No, mně prostě eroticky laděné dotyky nevzruší...spíše by se dalo říct, že jsou nepříjemné, takže kdybych měla nějakého partnera, asi bych mu řekla, ať nedělá to či ono, že je to nepříjemný.
Pravda je, že zatím ani partnera nehledám, je mi dobře tak, jak jsem. Vlastně velice dobře. A do budoucna se uvidí, jestli se někdo zjeví nebo ne, ale asexuálních mužů je mnohem méně než asexuálních žen, nehledě na to, že se s takovým člověkem ještě ke všemu musíte vzájemně něčím zalíbit. Nehodlám navazovat partnerský vztah s někým, kdo mě nějak nebere a do koho se nezamiluju. Takže šance, že si doopravdy někoho najdu, je poměrné dost malá. Ale z toho se nějak nehodlám hroutit, všichni nemůžeme mít všechno a nárokovat si automaticky něco, protože to mají ostatní, to není nic pro mě.
Jen prostě někdy se stane, že se cítím jako asexuálka trochu "méněcenně", když mi někdo vpálí do ksichtu (nějaký méně taktní muž), že bez sexu mě nikdy nikdo nebude chtít. Pak dostávám vztek, že lidi zajímají jen nechutné kopulační pohyby, přitom ale zároveň chápu, že je sexualita normální a že se nedá odsuzovat fakt, že někdo touží po sexu.