Stát selhal, deset tisíc dětí vypadlo ze systému, neučily se (Aktuálně.cz)

Diskuze o problematice dětí.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Re: Stát selhal, deset tisíc dětí vypadlo ze systému, neučily se (Aktuálně.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

podivin píše: čtvrtek 21. 5. 2020, 15:07:57
Kasz píše: středa 20. 5. 2020, 0:10:00A úplně nejhorší případy jsou ty, kdy děcko ti ve škole řekne pravdu, a když zavoláš rodiči, tak ten ti do telefonu zalže (protože neví, že děcko už tu pravdu řeklo).
Tak tohle ti moc nevěřím, protože děti se právě naučí lhát od rodičů :D To leda, že bys tu pravdu věděl a přinutil to dítě to říct popravdě a pak si to chtěl ověřit u rodičů-lhářů :)
No je to tak. Ono je to taky asi tím, že učitel je někdo trochu jiný než rodič. To dítě ví, že lhát je špatné. A když na něho „přitlačí“ učitel, kterého má třeba i víc rádo a je pro něj určitým vzorem, když to doma úplně nefunguje, tak ti prostě tu pravdu řekne. A rodič v ten okamžik neví, že jeho dítě řeklo ve škole pravdu, protože je přece domluvený, že dítě bude lhát. A tak zapírá.

Funguje například takto: Například zjistím, že ten dnešní podpis na omluvence je nějaký „divný“… tak si dotyčného nebo dotyčnou zavolám do kabinetu, musíš tomu taky udělat trochu atmosféru, takže zavřu dveře a hlavně zdůrazním, že teď chci slyšet pravdu, dobře si rozmysli, co mi řekneš. A zeptám se. Většinou to zabere. :) Třeba se dozvím: „Mamka neměla čas to podepsat, tak mi řekla, ať si to podepíšu já.“ No a pak volám rodiči a ptám se, zda podepisoval tu včerejší omluvenku… a rodič řekne, že ano, že podepisoval. A já řeknu: „To je divné, Mirka mi říkala, že si to podepsala sama, že jste jí řekla, aby si to podepsala…“ A je to. Ono je docela dobré tyhle věci brzy vychytat, protože pak se to stupňuje. Dneska si podepisuje omluvenky se svolením/vědomím rodiče, zítra to bude bez jeho vědomí… a na záškoláka je zaděláno. Když člověk zasáhne včas, předejde tím spoustě následných problémů. Rodič se v telefonu zastydí a je určitá pravděpodobnost, že už to opakovat nebude. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

A co ked mamka povie Mirke. Ty si to povedala ucitelovi. Preco si mu to povedala?
A co ked Mirka dostane za to vyprask?
Nehovorim, ze to je zle riesenie co vravis urcite je nepochybujem ale urcite sa najdu aj taketo pripady ako to potom riesis? Mna osobne by to vnutorne trapilo a vycital by som si ze to je moja chyba, ze koli mne pretoze som ju tim prezradil, ze mi to povedala...

Ja by som to asi takto neriesil. Skor by som dietatu vysvetlil, ze rodicia nam obcas kazu robit veci ktore su niekedy nespravne pretoze nemaju cas a ze medzi ne patri napriklad aj pisanie si ospravedlnenky ci podpisanie omluvenky ci znamky. Ale rodicovi by som to nehovoril pretoze nikdy clovek nevie ci tim mu neublizi
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Proč mi to řekla? Protože je to pravda. :) No jestli doma dostane Mirka výprask za to, že ve škole řekla pravdu, to neovlivním. To bych se musel „připosraně“ bát pídit po pravdě nebo nedávat žádné známky horší než 3, protože co když někdo doma dostává za čtyřky a pětky výprask?

Rodič je ten, kdo je zákonný zástupce, má podepisovat omluvenky a právně jednat za dítě. Takže pokud mi rodič lže a podvádí mě, jakožto školu - instituci, vůči které má právně zastupovat dítě právě on a ne dítě samo sebe, pak mu to zavolat musím a konfrontovat ho se zjištěními taky musím. Přece pokud mi někdo lže, tak to s ním budu konfrontovat, ne? Přece to jen tak nepřejdu… tím bych tu lež nezarazil, a jak jsem psal - když to zarazíš hned na začátku, tak se ti to pak nerozjede později ve větší míře.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
podivin
Administrátor
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2051 poděkování
Dostal: 861 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Kasz píše: čtvrtek 21. 5. 2020, 18:13:47Ono je to taky asi tím, že učitel je někdo trochu jiný než rodič. To dítě ví, že lhát je špatné.
No, to je vlastně taky pravda, to už jsem taky vysledoval, že z rodičů mají děti občas srandu, ale cizího člověka tak trochu víc respektují :)
Kasz píše: čtvrtek 21. 5. 2020, 18:13:47Funguje například takto...
Tak to je teda nářez :D
A ještě jsem chtěl napsat, že u malých dětí to funguje dokonce takhle:
Rodič: neříkej nikomu tohle
Později
Dítě: A tatínek mi říkal, že nemám říkat tohle
Takže se člověk propadne hanbou až do pekla, jednak že dítě řeklo to, co říkat nemělo, a taky že ještě řeklo, že tatínek zakázal o tom mluvit :D Už jenom z toho důvodu bych se dítěte nějak blbě nedotknul, protože by to rozhodně někomu řeklo a už vůbec bych mu neříkal "Ale to nikomu neříkej, že jsem tě tam hladil", protože by to dopadlo přesně takhle: Ten pán mě hladil tady, ale říkal mi, že to nemám nikomu říkat :D Takže když už si s dětma hraju, tak je do ničeho nenutím, aktivitu (výběr hry) nechávám na nich a samozařejmě žádné intimní dotyky a vždy jen tak, abych to dokázal přirozeně odůvodnit bez nutnosti zmiňovat svojí orientaci.