Online výuka se osvědčila, staré časy se nevrátí. Školy plánují změny (iDnes.cz)

Diskuze o problematice dětí.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1512 poděkování
Dostal: 710 poděkování

Re: Online výuka se osvědčila, staré časy se nevrátí. Školy plánují změny (iDnes.cz)

Nový příspěvek od Dreamer »

Kasz píše: sobota 16. 1. 2021, 23:17:30 Nebo jak bys to pak udělal v těch nemocnicích, kdyby prostě nestíhaly?
Bohužel už nestíhají, a některé už COVID pacienty odmítají. Nejen ty, co na tom nejsou až tak špatně, ale i ty, co na tom jsou až moc špatně. Sice nejsem žádný zastánce přehnaných omezení, ale zrovna teď je zdá se sociální distanc opravdu na místě.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Re: Online výuka se osvědčila, staré časy se nevrátí. Školy plánují změny (iDnes.cz)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Rád bych připomenul, že tématem nebylo jestli škola výuku může dělat jinak a jestli ji vůbec dokáže zabezpečit ale to, že někdo tvrdí jak se to osvědčilo a jak to snad v budoucnu má nahradit normální výuku...

Můj názor je na to pořád stejný, tj ve větším měřítku, kdy má učitel na starosti hodně žáků, to prostě nemůže fungovat...

Mimochodem ještě k MS teams je taky dost rozdíl jestli jen koukáte na něčí obraz a zvuk a mezi tím když nasdílíte obrazovku s nějakým programem a potřebujete aby druhá strana viděla vaši reakci ihned a ne že něco má obraz zpoždění třeba půl minuty! (ukazujete třeba nějaký konkrétní symbol či graf o kterém mluvíte ale žáci vidí kurzor na jiném obrázku, nebo opravujete něčí práci a ukazujete na chybu)