Já versus pedofilové

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Rapunzel

Re: Já versus pedofilové

Nový příspěvek od Rapunzel »

Dreamer píše: pátek 5. 6. 2020, 17:53:53

Právě u hlazení je problém, že může začít neeroticky, nevinně, ale může sklouznout do nějaké erotické roviny.

:-)
No, mně prostě eroticky laděné dotyky nevzruší...spíše by se dalo říct, že jsou nepříjemné, takže kdybych měla nějakého partnera, asi bych mu řekla, ať nedělá to či ono, že je to nepříjemný.

Pravda je, že zatím ani partnera nehledám, je mi dobře tak, jak jsem. Vlastně velice dobře. A do budoucna se uvidí, jestli se někdo zjeví nebo ne, ale asexuálních mužů je mnohem méně než asexuálních žen, nehledě na to, že se s takovým člověkem ještě ke všemu musíte vzájemně něčím zalíbit. Nehodlám navazovat partnerský vztah s někým, kdo mě nějak nebere a do koho se nezamiluju. Takže šance, že si doopravdy někoho najdu, je poměrné dost malá. Ale z toho se nějak nehodlám hroutit, všichni nemůžeme mít všechno a nárokovat si automaticky něco, protože to mají ostatní, to není nic pro mě. :)

Jen prostě někdy se stane, že se cítím jako asexuálka trochu "méněcenně", když mi někdo vpálí do ksichtu (nějaký méně taktní muž), že bez sexu mě nikdy nikdo nebude chtít. Pak dostávám vztek, že lidi zajímají jen nechutné kopulační pohyby, přitom ale zároveň chápu, že je sexualita normální a že se nedá odsuzovat fakt, že někdo touží po sexu.
301
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 29 poděkování
Dostal: 155 poděkování

Nový příspěvek od 301 »

Ta paní neví co píše. Chce po nás abychom nedělali zlo, přitom ho sama dělá tady.
Rapunzel

Nový příspěvek od Rapunzel »

301 píše: úterý 9. 6. 2020, 20:38:06 Ta paní neví co píše. Chce po nás abychom nedělali zlo, přitom ho sama dělá tady.
Nespletl sis článek?