Opilý muž se procházel s malou dcerou v centru Plzně, oba byli nazí (iDnes.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 390 poděkování
Dostal: 1684 poděkování

Opilý muž se procházel s malou dcerou v centru Plzně, oba byli nazí (iDnes.cz)

Nový příspěvek od Cykle02 »

Pořádný rozruch způsobil v pátek odpoledne v Plzni muž, který zcela nahý kráčel po nejrušnější ulici ve městě. Kromě roušky a bot na sobě neměl vůbec nic. Opilce doprovázely jeho dvě nezletilé dcery, z nichž jedna byla také úplně nahá a druhá měla na sobě šaty.

Plzeňští strážníci přijali oznámení o muži, který se nahý pohybuje po Americké třídě, kolem páté hodiny odpoledne. Kromě roušky na krku a bot neměl dotyčný na sobě nic.

Vedle něj šly jeho dvě malé dcery. Jedna byla také úplně nahá, druhá měla na sobě šaty.

Hlídka strážníků a posléze státní policie trojici zastihla u zastávky hromadné dopravy na křižovatce U Práce.

Co vedlo čtyřiatřicetiletého muže k tomuto jednání, zatím policisté nevědí. Kvůli silné opilosti totiž nebyl schopný nic vysvětlit. „Dechový přístroj mu naměřil 2,53 promile,“ sdělila policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Podle serveru krimi-plzeň muž pouze tvrdil, že podle zákona mají mít roušky, což dodrželi, a do toho, co mají na sobě, strážníkům ani policistům nic není.

Policisté dali oběma naháčům oblečení a trojici odvezli na stanici. Dívky si poté převzala jejich matka.

„Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožování výchovy dítěte a výtržnictví,“ dodala mluvčí.

Své jednání bude muset muž vysvětlovat i orgánům sociálně-právní ochrany dětí.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 319 poděkování
Dostal: 276 poděkování

Re: Opilý muž se procházel s malou dcerou v centru Plzně, oba byli nazí (iDnes.cz)

Nový příspěvek od Kiiax »

Na webu Novinky.cz jsem si četl komentáře. Kupodivu z 15 komentářů byly jen dva negativní a nikdo si na nás nevzpoměl.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Hebeš
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Opilý muž se procházel s malou dcerou v centru Plzně, oba byli nazí (iDnes.cz)

Nový příspěvek od Hebeš »

Většina lidí z toho měla srandu, jinak kritika toho muže a občas narážka, aby si to nechal na léto pro Hřiba. Ale komentář, kde by se někdo zmiňoval o Čepeku, jsem neviděl.
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK

Hebeš píše: pondělí 25. 5. 2020, 17:07:22 Většina lidí z toho měla srandu, jinak kritika toho muže a občas narážka, aby si to nechal na léto pro Hřiba. Ale komentář, kde by se někdo zmiňoval o Čepeku, jsem neviděl.
Nikdo moc nevi, co je ČEPEK. Spíš jsem myslel obecně pedofily a nadávky na ně
Hebeš
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Kiiax píše: pondělí 25. 5. 2020, 17:53:38
Nikdo moc nevi, co je ČEPEK. Spíš jsem myslel obecně pedofily a nadávky na ně
Tak on to pedofil nejspíš není. Prostě se těžce opil.
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK

Hebeš píše: pondělí 25. 5. 2020, 18:12:22 Tak on to pedofil nejspíš není. Prostě se těžce opil.
Moje slova. Ale vysvětluj to soudruhům na Novinkách. 😀
301
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 6 poděkování
Dostal: 121 poděkování

Nový příspěvek od 301 »

Nemusí být nutně pedofil. Prostě se opil a k tomu je třeba psychicky nemocný
Mathias8
Registrovaný uživatel
Varování: 1
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 154 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Asi si myslel, ze je na nuda plazi 😀
Je mi luto tich deti, museli sa citit hrozne trapne.
Asi to nemaju v rodine bohvieake ked je otec opilec.

Na druhej strane kovie kolkym pedakom toto neuniklo 😀