Dospělí lidé mě sice sexuálně nepřitahují, ale pár sexuálních zkušeností s nimi mám. Drtivá většina z nich byli pedofilové. Je to dáno hlavně tím, že se člověk nemusí absolutně vůbec přetvařovat, jeho protějšek je takříkajíc na stejné vlně. Pro mě je hlavně důležité to, aby dotyčný člověk dbal na hygienu a dalo se mu důvěřovat. Na vzhledu až tak nezáleží. Osobnostní sympatie považuji za důležitější. Nechtěl bych mít cokoliv sexuálního s osobou, která působí autoritativně anebo se chová nadřazeně. Taky jsem docela stydlivý kluk, někdy mi trvá než se odhodlám být nahý v přítomnosti někoho dalšího. Mám totiž docela odpor ke svému vlastnímu tělu, takže mě občas sužuje strach, co na mě ten druhý řekne.
Mám zkušenosti zejména se společnou masturbací a aktivním i pasivním orálním sexem.
Takže ano, líbilo se mi to a hodlám v tom pokračovat. Je to příjemné uvolnění, když se můžete odevzdat pedofilovi, kterému věříte. Předsudky je třeba hodit za hlavu. Spousta lidí by o mně řekla, že jsem normální homosexuál, který je i na dospělé, ale já se tak necítím.
Vzhledově mě muži nepřitahují. Maximálně se mi výjimečně zalíbí mladší muž, ale to pouze z estetického hlediska. Fascinují mě lehce uzavření, stydliví kluci, možná bych řekl že i lehce vyplašení zajíčci na útěku. No a ty sexuální aktivity beru spíš jen jako takovou třešniščku na dortu a příjemný relax. I když mě dotyční nepřitahují, tak nemám aboslutně žádný problém se pomocí mazlení vzrušit a třeba i pokračovat nějak dál.
Někdy si připadám jako úchyl, že se mi líbí takhle experimentovat s dalšími pedofily, ale co jiného na to říct, než to, že každému se mohou líbit rozličné věci. Každopádně musím říct, že mi nejde o žádné jednorázovky. Preferuji spíš dlouhodobé pedofilní přátelské pouto s touto občasnou třešničkou na dortu v podobě oné vzájemné masturbace například. Ale ani jiné věci jako třeba společná vana nejsou k zahození. Jsem velmi citlivý kluk, možná někdy až přecitlivělý a mám rád něžnost. Určitě bych nechtěl mít nic sexuálního s pedofilem, který je svalnatý a působí spíš dojmem, že mi každou chvíli natáhne.