Jsem pedofil? (Yzodankias)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Yzodankias

Jsem pedofil? (Yzodankias)

Nový příspěvek od Yzodankias »

Jsem pedofil? - dotaz v poradně
Yzodankias píše:V nedávné době jsem zjistil, že mě přitahují mladší kluci. Mám divné sny o tom, jak zavírám malé kluky do sklepa a poté si tam s nimi hraju. Měl jsem pár přítelkyň, ale nejvíce mě vzrušuje, když si mohu sáhnout na malého kluka. Nevíte co s tím? Dá se to nějak léčit?
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Milý příteli,

z toho, co píšete, se skutečně zdá, že jste asi homosexuální pedofil. Inu, pedofilii odstranit nedokážeme, ale být pedofilem není žádná tragédie. Důležité je, osvojit si dovednosti, jak se vyhnout tomu, abyste se v životě nedopustil pohlavního zneužití a přitom dokázal prožít plnohodnotný život. To není rozhodně snadné, ale mnoho mých pacientů dokazuje, že to je možné. Užitečná je přitom pomocná ruka sexuologa. Nabízím Vám konzultaci v mé ordinaci na Sexuologickém ústavu v Praze 2, Ke Karlovu 11. Ordinuji jen o středách dopoledne, objednat se je možno u sestry na č. 22496 5247.

S pozdravy

MUDr. Antonín Brzek

Daniel odpovídá:

Milý tazateli,

jako heterosexuální pedofil žijící už téměř dvacet let v manželství bych k tomu řekl, že lidskou sexualitu nelze přeprogramovat, nicméně podstatnou otázkou je, zda vás naplňuje život s věkově přiměřenou partnerkou, zda jste ochoten smířit se s tím, že vás možná nikdy nebude nebude naplňovat na 100% a zda jste ochoten smířit se s tím, že jsou v životě věci, které zkrátka mít nemůžete.

Návštěvu sexuologa určitě doporučuji.

Daniel, heterosexuální pedofil