Jak moc může život bolet - pro vás

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Rapunzel

Jak moc může život bolet - pro vás

Nový příspěvek od Rapunzel »

Na úvod řeknu snad to, že jsem vás odsud z webu dost poznala i mimo chat a fórum, a znám vaše příběhy a vaše prožívání. Potkala jsem zde lidi rovné a charakterní, jako taktéž jejich přesný opak, jenže to se nedá ovlivnit, páč v každé skupině lidí neexistuje jen černá nebo bílá, ale pohybujeme se v neustále „šedé zóně“. Bez těch „špatných“ a „zlých“ bychom nepoznali skutečné morální hodnoty jiných a jejich snahu být dobrými lidmi. Proto nezatracuji tuto společnost celkově, musíme v životě narazit na zlo, abychom se za prvé zocelili a mohli čelit dalším životním výzvám a za druhé si dokázali vážit toho hezkého, co život nabízí.

Někteří z vás ale velmi trpí, trpí svým životem, který je hrozně bolí, svou orientací, která často není přijímána a pochopena. Mnozí z vás se dostávají do citové a sociální deprivace, ze které nevědí, jak ven. Ano, mnozí nechtějí dětem ubližovat a nedokázali by se podívat do zrcadla, kdyby selhali. Jenže jak jsem psala výše, kvůli té „opačné straně“ se všichni společností nahází do jednoho pytle a doplatí na to zase jen ti, kteří vyznávají čistou lásku a odpor k ubližování k těm nejbezbrannějším.

Osobně nenávidím ubližování dětem, jakékoliv. Dítě není schopno se pořádně ubránit, očekává od dospělých ochranu a lásku a vzhlíží k nim. Proto si neskutečně vážím vás, kteří byste dítěti neublížili ani tehdy, kdybyste si byli jisti, že se na to nepřijde. Prostě neublížili z podstaty své osobnosti, nebo chcete-li, duše.
I když trpíte nedostatkem lásky, nejste naplnění tím, po čem byste v životě nejvíce toužili, a kolikrát schytáte bolestivé kopance od života díky tomu, kým jste, přesto neselžete a tak moc se snažíte žít v souladu s morálkou a vlastním přesvědčením.

Věřím, že mnozí z vás jsou úžasní lidé, kteří bojují se svými příšerami hluboko uvnitř. Moc vám, kteří se tak snažíte, fandím, abyste nikdy nepoznali vlastní selhání a vždy se drželi svých hodnot a vážili si života – svého i těch ostatních, včetně dětí, které mají všechno před sebou a je na nás dospělých, abychom je naučili také správným hodnotám a připravili jim dobrý základ do života.

Jste moc silní, i když na vás padají smutky a přicházejí chvíle, kdy vás život už nebaví. Zaměřte se na cokoliv hezkého, co vás kdy potkalo a potká. Život někdy příšerně bolí, tak, že se člověk nedokáže nadechnout a vypadá to, není nic, co by bolest zmírnilo. Ale věřte, že všechno zlé jednou pomine, a i s těžkým křížem se dá jít dál, zvlášť pokud najdete spřízněné duše, které vám pomohou jej nést.
Proto buďte na sebe milí a zkuste si vzájemně pomoci místo pomluv a kopanců pod pás. :)

Kdo by si chtěl popovídat, může mě kontaktovat ve vzkazech a pořešíme formu další komunikace. :)
Naposledy upravil(a) Rapunzel dne středa 13. 5. 2020, 1:49:45, celkem upraveno 1 x.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2050 poděkování
Dostal: 861 poděkování

Re: Jak moc může život bolet - pro vás

Nový příspěvek od podivin »

Rád bych ti kromě tlačítka díky ještě tady veřejně poděkoval, že jsi sem přišla. Původně jsem nečekal, že si s tebou vyměním tolik emailů. Vždy to vypadalo jako "teď napíšu trochu víc" a nakonec toho bylo hrozně moc.
Bylo to pro mne dost zajímavé, protože jsem přemýšlel, jak vysvětlit tobě, nepedofilovi, ty pocity a při tom vysvětlování jsem si spoustu věcí uvědomil a ujasnil.
A jsem rád, že někdo další "zvenku" se o nás a naše pocity zajímal a změnil nebo si alespoň zpřesnil názor.
Díky.
Rapunzel

Re: Jak moc může život bolet - pro vás

Nový příspěvek od Rapunzel »

podivin píše: středa 6. 5. 2020, 0:25:48 Rád bych ti kromě tlačítka díky ještě tady veřejně poděkoval, že jsi sem přišla. Původně jsem nečekal, že si s tebou vyměním tolik emailů. Vždy to vypadalo jako "teď napíšu trochu víc" a nakonec toho bylo hrozně moc.
Bylo to pro mne dost zajímavé, protože jsem přemýšlel, jak vysvětlit tobě, nepedofilovi, ty pocity a při tom vysvětlování jsem si spoustu věcí uvědomil a ujasnil.
A jsem rád, že někdo další "zvenku" se o nás a naše pocity zajímal a změnil nebo si alespoň zpřesnil názor.
Díky.

Zajímal? Pořád zajímá! :) Tys mi také hodně věcí pomohl pochopit. Celkově vaše otevřenost mi pomohla se posunout zase někam jinam. Jojo, asi jsme si prospěšní vzájemně.