Dnes, na den premiéry dokumentu V síti byly zprovozněny stránky www.parafilik.cz, které slouží pro ty, kteří potřebují pomoc se svou parafilií.
V případě zástupců z řad pedofilně zaměřených spoluobčanů se nabízená pomoc týká situace, kdy má někdo buď psychické nebo jiné obtíže s tím, že je nositelem odlišné sexuální preference (= parafilie, odtud název projektu Parafilik), případně i situace, kdy má dotyčný problém se sebeovládáním, kdy cítí, že je pro něj těžké se ve vztahu k dětem ovládat, a nebo je i pro ty, kteří nějakým způsobem nějaké dítě třeba zneužili nebo zneužívají a nedokáží sami přestat.
Projekt má za cíl dopomoci člověku k psychickému zdraví, tj. k naučení se zvládání odlišné sexuální preference tak, jako většina z nás, tedy aby dotyčný přijal fakt, že má jinou sexuální preferenci a aby s ní dokázal žít v souladu se společenskými normami a zákony. Oproti naší svépomocné stránce je projekt Parafilik výhodou v tom, že v případě potřeby poskytne i anonymní kontaktní péči odborníků - sexuologů včetně případné psychoterapie zaměřené na výše uvedený cíl.
Kdo tedy cítí, že má nějaký problém (špatné psychické stavy, deprese) z vlastní pedofilní sexuální orientace, může situaci začít řešit na výše uvedeném odkazu. Projekt Parafilik nabízí anonymní pomoc, není třeba uvádět jakékoliv své reálné kontaktní nebo identifikační údaje. Projekt není hrazen ze zdravotního pojištění, proto není třeba uvádět jakoukoliv identitifikaci osoby, která žádá o pomoc.
www.parafilik.cz - webové stránky projektu Parafilik pro ty, co potřebují pomoc
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1397 poděkování
- Dostal: 3223 poděkování
www.parafilik.cz - webové stránky projektu Parafilik pro ty, co potřebují pomoc
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 17
- ve věku do: 37
- Výkřik do tmy: Zabývám se výzkumem lidské sexuality, pracuji v laboratoři evoluční sexuologie v rámci Národního ústavu duševního zdraví, Klecany.
- Dal: 28 poděkování
- Dostal: 47 poděkování
Re: www.parafilik.cz - webové stránky projektu Parafilik pro ty, co potřebují pomoc
Děkuji mnohokrát za uvedení odkazu,
budeme moc rádi, když budete naši poradnu doporučovat všem, o kterých budete mít pocit, že by jim mohla prospět. V informační sekci poradenských stránek jsme umístili rovněž link na ČEPEK, aby zde případní zájemci mohli získat další informace a šířila se osvěta.
Pokud byste měli jakýkoliv dotaz ohledně poradny, budu rád, když se na mne obrátíte.
S přáním hezkého dne,
Filip Šinkner
projekt Parafilik
budeme moc rádi, když budete naši poradnu doporučovat všem, o kterých budete mít pocit, že by jim mohla prospět. V informační sekci poradenských stránek jsme umístili rovněž link na ČEPEK, aby zde případní zájemci mohli získat další informace a šířila se osvěta.
Pokud byste měli jakýkoliv dotaz ohledně poradny, budu rád, když se na mne obrátíte.
S přáním hezkého dne,
Filip Šinkner
projekt Parafilik