Na úvod řeknu snad to, že jsem vás odsud z webu dost poznala i mimo chat a fórum, a znám vaše příběhy a vaše prožívání. Potkala jsem zde lidi rovné a charakterní, jako taktéž jejich přesný opak, jenže to se nedá ovlivnit, páč v každé skupině lidí neexistuje jen černá nebo bílá, ale pohybujeme se v neustále „šedé zóně“. Bez těch „špatných“ a „zlých“ bychom nepoznali skutečné morální hodnoty jiných a jejich snahu být dobrými lidmi. Proto nezatracuji tuto společnost celkově, musíme v životě narazit na zlo, abychom se za prvé zocelili a mohli čelit dalším životním výzvám a za druhé si dokázali vážit toho hezkého, co život nabízí.
Někteří z vás ale velmi trpí, trpí svým životem, který je hrozně bolí, svou orientací, která často není přijímána a pochopena. Mnozí z vás se dostávají do citové a sociální deprivace, ze které nevědí, jak ven. Ano, mnozí nechtějí dětem ubližovat a nedokázali by se podívat do zrcadla, kdyby selhali. Jenže jak jsem psala výše, kvůli té „opačné straně“ se všichni společností nahází do jednoho pytle a doplatí na to zase jen ti, kteří vyznávají čistou lásku a odpor k ubližování k těm nejbezbrannějším.
Osobně nenávidím ubližování dětem, jakékoliv. Dítě není schopno se pořádně ubránit, očekává od dospělých ochranu a lásku a vzhlíží k nim. Proto si neskutečně vážím vás, kteří byste dítěti neublížili ani tehdy, kdybyste si byli jisti, že se na to nepřijde. Prostě neublížili z podstaty své osobnosti, nebo chcete-li, duše.
I když trpíte nedostatkem lásky, nejste naplnění tím, po čem byste v životě nejvíce toužili, a kolikrát schytáte bolestivé kopance od života díky tomu, kým jste, přesto neselžete a tak moc se snažíte žít v souladu s morálkou a vlastním přesvědčením.
Věřím, že mnozí z vás jsou úžasní lidé, kteří bojují se svými příšerami hluboko uvnitř. Moc vám, kteří se tak snažíte, fandím, abyste nikdy nepoznali vlastní selhání a vždy se drželi svých hodnot a vážili si života – svého i těch ostatních, včetně dětí, které mají všechno před sebou a je na nás dospělých, abychom je naučili také správným hodnotám a připravili jim dobrý základ do života.
Jste moc silní, i když na vás padají smutky a přicházejí chvíle, kdy vás život už nebaví. Zaměřte se na cokoliv hezkého, co vás kdy potkalo a potká. Život někdy příšerně bolí, tak, že se člověk nedokáže nadechnout a vypadá to, není nic, co by bolest zmírnilo. Ale věřte, že všechno zlé jednou pomine, a i s těžkým křížem se dá jít dál, zvlášť pokud najdete spřízněné duše, které vám pomohou jej nést.
Proto buďte na sebe milí a zkuste si vzájemně pomoci místo pomluv a kopanců pod pás.
Kdo by si chtěl popovídat, může mě kontaktovat ve vzkazech a pořešíme formu další komunikace.
Jak moc může život bolet - pro vás
Jak moc může život bolet - pro vás
Naposledy upravil(a) Rapunzel dne středa 13. 5. 2020, 1:49:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2050 poděkování
- Dostal: 861 poděkování
Re: Jak moc může život bolet - pro vás
Rád bych ti kromě tlačítka díky ještě tady veřejně poděkoval, že jsi sem přišla. Původně jsem nečekal, že si s tebou vyměním tolik emailů. Vždy to vypadalo jako "teď napíšu trochu víc" a nakonec toho bylo hrozně moc.
Bylo to pro mne dost zajímavé, protože jsem přemýšlel, jak vysvětlit tobě, nepedofilovi, ty pocity a při tom vysvětlování jsem si spoustu věcí uvědomil a ujasnil.
A jsem rád, že někdo další "zvenku" se o nás a naše pocity zajímal a změnil nebo si alespoň zpřesnil názor.
Díky.
Bylo to pro mne dost zajímavé, protože jsem přemýšlel, jak vysvětlit tobě, nepedofilovi, ty pocity a při tom vysvětlování jsem si spoustu věcí uvědomil a ujasnil.
A jsem rád, že někdo další "zvenku" se o nás a naše pocity zajímal a změnil nebo si alespoň zpřesnil názor.
Díky.
Re: Jak moc může život bolet - pro vás
podivin píše: ↑středa 6. 5. 2020, 0:25:48 Rád bych ti kromě tlačítka díky ještě tady veřejně poděkoval, že jsi sem přišla. Původně jsem nečekal, že si s tebou vyměním tolik emailů. Vždy to vypadalo jako "teď napíšu trochu víc" a nakonec toho bylo hrozně moc.
Díky.
Zajímal? Pořád zajímá! Tys mi také hodně věcí pomohl pochopit. Celkově vaše otevřenost mi pomohla se posunout zase někam jinam. Jojo, asi jsme si prospěšní vzájemně.