Co jsem zač? (Pavlivek)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Pavlivek

Co jsem zač? (Pavlivek)

Nový příspěvek od Pavlivek »

Co jsem zač? - dotaz v poradně
Pavlivek píše:Za týden mi bude 15, čeká mě nová škola, spousta změn, ale jedna se udála již teď a to v mé orientaci, strašně mě vzrušují třeba 8-letí chlapci, nevím, co to se mnou je, měl jsem nějaké psychické problémy, ale teď se vše vrací zpátky, říkám si, jaká jsem zrůda a proč se mi to děje, díky tomu mám teď návaly úzkosti a jsem nepříjemný na všechny kolem mě a nemám ani chuť do života, nevím co teď dělat a na koho se obrátit, zda to někomu říct? Už nevím ... sám za sebe vím, že nikdy bych žádnému dítěti neublížil, ale jen to že se mi líbí, něco takového mě děsí.
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Milý příteli,

jste velmi mladý a tak fakt, že se Vám nyní líbí kluci okolo 8 let, vůbec nemusí znamenat pedofilii. Takže rozhodně zrůda nejste (oni ani pedofilové totiž nejsou zrůdy).

Spíš bych uvažoval, že se budete orientovat homosexuálně a věk preferovaných objektů že se bude časem posouvat nahoru. Ale ani to není bez sexuologického vyšetření jisté.

Takže Vám nabízím konzultaci v mé ordinaci na Sexuologickém ústavu v Praze, Ke Karlovu 11. Můžete se objednat telefonicky v recepci na 22496 5247. Vše bude u nás přísně důvěrné. Ordinuji o středách, teď jsem byl nemocen, ale nejpozději od 12.6. ordinovat budu.

Nevím, odkud jste, ale nejlépe by bylo přijít co nejdříve ráno, ordinujeme od 07:30.

S pozdravy a hlavu vzhůru!!

MUDr. Antonín Brzek

Danie odpovídá:

Milý tazateli,

souhlasím s MUDr. Brzkem, že pedofilové nejsou zrůdy. Zrůdy jsou ty, kdo se dopouštějí násilí na dětech. Pedofilie není zločin, pedofilie se lékařská diagnóza, podobně jako je lékařská diagnóza angína, cukrovka, leukémie nebo downův syndrom. A ano, pedofilie je jistý hendikep do života, nicméně na pedofilii se neumírá a dá se s ní prožít plnohodnotný život. I když samozřejmě člověk musí počítat s jistými omezeními, podobně jako musí s jistými omezeními počítat i člověk s cukrovkou. A pokud se člověk smíří sám se sebou a naučí se svou sexualitou žít, pak se i na pedofilii přestane dívat jako hendikep. Ostatně pedofil je ve své podstatě krásné slovo, skládá se totiž ze slov pedo (dítě) a filia (přátelská láska).

Návštěvu sexuologa bych vám rozhodně doporučil. Je dobré mít možnost si o své sexualitě s někým popovídat a případně absolvovat odborné vyšetření. Určitě by vám to pomohlo udělat si sám v sobě více jasno. Pořád jste ještě ve věku, kdy se vaše sexuální preference mohou mírně měnit.

Daniel, heterosexuální pedofil
301
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 37 poděkování
Dostal: 166 poděkování

Re: Co jsem zač? (Pavlivek)

Nový příspěvek od 301 »

Nic si z toho nedělej. Pokud se ti líbí i starší holky tak je to v pohodě. A pokud ne tak s tou orientací se dá normálně žít. Pokud máš někoho komu hodně věříš tak se můžeš i svěřit pokud chceš, ale nemusíš s tím spěchat.... Já s tím nespěchám a zároveň to svěření ani nedoporučuji, protože je to většinou příliš velký risk.
Ber to jako součást sebe a pokud ti to bude delat větší problémy, tak je rozumné navštívit odborníka který má lékařské tajemství nebo navštěvovat náš chat kde se můžeš poradit s jinými pedofily což mě hodně pomáhá to zvládat.

Přeji hodně sil
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 260 poděkování

Re: Co jsem zač? (Pavlivek)

Nový příspěvek od Silesia »

Ahoj, je určitě dobře že o sobě přemýšlíš. Na druhou stranu je ti 14 a to je věk kde je možné že se všechno ještě trochu poupraví. Pokud by opravdu kluci měli být smyslem tvého naplnění tak teď je ten věk, kdy s nimi můžeš trávit čas hrát hry venku nebo on line a nikomu to zas tak divné nebude.

Nabídku řešit vše se sexuologem bych v tímhle věku trochu odložil. Podle mého názoru by ti spíš teď dokázal více pomoct kvalitní psycholog. Toho je ale problém najít a navíc by ti praktický lékař musel vypsat žádanku- někdy ji psycholog chce. V každem případě s náklonností ke klukům se dá žít v celku v klidu a kdykoli budeš potřebovat, můžeš napsat na chat.