Za znásilnění pětileté sestřenice a devítileté sestry muž dostal 8,5 roku (iDnes.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Příspěvky: 5314
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2132 poděkování

Za znásilnění pětileté sestřenice a devítileté sestry muž dostal 8,5 roku (iDnes.cz)

Nový příspěvek od Cykle02 »


Ústecký krajský soud dnes poslal na 8,5 roku do vězení muže za znásilnění jeho sestry a sestřenice v době, kdy byly ještě dětmi. Rozsudek není pravomocný, muž se na místě odvolal k Vrchnímu soudu v Praze.

Případ se podle obžaloby odehrál před lety na Lounsku. Muž se ve svých patnácti letech podle státního zástupce sexuálně uspokojoval na své mladší sestře a sestřenici.

O deset let mladší sestřenici podle obžaloby začal zneužívat v době, kdy chodila ještě do školky a nemohla se bránit. O šest let mladší sestru v období, kdy navštěvovala základní školu.

Věrohodnost obou dívek, kterým je nyní 18 a 22 let, potvrdili u soudu znalci. Osmadvacetiletý muž svou vinu od začátku popíral.

„Trvám na tom, že nic z toho se nestalo,“ řekl dnes u soudu.

„Naprosto jednoznačně jsme se přiklonili na stranu poškozených. Dívky shodně popisovaly okolnosti, při kterých k trestné činnosti docházelo. Uvedly, že obžalovaný jim řekl, aby o věci nikde neříkaly, že to bude jejich tajemství,“ řekla předsedkyně senátu Halka Lacinová.

Po dívkách požadoval muž anální sex a orální sex, při tom jim několikrát pustil pornografická videa.

Rodina stála při muži. Mladší z dívek věc oznámila doma ve svých pěti letech, tehdy ji rodina odmítla s tím, že si vymýšlí. Později se svěřila na internátu kamarádkám. Následně se o věci dověděla vychovatelka a věc začala řešit policie.

Sestra odsouzeného trpí dodnes podle znalců posttraumatickou stresovou poruchou. Soud přiznal obětem odškodnění ve výši 350 tisíc korun a 450 tisíc korun.

Za znásilnění hrozilo muži pět až dvanáct let vězení. Soud přihlédl k jeho dosavadní bezúhonnosti. „Jsme bezpečně přesvědčeni o jeho vině,“ uvedla soudkyně.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Cykle02 za příspěvek:
Zappart
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1587
Dal: 1822 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: Za znásilnění pětileté sestřenice a devítileté sestry muž dostal 8,5 roku (iDnes.cz)

Nový příspěvek od podivin »

Cykle02 píše: středa 19. 2. 2020, 8:27:11Rodina stála při muži. Mladší z dívek věc oznámila doma ve svých pěti letech, tehdy ji rodina odmítla s tím, že si vymýšlí.
Dobře, chápal bych, že o tom budou pochybovat dneska, když je holce 18. Ale jak může někdo obviňovat 5letou holčičku, že si vymýšlí zneužívání, to fakt nechápu :( Alepoň bych to tehdy zkusil nějak prověřit, jestli se to opravdu neděje!
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů