Rodiče dali dětem celoživotní připomínku koronaviru (Novinky.cz)
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2467 poděkování
Rodiče dali dětem celoživotní připomínku koronaviru (Novinky.cz)
Indická dvojčata budou mít doživotní památku na současnou pandemii nového koronaviru. Jejich rodiče se totiž rozhodli, že děti pojmenují Covid a Corona, napsal server Fox News.
„Před porodem došlo k jistým komplikacím, nakonec se ale všechno podařilo, a tak jsme s manželem chtěli, abychom si tento výjimečný den zapamatovali,” vysvětlila matka chlapce a dívky Príti Vermaová.
Obě děti přišly na svět minulý týden v indickém státě Čhattísgarh a jsou zdravé. „Jejich jména jim budou připomínat náročnou dobu, ve které se narodily. Doufáme, že jim budou připomínat vítězství nad koronavirem,” dodala Vermaová.
Celostátní karanténa byla v Indii, kde žije 1,2 miliardy obyvatel, vyhlášena 24. března. Nařídil ji premiér Narendra Modi poté, co se nákaza novým koronavirem rozšířila z velkoměst na venkov. Trvat má prozatím 21 dní. Za porušení nařízení hrozí obyvatelům mimo jiné i rána holí přes zadek.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 5 poděkování
Re: Rodiče dali dětem celoživotní připomínku koronaviru (Novinky.cz)
Pořád dobré. Pripomina mi to clanek z doby kdy NATO vtrhlo do Afganistanu o Afgance co své syny pojmenovala podle George Bushe a Tony Blaira. Něco mi napovídá ze se dospělosti nedozili.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
U nas sa vysielal kedysi Turecky serial "Tisic a jedna noc". Mena hlavnych hrdinou boli Onur a Seherezada. Boli to oblubene mena pre deti za rok 2011.
V tom roku boli na Sarisi u nas na Slovensku v matrike zapisane mena chlapcov priklad Alessandro, Esteban, Santiago, Diego, Neit, Justin.
V matrike tam zapisali aj dievcenske mena ako Elin, Megan, Tamina, Mína, Giovanna Carla ci Bonita.
Isty cas tu letelo meno Milagros(Mili) ked sa vysielal serial Divoky anjel s Nataliou Oreiro.
V tom roku boli na Sarisi u nas na Slovensku v matrike zapisane mena chlapcov priklad Alessandro, Esteban, Santiago, Diego, Neit, Justin.
V matrike tam zapisali aj dievcenske mena ako Elin, Megan, Tamina, Mína, Giovanna Carla ci Bonita.
Isty cas tu letelo meno Milagros(Mili) ked sa vysielal serial Divoky anjel s Nataliou Oreiro.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
To mi připomíná, že v Česku je 18 nositelek jména Esmeralda a z toho se většina narodila v letech 1999-2000, kdy se vysílala stejnojmenná mexická telenovela. https://www.kdejsme.cz/jmeno/Esmeralda/hustota/