Něco o mně

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Anatol
Nový člen
Líbí se mi: Dívky a ženy
Dal: 1 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Něco o mně

Nový příspěvek od Anatol »

ahoj všem,

rád bych se Vám trochu představil. Jsem muž okolo třicítky a jsem hebefil i pedofil. Přitahují mě hlavně dívky okolo 9-15 let ale i mladší a starší, ale už ne tak silně. Často jsem tyto stránky navštěvoval i v minulosti, ale až teď jsem sebral odvahu a zaregistroval se. O své orientaci vím už tak od 16ti. S čistým svědomím můžu říct, že jsem nikdy nikomu nic neudělal, dlouhou dobu jsem však stahoval DP (ne hardcore a násilnosti, ale to je stejně jedno). Před časem jsem měl nemilou návštěvu od policie, kdy mi sebrali comp i usb, od tý doby ticho po pěšině, takže čekám co se mnou bude. Při tý příležitosti jsem se svěřil o svý orientaci i rodičům a dvěma nejlepším přátelům. Všichni to vzali docela dobře. Dívky se mi líbí po duševní i fyzický stránce.

Pomáhám finančně pár let několika dívkám ve světě, které jsou chudé - je to super pocit. Myslim, že kdybych necítil to co cítím, nikdy by mě to asi nenapadlo takhle někomu pomoct. Na dívkách se mi líbí jejich roztomilost, nezkaženost a spontánnost.

Pak mam ještě jednu takovou zvláštnost. Dost se mi líbí čůrající dívky nebo dívky co se spolu mazlí.

Tak to by bylo něco o mně. Všem předem díky za přečtení a přijetí do vašeho fora.
Vofs
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Kontakt: email: [email protected]
Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
Dal: 119 poděkování
Dostal: 103 poděkování

Re: Něco o mně

Nový příspěvek od Vofs »

Ahoj *bye*, vítej mezi námi. Jsem rád, že jsi sebral odvahu a zaregistroval se. Taky jsem se z počátku trochu bál, ale není čeho.
Anatol píše: čtvrtek 4. 6. 2020, 21:57:27 ... dlouhou dobu jsem však stahoval DP ...
Je dobře, že jsi přestal s DP. Tak snad nebudeš mít velké problémy s policií.
Anatol píše: čtvrtek 4. 6. 2020, 21:57:27 Pak mam ještě jednu takovou zvláštnost. Dost se mi líbí čůrající dívky ...
To je v pohodě, mě se taky líbí čůrající holčičky :[