Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2439 poděkování
Re: Spolek ČEPEK, IČ: 09079416 - založen 1. 5. 2020
Na wikipedii to ještě není doplněné.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1601 poděkování
- Dostal: 816 poděkování
Gratuluji k založení spolku a držím palce, ať se to nyní i do budoucna obejde bez incidentů. Velmi si vážím vaší odvahy.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Jak vydáme tiskovou zprávu na web, tak to tam Allein doplní.
Jinak ještě info k bankovnímu účtu, protože už nás někteří kontaktovali, zda mohou přispět - s Iškou jej plánujeme založit ve čtvrtek příští týden, takže hned poté se objeví číslo účtu spolku i zde na webu. Byl též dotaz, zda bude možné vydat potvrzení o daru a tento dar si uplatit v daňovém přiznání - ano, i to bude možné, potvrzení budeme zasílat elektronicky v PDF.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 565 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Omlouvám se, tak jsem se začetl do stanov, že tuhle následující poznámku jsem přehlédl.Fx100d píše:. Není ani možné přijímat nějaké oficiální členy spolku, hlasovat apod., protože by se mohlo velice snadno stát, že se do spolku infiltrují "členové", kteří by jej mohli například zrušit. Potřebovali jsme jistotu, že se toto nestane.
Ano, přesně takto jsem to ze stanov pochopil, že veškeré pravomoci jsou v rukou předsedy a smysl členství spočívá v tom, že se k němu můžu hrdě (byť anonymně) hlásit. A že pouze v situaci, kdy by členové dospěli k závěru, že předseda není schopen vykonávat svoji funkci, mají možnost svolat shromáždění a předsedu odvolat. Tedy ovšem za předpokladu, že předseda do doby, než se shromáždění sejde, nerozhodne o jejich vyloučeníKasz píše:.S těmi členy je to tak, jak píše Fx100d. Když se podíváš do Stanov, tak vlastně Spolek ČEPEK se členy nepočítá - jednak tam není žádná členská schůze, o všem rozhoduje předseda, a členové v podstatě oficiálně nemají žádná práva, snad kromě práva zařídit znovuobnovení činnosti spolku v případě, že přestane z nějakého důvodu fungovat aktuální předseda.
Přiznávám se, že mi to celé připomíná Úsvit. Ale dobře, uznávám, že nejsme standardní uskupení
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Celý postup je pojištěn tím, že sám předseda spolku může ustanovit nového předsedu, takže to ustanovení článku III. odstavce 6) je jenom pojistka, kdyby předseda z nějakého důvodu před svým odstoupením nestihl nebo nemohl stanovit nového předsedu (nehoda, smrt předsedy apod.). Jde o to, aby prostě pokud možno nemusel zbytečně kdokoliv další (kromě třeba nového předsedy) zveřejňovat svou skutečnou identitu, protože samozřejmě zápis z členské schůze, kde by byl zvolen nový předseda, by také nejspíš byl zveřejněn i se jmény členů, kteří provedli volbu nového předsedy. Ono možná by se našli lidé, kteří by do toho šli, ale i tak je asi lepší zbytečně nikoho dalšího neohrožovat.
-
- Administrátor
Tisková zpráva vydána, takže, Cykle, můžeš to třeba příští týden spustit.
Toto vlákno jsem nyní přesunul do veřejné části fóra do sekce Aktivity komunity, aby zde mohli případně psát i neregistrovaní.
Drobně jsem musel upravit i sekci O nás, kde jsem na konec připsal zmínku o založení Spolku, a také jsem naopak vymazal tu deklaraci, že ČEPEK není občanským sdružením, politickou stranou či oficiálně registrovanou organizací apod., protože to už neplatí. V anglickém překladu jsem zatím provedl ono vymazání, překlad toho, že jsme založili Spolek, bych byl rád, kdyby mi mohl někdo pomoci - předloha je v té sekci O nás na konci.
No a v rámci „oslav“ desetiletého výročí ČEPEKu jsem si poprvé v životě nastavil i níže uvedený podpis:
Toto vlákno jsem nyní přesunul do veřejné části fóra do sekce Aktivity komunity, aby zde mohli případně psát i neregistrovaní.
Drobně jsem musel upravit i sekci O nás, kde jsem na konec připsal zmínku o založení Spolku, a také jsem naopak vymazal tu deklaraci, že ČEPEK není občanským sdružením, politickou stranou či oficiálně registrovanou organizací apod., protože to už neplatí. V anglickém překladu jsem zatím provedl ono vymazání, překlad toho, že jsme založili Spolek, bych byl rád, kdyby mi mohl někdo pomoci - předloha je v té sekci O nás na konci.
No a v rámci „oslav“ desetiletého výročí ČEPEKu jsem si poprvé v životě nastavil i níže uvedený podpis:
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Rád slyším, že se založení Spolku nakonec podařilo. Velké poděkování všem, co se zasloužili o založení Spolku i dlouhodobé postupně budování ČEPEKu (deset let, to už je pěkná doba) a všem přeji hodně sil a úspěchů v další práci. A hlavně to, ať se tato dobře míněná aktivita proti někomu neobrátí ve zlém (všichni, kdo do toho jdou pod svým jménem určitým způsobem nasazují krk a i když je většina lidí rozumných, tak určité nebezpečí existuje a chtělo odvahu do toho jít).
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 25
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Kasz ♥
- Dal: 434 poděkování
- Dostal: 445 poděkování
-
- Mediální analytik
Československá pedofilní komunita si založila oficiální spolek
Dobrý den, Československá pedofilní komunita - po deseti letech práce v osvětě k tématu pedofilie a pomoci pedofilně orientovaným lidem - je již i jako Spolek ČEPEK, IČ: 09079416, a může tak vystupovat v podobě oficiální organizace. Jak je zmíněno v níže přiloženém odkazu na článek o tomto počinu, spolek nebyl založen proto, aby působil ve společnosti nějaké negativní činnosti. Česká republika předvedla svým střízlivým přístupem ostatním zemím, že dokáže najít své lepší řešení, a to i přes ohlasy nelibosti ze zahraničí, jak tomu bylo na příklad v otázce migrace nebo pandemie. Obdobně by tomu mohlo být i v přístupu k pedofilně orientovaným lidem. I pedofilové jsou lidé, sdílí stejné hodnoty jako společnost, ve které žijí, a jejich vyčleňování v konečném důsledku ubližuje společnosti jako celku. Proto doufám, že ve svých budoucích článcích se aspoň na chvíli zamyslíte, jestli vám pro pouhé upoutání pozornosti stojí dezinterpretovat "jistý odborný lékařský termín" a tím ublížit lidem, kteří si svůj úděl vybrat nemohli.
Cykle02
https://www.pedofilie-info.cz/spolek-cepek-ic-09079416-zalozen-1-kvetna-2020/
Odesláno do ctk.cz, idnes.cz, novinky.cz, eurozpravy.cz, respekt.cz, reflex.cz, tyden.cz, lidovky.cz, rozhlas.cz, ceskatelevize.cz, aktualne.cz, denikn.cz, echo24.cz
Dobrý den, Československá pedofilní komunita - po deseti letech práce v osvětě k tématu pedofilie a pomoci pedofilně orientovaným lidem - je již i jako Spolek ČEPEK, IČ: 09079416, a může tak vystupovat v podobě oficiální organizace. Jak je zmíněno v níže přiloženém odkazu na článek o tomto počinu, spolek nebyl založen proto, aby působil ve společnosti nějaké negativní činnosti. Česká republika předvedla svým střízlivým přístupem ostatním zemím, že dokáže najít své lepší řešení, a to i přes ohlasy nelibosti ze zahraničí, jak tomu bylo na příklad v otázce migrace nebo pandemie. Obdobně by tomu mohlo být i v přístupu k pedofilně orientovaným lidem. I pedofilové jsou lidé, sdílí stejné hodnoty jako společnost, ve které žijí, a jejich vyčleňování v konečném důsledku ubližuje společnosti jako celku. Proto doufám, že ve svých budoucích článcích se aspoň na chvíli zamyslíte, jestli vám pro pouhé upoutání pozornosti stojí dezinterpretovat "jistý odborný lékařský termín" a tím ublížit lidem, kteří si svůj úděl vybrat nemohli.
Cykle02
https://www.pedofilie-info.cz/spolek-cepek-ic-09079416-zalozen-1-kvetna-2020/
Odesláno do ctk.cz, idnes.cz, novinky.cz, eurozpravy.cz, respekt.cz, reflex.cz, tyden.cz, lidovky.cz, rozhlas.cz, ceskatelevize.cz, aktualne.cz, denikn.cz, echo24.cz
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 25
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Kasz ♥
- Dal: 434 poděkování
- Dostal: 445 poděkování
Cykle a co HlavneSpravy.sk? Ti jsou naši nejvěrnější sympatizanti již od časů prvních Pridů
-
- Mediální analytik
To by byla asi jen voda na mlýn Kotlebovcům a podobným bandám.
-
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Díky za iniciativu. Šlo by poslat ještě do Seznam Zpráv a Deníku N? Se Seznam zprávama mám historie pozitivní spolupráce a Deník N zas čtu a tipuji, že by je to mohlo zajímat. Jsem zvědavý, jestli přijdou odezvy.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
SOAD
-
- Mediální analytik
Napsal jsem do Novinek.cz, to je taky pod seznamem, tak to asi vyjde na stejno. Do N jsem napsal, je to v seznamu, a dokonce už i odepsali.
Dobrý den,
děkujeme za informace. Předáme zprávu kolegům do redakce.
Hezký den.
Michal
Tým Deníku N
Dobrý den,
děkujeme za informace. Předáme zprávu kolegům do redakce.
Hezký den.
Michal
Tým Deníku N
-
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Promiň, Deník N jsem v seznamu přehlédl.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
SOAD
SOAD
-
- ve věku od: 45
- ve věku do: 60
- Výkřik do tmy: "Kdybych věděla, jak vypadá bezpečí,
netrávila bych tolik času v náručí těch,
kteří mi jej neposkytnou."
-Rupi - Příspěvky: 19
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 55 poděkování
Ahoj všichni. Já jsem jen chtěla říct, že pro mě je možnost vám pomoci to nejmenší, co mohu udělat na oplátku. Je tomu pár let, kdy jsem byla hodně ztracená sama v sobě kvůli své minulosti a právě tady jsem našla spoustu odpovědí a podpory. Takže naopak, já moc děkuji a doufám, že společně pomůžeme spoustě dalším, nejen pedofilně orientovaným.
Edit.:
Ještě jsem zapomněla připsat, že dnes jsem založila pro spolek bankovní účet. Podrobnosti jsem poslala Fx100d, aby Vám pak mohl do správné části fóra napsat, kam můžete na náš spolek přispívat.
Edit.:
Ještě jsem zapomněla připsat, že dnes jsem založila pro spolek bankovní účet. Podrobnosti jsem poslala Fx100d, aby Vám pak mohl do správné části fóra napsat, kam můžete na náš spolek přispívat.
-
- Administrátor
Iško, moc za vše děkujeme, i za založení toho bankovního účtu, moc nám tím vším pomáháš.
-
- Administrátor
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2024 poděkování
- Dostal: 853 poděkování
Psal jsem na fórum gsa-forum.de (Gemeinsam statt allein) a napsal jsem také pár informací o ČEPEKu včetně toho, že se podařilo založit spolek a mám vyřídit gratulace
Oni se snaží také spolek založit, ale úřady jim dělají problémy a oni sami neví, jestli je to jen šikanování nebo jsou to upravdu nařízení
Oni se snaží také spolek založit, ale úřady jim dělají problémy a oni sami neví, jestli je to jen šikanování nebo jsou to upravdu nařízení
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
-
- Administrátor
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2024 poděkování
- Dostal: 853 poděkování
Propásnul jsem to nebo to tu ještě není? Docela by mě zajímalo, jestli to bylo také kvůli té ČEPEK a.s. nebo tam našli nějaké jiné "klamání". Díky.Fx100d píše: ↑pátek 1. 5. 2020, 16:48:04Zkusili jsme tedy zvolit jiný název, a to: "ČEPEK - Československá pedofilní komunita". Ale ani tento název u krajského soudu neprošel, protože ho soud shledal klamavým, zdůvodnění si můžete přečíst zde:
ODKAZ NA SOUBOR doplním později a formou nového příspěvku na toto doplnění upozorním.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
-
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
Mně teda přijde ve výsledku fajn, že se nepodařilo mít přímo v názvu československá pedofilní komunita, aspoň to hned neevokuje něco, co člověk musí vysvětlovat, když jde třeba vložit peníze na účet spolku do banky atd.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 451 poděkování
Člověk nemusí vysvětlovat nic, těm lidem je to jedno a ani to nesledují.... Je to stejně zbytečná paranoia jako když přestanou mluvit hosti v restauraci při příchodu číšníka. Ten toho za den slyší taky tolik že už ani nevnimá.