Otázka (Kateřina)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Kateřina

Otázka (Kateřina)

Nový příspěvek od Kateřina »

Otázka - dotaz v poradně
Kateřina píše:Dobrý den. Seznámila jsem se s přítelem. Když jsem se poprvé setkali, jeho neteř 8 letá udělala scénu a brečela, že ji můj přítel už nemá rád. Druhý den přišla a přítel si vedle ni sedl a mluvil a když odcházel, všimla jsem si jeho vzrušeni. Když jsme jeli na společný výlet, zvýšil na mě hlas, ať ji pozdravím. Říkal, že ji má moc rád, nejvíc ze všech neteří. Vzbudilo to ve mě divný pocit. Když mi nedávno telefonoval přes videohovor, přišla za ním druhá neteř a byla u něj. Všimla jsem si podruhé, že je zase vzrušený a skrýval to. Když s ním mluvím telefonicky přes webkameru a ptal se při mojí návštěvě u kamarádky, kolik má její dcera let, chtěl s ní mluvit a zase to ve mě vzbudilo divný pocit. Myslím, že má divné chování k malým holčičkám. Přítel je svobodný, bezdětný a je mu 33 let. Je cizinec, tak spolu nemůžeme mluvit, tak jak bych chtěla. Nevím si rady, jak to řešit. Jestli s ním mám o tom začít mluvit? Předem děkuji za radu.
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Milá paní,

bez toho, že byste přivedla Vašeho přítele do ordinace, se moc víc nedozvíme. Jsem nyní nemocen, ordinovat budu snad v červnu. Takže se můžete objednat telefonicky u sestry na 22496 5247. Je to na Sexuologický ústav, Ke Karlovi 11, Praha 2.

S pozdravy

MUDr. Brzek

Daniel odpovídá:

Vážená paní,

to, co o svém příteli píšete, jsou zajímavé indicie. Sám znám ze svého okolí člověka, o které často slyším něco ve stylu: "On je pořád sám, a pořád si nemůže najít holku, ale on to přitom s těmi dětmi tak umí, on si s těmi neteřemi tak krásně hraje, ony se něho úplně lepí, no z něj by byl tak skvělý táta." A pokaždé, když to slyším, tak mi zbystří uši. Nicméně jsou to jenom indicie, zeptat se ho přímo nemám odvahu, a dokud to nepotvrdí přímo dotyčný, nebo sexuologické vyšetření, tak jsou to jenom dohady.

Být pedofil ještě nemusí být tragédie, pro mnoho pedofilů jsou sexuálně přitažlivé i dospělé ženy, byť prepubertální holčičky vnímají jako krásnější a přitažlivější. Rozhodně si ale myslím, že byste si tuto otázku měli spolu probrat a vyjasnit si ji dříve, než se vezmete, nebo než začnete plánovat rodinu. V čem vám ale poradit nedokážu je správné načasování takového rozhovoru. To jak moc jste si blízcí, jak moc si vzájemně důvěřujete a nakolik vážné jsou vaše plány do budoucna, to víte jenom vy dva.

Podle toho, co píšete, si myslím, že váš největší problém je komunikační bariéra, kterou zmiňujete. Určitě byste ji neměli brát na lehkou váhu a společně na ni zapracovat. Ani moje manželka nepochází z Čech a byť mluví perfektní češtinou, tak i po dvaceti letech manželství mezi námi občas dochází k nedorozuměním způsobených tím, že některá slova používáme s malinko jiným významem, nebo trochu jiným citovým zabarvením.

Daniel, heterosexuální pedofil
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Otázka (Kateřina)

Nový příspěvek od Hebeš »

Může být pedofil, nemusí být pedofil. Je naprosto normální a přirozené, že rodinní příslušníci spolu tráví čas a tak to má být. Dřív by nikoho ani nenapadlo, že zatím může být něco jako pedofilie.

Každopádně i kdyby byl pedofil, je jen malá pravděpodobnost, že je dětem nebezpečný. Jsem pedofil, s dětmi trávím čas a nikdy jsem neměl problém se ovládat. Většina pedofilů ví, že prznění dětí je moc špatná věc a nic takového by neudělali.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1545 poděkování
Dostal: 3434 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Hebeš píše: neděle 26. 4. 2020, 21:35:44Každopádně i kdyby byl pedofil, je jen malá pravděpodobnost, že je dětem nebezpečný.
Tak pravděpodobnost je sice malá, ale je. Nejde o to, zda je nebo není pedofil, že jo. Dětem nebezpečný může být jak pedofil tak teleiofil.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
301
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 5 poděkování
Dostal: 123 poděkování

Nový příspěvek od 301 »

Pokud by se ho někdo zeptal na pedofílii tak to pro něho určitě nebude příjemné téma