Navrhuju zvážit přidání funkcí jako blokování, nebo banovaní za IPLoggery.
Co jsem hledal do případných filtrů, tak nejdostupnější jsou iplogger.org (iplogger.org, 2no.co, iplogger.com, iplogger.ru, yip.su, iplogger.co, iplogger.info, ipgrabber.ru, ipgraber.ru, iplis.ru, 02ip.ru, ezstat.ru), grabify.link (grabify.link, leancoding.co, stopify.co, freegiftcards.co, joinmy.site, curiouscat.club, catsnthings.fun, catsnthing.com), linkify.me (linkify.me, raboninco.com, bit.ly, j.mp, tinyurl.com). Případně jsou i seznamy https://github.com/piperun/iploggerfilter/blob/master/filterlist .
Návrh na blokování IPLoggerů
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 390 poděkování
- Dostal: 1779 poděkování
Návrh na blokování IPLoggerů
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 29. 3. 2021, 14:48:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma přejmenováno.
Důvod: Téma přejmenováno.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Re: IPLoggery
To je určitě zajímavý nápad. I když jsem si ale nevšiml, že by to někdo někdy použil. Tyto adresy ip loggerů vypadají moc okatě či podezřele a normální člověk by na to stejně neklikl.
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 390 poděkování
- Dostal: 1779 poděkování
Bit.ly a tinyurl.com jsou běžné zkracovače, a jde odkaz jde ještě maskovat do podoby.../image.php?ref=abcd.jpg, taky v seznamu jsou matoucí yoütu.be, yȯutube.com. Taky je třeba brát v potaz že ne každý/dá se v IT dostatečně orientuje.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 0
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 344 poděkování
- Dostal: 428 poděkování
Cykle to chápu. Za zkracovače se dá skrýt prakticky cokoliv. Jsou to poměrně zákeřné nástroje.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 0
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 344 poděkování
- Dostal: 428 poděkování