Tak uvidíme.
Dreamer píše: úterý 9. 6. 2020, 17:20:43 Tak nepomohlo :-)
Předpokládám, že to bude nějaká kombinace Cookies+IP. Když se zaškrtne Přihlásit automaticky (nejmenuje se to zůstat přihlášen), tak by to mohlo používat jen časově neomezené Cookies. Předpokládám, že si neotevřeš na ČEPEK privátní tab a ten pak zase nezavřeš a při novém otevření nejsi přihlášen. To pak nepomůže ani automatické přihlašování.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK

Tak jsem to asi zlomil. Dal jsem v prohlížeči pedofilie-info.cz explicitně na seznam, kde dovoluji cookies a při přihlášení jsem zaškrtl "zapamatovat" (nebo jak se to jmenuje). V této kombinaci, zdá se, mi prohlížeč udrží session i přes Tor.
podivin
Administrátor

Dreamer píše: úterý 9. 6. 2020, 18:46:51 Tak jsem to asi zlomil. Dal jsem v prohlížeči pedofilie-info.cz explicitně na seznam, kde dovoluji cookies a při přihlášení jsem zaškrtl "zapamatovat" (nebo jak se to jmenuje). V této kombinaci, zdá se, mi prohlížeč udrží session i přes Tor.
Tak snad to bylo ono. Já měl až do teď spuštěný TorBrowser, ale jen jiné adresy, ČEPEK jsem neměl otevřený a přišel jsem a jsem přihlášený, tak 2,5 hodiny, to asi opravdu funguje, dřív jsem vypadnul, než jsem stihnul napsat delší zprávu (tak 10-15 minut). Tak super, budu to používat.

Teď jen doufám, že po zavření TorBrowseru to zas ty cookies vymaže :D