Stížnost na uživatele Dream a jeho křivé obvinění
Stížnost na uživatele Dream a jeho křivé obvinění
Velmi mě rozhořčilo, že mě dnes uživatel Dream (alias Angelo) křivě obvinil z toho, že mám několik profilů, jmenovitě mám být Michaela a jenik11. Vyloženě mě takové nařčení ponižuje a uráží. Velmi si přeji, aby se to nějak řešilo, protože nechci, aby se šířili nějaké nepravdy, které svým způsobem velmi ubližují. Více k tomu asi nemám co dodat.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 29. 3. 2021, 14:46:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma přejmenováno.
Důvod: Téma přejmenováno.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 25
- ve věku do: 50
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Kasz ♥
- Dal: 434 poděkování
- Dostal: 445 poděkování
Re: Křivé obvinění od Dreama
Nastalou situaci jsem dnes večer řešila, přičemž jsem se dozvěděla, že uživateli Dream někdo měl sdělit informaci, že uživatel Sertralin má mít na chatu (či webu) vícero identit, a to konkrétně např. Michaelu, Jeníka, Toriho aj., zároveň však uvedl, že už si nevzpomíná, kdo mu tuto informaci sdělil.
Dream po chvíli pochopil, že se zmýlil, a Sertralinovi se omluvil, avšak to byla již situace vyeskalovaná. Konkrétně od něj ještě vzkazuji omluvu na fórum:
Mnohem důležitější než řešit, že se Dream spletl a nevhodně zareagoval, však je skutečnost, že tak zareagoval na něčí přímý podnět, kdy mu někdo (ať už to byl jedinec či vícero lidí) sdělil, že právě Sertralin má mi ty či ty falešné profily. Tuto osobu (anebo tyto osoby) můžu uklidnit, že jejich obvinění je liché. A byla bych ráda, pokud by podobné zprávy nerozšiřovaly mezi uživatele. Pokud mají nějakou pochybnost, ať je směřují spíše k vedení fóra.
Díky všem za pochopení. Udržte na chatu pozitivní náladu, zbytečné hádky a rozbroje, ještě k tomu založené na prazvláštních konspiracích, nepřinesou nic dobrého do chatovací atmosféry, naopak mohou lidem zbytečně ublížit.
Dream po chvíli pochopil, že se zmýlil, a Sertralinovi se omluvil, avšak to byla již situace vyeskalovaná. Konkrétně od něj ještě vzkazuji omluvu na fórum:
Dream byl upozorněn, že toto určitě není správné jednání a že pokud měl podezření, měl tuto situaci řešit např. s vedením, neboť toto obvinění je zcela liché, zároveň mu bylo sděleno, že se nic podobného už nemá nikdy opakovat. Vzhledem k projevené lítosti považuji jakýkoliv tvrdší trest za kontraproduktivní, neboť tresty slouží i jako určitý podnět uživateli k sebereflexi, ale Dream sebereflexi ukázal i bez něj, neb si začal později obrazně „sypat popel na hlavu“.Dream píše:Omlouvám se Sertralinovi, že jsem ho podezříval z něčeho, co není pravda. Nechtěl jsem mu nijak ublížit. Už to neudělám.
Mnohem důležitější než řešit, že se Dream spletl a nevhodně zareagoval, však je skutečnost, že tak zareagoval na něčí přímý podnět, kdy mu někdo (ať už to byl jedinec či vícero lidí) sdělil, že právě Sertralin má mi ty či ty falešné profily. Tuto osobu (anebo tyto osoby) můžu uklidnit, že jejich obvinění je liché. A byla bych ráda, pokud by podobné zprávy nerozšiřovaly mezi uživatele. Pokud mají nějakou pochybnost, ať je směřují spíše k vedení fóra.
Díky všem za pochopení. Udržte na chatu pozitivní náladu, zbytečné hádky a rozbroje, ještě k tomu založené na prazvláštních konspiracích, nepřinesou nic dobrého do chatovací atmosféry, naopak mohou lidem zbytečně ublížit.

Mno stane se...nechápu lidi, kteří šíří takové nesmyslné konspirace. Je to na hlavu. B) Ono ale pomluvy jsou všude, kde se vyskytuje větší či menší společenství lidí, s tím se asi nedá nic dělat.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 584 poděkování
- Dostal: 375 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 387 poděkování
- Dostal: 710 poděkování
Sertralin byl u mě na návštěvě několik dní. S Michaelou jsem si volal přes skype a mluvil jsem i s její dcerou. Rozhodně hlas Michaely nezní jako Sertralin a Sertralin nemá dceru. Navíc mám Michaelu v přátelíh na FB, kde má své fotky a i fotografie své dcery. Ani jedna z nich jako Sertralin opravdu nevypadá. Navíc jsem jak Sertralinovi, tak Michaele posílal poštou zásilky, tak znám jejich adresy. Takže potvrzuji a vím na 100%, že Sertralin a Michaela jsou dvě různé osoby. Tori je uživatel, kterého znám z dřívějška. Před cca 10 lety jsem sním komunikoval a vyměnili jsme si pár fotek, na kterých jsem ho viděl. V té době byl Sertralin ještě dítě. Opravdu Tori není Sertralin, to také mohu potvrdit a vím to na 100%.
Vymýšlet a šířit takovéto velmi hloupé teorie mi přijde oprvdu stupidní.
Víc k tomu opravdu nemám co dodat.
Vymýšlet a šířit takovéto velmi hloupé teorie mi přijde oprvdu stupidní.

Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Fx100d píše: ↑pondělí 27. 4. 2020, 19:04:30S Michaelou jsem si volal přes skype a mluvil jsem i s její dcerou. Rozhodně hlas Michaely nezní jako Sertralin a Sertralin nemá dceru. Navíc mám Michaelu v přátelíh na FB, kde má své fotky a i fotografie své dcery. Ani jedna z nich jako Sertralin opravdu nevypadá. Navíc jsem jak Sertralinovi, tak Michaele posílal poštou zásilky, tak znám jejich adresy. Takže potvrzuji a vím na 100%, že Sertralin a Michaela jsou dvě různé osoby.
Tak dneska budu třeba Jeník.

Naposledy upravil(a) Allein dne pondělí 27. 4. 2020, 19:28:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Citace zkrácena.
Důvod: Citace zkrácena.