Zneužívanie detí cez internet na Slovensku rastie. Dá sa odhaliť včas, alebo až keď je neskoro? (Startitup.sk)

Diskuze o problematice dětí.
Mack
Moderátor audiovizuální sekce
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 9
Dal: 419 poděkování
Dostal: 68 poděkování

Zneužívanie detí cez internet na Slovensku rastie. Dá sa odhaliť včas, alebo až keď je neskoro? (Startitup.sk)

Nový příspěvek od Mack »

Hosťom podcastu s Romčom je psychológ Marek Madro, ktorý vedie online poradňu pre mladých - IPčko.sk.

Zneužívanie online, predátorstvo, manipulácia, ale aj pocit neistoty a neužitočnosti či myšlienky na samovraždu. To všetko dnes trápi mladých ľudí. Veľa z týchto tém je v spoločnosti stále TABU. Realita je tvrdá a aj napriek pomoci psychológov a dobrovoľníkov sa niektoré prípady nepodarí zachrániť a končia najhorším možným scenárom, samovraždou.

Silnou témou rozhovoru je práve online predátorstvo a zneužívanie online, ktoré je počas izolácie spôsobené epidémiou korony na vzostupe. Počas korona krízy vzrástol počet žiadostí o pomoc 2-násobne. Ako rozoznať, že sa niečo s vaším blízkym deje? Psychológ Madro má jednu dôležitú radu.

V spolupráci s tvorcami filmu V sieti, ktorý sa témou online predátorstva a zneužívania zaoberá, vznikla aj platforma https://www.stalosato.sk

Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1430 poděkování
Dostal: 3292 poděkování

Re: Zneužívanie detí cez internet na Slovensku rastie. Dá sa odhaliť včas, alebo až keď je neskoro? (Startitup.sk)

Nový příspěvek od Kasz »

Nutno podotknout, že při letmém projití webu jsem hledal pojem „pedofil“ marně, což hodnotím velmi kladně. Víc takových projektů, které řeší skutečné problémy a přitom používají správné pojmy. (y)
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙