Zvrhlík sledoval v Praze 11letou dívku, ve výtahu ji zneužil (Novinky.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 1978 poděkování

Zvrhlík sledoval v Praze 11letou dívku, ve výtahu ji zneužil (Novinky.cz)

Nový příspěvek od Cykle02 »

Pražští detektivové hledají neznámého muže, který v neděli ve výtahu osahával 11letou dívku. Muž utekl, školačka se ihned svěřila rodičům.

Podle zjištění policie neznámý muž s respirátorem sledoval dívku od nákupního centra v Hostivaři do jednoho z domů. Dívka jej následně pustila do vchodu, protože se jedná o větší dům a všichni nájemníci se tam neznají.

„Tam na ni měl muž sexuálně zaútočit a začal ji osahávat v oblasti rozkroku, stehen a hýždí. Po zastavení výtahu dívka s pláčem utekla do bytu a tam vše řekla matce,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Rodiče to oznámili policii, která zajistila kamerové záznamy. Ve středu je kriminalisté zveřejnili se žádostí o pomoc. Podle policie se mělo jednat o mladšího muže štíhlé postavy, který byl vysoký asi 175 cm a měl delší hnědé vlasy k uším.

Na obličeji měl bílý respirátor s červenými ventily a oblečený byl do světle modrých džínů a zelenomodré mikiny nebo bundy.

Policie případ vyšetřuje jako pohlavní zneužití, za které hrozí až osm let vězení. Informace o totožnosti přijme linka 158.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Cykle02
Mediální analytik

Re: Zvrhlík sledoval v Praze 11letou dívku, ve výtahu ji zneužil (Novinky.cz)

Pražští kriminalisté i nadále hledají mladého muže podezřelého z pohlavního zneužití jedenáctileté dívky v Hostivaři. K dispozici mají nové kamerové záznamy. Mladík s dívkou nastoupil do výtahu, kde ji osahával po celém těle. Vše se stalo v panelovém domě, kde dívka bydlí.

Kriminalistům se podařilo v rámci prověřování případu získat nové kamerové záznamy, na kterých je podezřelý mladík zachycen. Stále žádají veřejnost o pomoc při jeho dopadení.

Informace o něm je možné poskytnout na tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně Policie České republiky.

Případ se stal v neděli 24. května v panelovém domě nedaleko nákupního centra v Hostivaři, odkud muž pravděpodobně dívku sledoval.

S její pomocí se dostal přes zamčené dveře a společně s ní nastoupil do výtahu.

„Tam na ni měl muž sexuálně zaútočit a začal ji osahávat v oblasti rozkroku, stehen a hýždí. Po zastavení výtahu dívka s pláčem utekla do bytu a tam vše řekla mámě,“ popsal mluvčí policie Jan Daněk.

Událost zachytily kamery umístěné na chodbě domu. Vzhledem k tomu, že je zde okolo stovky bytů, všichni se navzájem neznají. Dívka se muže proto nebála.

„Mělo se jednat o mladšího muže štíhlé postavy, který byl vysoký asi 175 centimetrů a měl delší hnědé vlasy k uším. Na obličeji měl bílý respirátor s červenými ventily a oblečený byl do světle modrých džínů a zelenomodré mikiny nebo bundy,“ uvedl k popisu hledaného muže Daněk.

Mladíkovi hrozí v případě dopadení a odsouzení až osmiletý trest odnětí svobody za spáchání trestného činu pohlavního zneužití.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1526 poděkování
Dostal: 3410 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Tak mají ho natočeného v dobré kvalitě, takže nepochybuji, že ho někdo pozná. Když se dívám na ty záběry, tak si říkám, co toho člověka k takovému činu vede? Prostě je vidět, jak za tou holkou jde do výtahu, už rozhodnutý to udělat… je to síla něco takového vidět. Jinak je to přesně takový ten typ zneužití, kterému asi nejde nijak zabránit. Když ne ve výtahu, tak to stejné může udělat úplně kdekoliv jinde. Holky je mi líto… :(
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Je to hnus. Doufám, že dotyčného ve vězení bude osahávat zpocený, starý a tlustý chlap, aby pochopil, jaké to je.
podivin
Správce poradny
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 706 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

On tam stojí u pásu u pokladny, na tom jednom záběru? Tak doufám, že platil kartou.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1563 poděkování
Dostal: 773 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Takový pěkný mladík. A já myslel že poďouši jsou jen starý tlustý prasata. /s

Snad na to holčička brzy zapomene.
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Moj nazor je taky ze keby ju chcel ozaj znasilnit tak ju znasilni v tom vytahu a nenecha ju len tak ujst. Podla mojho nazoru si chcel iba siahnut. Pravdepodobne nema dievca a nikdy nepocitil dotyky opacneho pohlavia. Od tej udalosti ubehol kolky cas za ten cas si mohol najst ine dieta ak by mu slo ozaj o sex. Lenze on sa zlakol natolko, ze uz svoj cin neopakuje. Na zazname je vidiet ze ma strach, boji sa. Podla mna to urobil z mladickej nerozvaznosti a teraz sa boji a mozno lutuje.

Kazdopadne 8 rokov za to ze si iba siahol je podla mna dost. Nechcem sa ho zastavat ale ako mu mozu dat trest za spachanie cinu pohlavneho zneuzitia ked ju pohlavne nezneuzil? Okrem toho najprv mu musia dokazat to ze ju chcel znasilnit a az potom mu prisit pokus o pohlavne zneuzitie pisem pokus a nie rovno mu prisit ze ju pohlavne zneuzil.

Ja by som ho poslal miesto do vazania do liecebne. Vazanie za to ze si siahol je extrem.

Holcicky mi je ozaj luto muselo to byt pre nu strasne.

Inak ja by som tento skutok moc nesudil, pretoze do takejto situacie sa moze dostat kazdy z nas. Tento skutok pokladam u neho za dusevny skrat...
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Mezi pohlavní zneužití patří i osahávání.. Jinak si nemyslím, že zrovna do situace, kdy si někdo cíleně vyhlédne cizí dítě a zneužije ho takhle skoro veřejně, se může dostat každý z nás. Tohle udělá jen hloupý, naivní a pokřivený jedinec bez morálních hodnot.

8 let se mi zdá taky moc „jen” za osahávání. Ale trest přijít musí. Velikost testu by měla být úměrně vysoká tomu, jak moc je daná dívka poškozená.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1526 poděkování
Dostal: 3410 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Mathias8 píše: středa 10. 6. 2020, 9:03:37... ako mu mozu dat trest za spachanie cinu pohlavneho zneuzitia ked ju pohlavne nezneuzil?
Z čeho usuzuješ, že ji pohlavně nezneužil?

Mathias8 píše: středa 10. 6. 2020, 9:03:37Okrem toho najprv mu musia dokazat to ze ju chcel znasilnit a az potom mu prisit pokus o pohlavne zneuzitie pisem pokus a nie rovno mu prisit ze ju pohlavne zneuzil.
Jak souvisí znásilnění z pohlavním zneužitím? To jako pokud ji nechtěl znásilnit, tak ji nezneužil, nebo zneužít mohl, až když ji znásilnil?

Mathias8 píše: středa 10. 6. 2020, 9:03:37Ja by som ho poslal miesto do vazania do liecebne. Vazanie za to ze si siahol je extrem.
Pokud znalci zjistí, že má smysl jej léčit, pak soud nařídí léčbu. Ale proč by neměl jít do vězení? Standardní model je "vězení + léčba", myslím, že to tak je v pořádku.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Cykle02
Mediální analytik

Pražským kriminalistům se díky svědectví lidí podařilo dopadnout mladého muže, který 24. května sexuálně zneužil jedenáctiletou dívku. Muž si holčičku vyhlédl na ulici a sledoval ji do jejího domu, kde ji osahával.

„Kriminalisté zjistili totožnost mladého muže, kterého vypátrali a následně obvinili z pohlavního zneužití. Jednalo se o mladíka z Prahy,“ uvedla mluvčí policie Hana Křížová.

Mladík děvče sledoval od nákupní centra v Hostivaři až do domu, kde holčička bydlí. Jelikož se jedná o dům s necelou stovkou bytů, kde se ne všichni znají, nastoupila dívka s neznámým mužem do výtahu bez obav.

„Tam na ni muž sexuálně zaútočil a začal ji osahávat v oblasti rozkroku, stehen a hýždí. Po zastavení výtahu dívka s pláčem utekla do bytu a tam vše řekla mámě,“ popsal mluvčí policie Jan Daněk.

Dopadenému muži nyní hrozí až osmiletý trest odnětí svobody.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1171 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Mathias8 píše: středa 10. 6. 2020, 9:03:37Kazdopadne 8 rokov za to ze si iba siahol je podla mna dost.
Osm let mu hrozí, ne že je skutečně dostane. Sazba je 1-8 let, což je asi nejširší rozpětí v celém trestním zákoníku; nikde jinde není nejvyšší trest osmkrát vyšší než nejnižší. To je právě odrazem toho, že pohlavní zneužití je velice široký pojem, počínaje sáhnutím.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.