*Husky - 10 dní ban na chatu

Informování ohledně udělených trestů a varování. (V této části fóra mohou zakládat témata pouze členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mohou na již založená témata reagovat. Uživatelé na Trestné lavici a Nově registrovaní mohou přispívat až po schválení příspěvku členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Pravidla fóra
  • Tato sekce slouží pro informování uživatelů o udělených trestech. Uživatelé umístění na Trestnou lavici (tedy uživatelé zaBANovaní) v této sekci mohou reagovat na již založená témata, jejich příspěvky však musí projít schválením některého z administrátorů (či globálních moderátorů). Upozorňujeme uživatele, že schvalovány budou jen nevulgární a neútočné příspěvky.


  • Témata se standardně uzamykají poté, co je trest uživatele ukončen a delší dobu nikdo do vlákna nepřispěje. Pokud je vlákno uzamčeno dříve, nejčastěji je tak z důvodu rozjeté off-topic hádavé diskuze. Pokud je vlákno takto dříve uzamčeno, může uživatel na Trestné lavici reagovat na svůj trest prostřednictvím zprávy na email [email protected].


  • Souhrn aktuálních trestů a informace k nim naleznete ve vláknu Přehledný seznam aktuálních trestů. Všechny tresty jsou udělovány včetně koncového data!
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1059
Dal: 383 poděkování
Dostal: 709 poděkování
Kontaktovat uživatele:

*Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Fx100d »

Uživatel *Husky byl zabanován na chatu z důvodu opakovaného porušování pravidel v podobě dvojsmyslných sexuálních vtípků o dětech a neuctivého vyjadřování o dětech. Délka banu bude po projednání administrátorským týmem oznámena později.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1059
Dal: 383 poděkování
Dostal: 709 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: *Husky - ban na chatu

Nový příspěvek od Fx100d »

Po domluvě v admin týmu jsme se rozhodli, že ban bude trvat 10 dní, tedy do 25.2.2020 do 18:30. Prohřešky, které jsme projednávali jsou tyto:

Neslušné, sexuálně laděné a dvojsmyslné vtípky o dětech a neuctivé vyjadřování o nich, konkrétně tyto zprávy:

2091373 2020-02-06 21:29:19 *Husky (id: 29676, ) → Cykle02 (id: 29214) masturbovat nebo spát se strejdou?

2091392 2020-02-06 21:34:54 *Husky (id: 29676, ) → voslizlo (id: 8186) juj ti se chystají na svůj první společný orgasmus :D

2092142 2020-02-07 19:38:59 *Husky (id: 29676, ) → Cykle02 (id: 29214) sestříhal sis pohádkové DP? :D

2092788 2020-02-07 23:00:01 *Husky (id: 29676, ) → voslizlo (id: 8186) jsou tam popisované nějaké prasárny? se mi to nechce pročítat zbytečně :D

2094304 2020-02-08 21:54:54 *Husky (id: 29676, ) ikdyby jim bylo 14, na mě staré nezajímavé krávy a nic s čím bych ztrácel čas na webce :D

2101793 2020-02-15 17:51:13 *Husky (id: 29676, ) → Marek (id: 28619) tak když jim u vstupu do gheta ukážeš že máš prachy, nějakou ti nabídnou :D


Dále za navážení se do ostatních uživatelů a tím narušování poklidné atmosféry chatu.

V šepotu pak prohlásil o jedné z uživatelek chatu, že je slepice blbá vykrákaná.

Takové vyjadřování opravdu tolerovat na našem webu nebudeme!
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Husky vzkazuje:
Husky píše:Takové zprávy zveřejněné na fóru jsou silně vytržené z kontextu, a pokud nebudou doplněny o informace, na co jsem reagoval, budu to považovat za šikanu a útok, jelikož citáty nevyjadřovaly to, co vyplývá z textu tak jak je zveřejněný.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Esteban
Na trestné lavici
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 17
Příspěvky: 9
Dal: 16 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Re: *Husky - ban na chatu

Nový příspěvek od Esteban »

Jestli se tedy mohu dotázat:
Fx100d píše: neděle 16. 2. 2020, 18:23:14 Dále za navážení se do ostatních uživatelů a tím narušování poklidné atmosféry chatu.
Jakou podobu mělo ono navážení se? Přece jen je to poměrně subjektivní...
Fx100d píše: neděle 16. 2. 2020, 18:23:14 V šepotu pak prohlásil o jedné z uživatelek chatu, že je slepice blbá vykrákaná.
Takové vyjadřování opravdu tolerovat na našem webu nebudeme!
Přijde mi to jako by byl někdo pranýřován za to že v mailu nadává třeba na prezidenta ("Takové vyjadřování opravdu tolerovat v naší zemi nebudeme!")... Neurážel ji nijak přímo, jen soukromě vyjadřoval někomu jinému svůj názor na další osobu... Co že je přesně na tom nevhodného?
Soukromě snad lidi mohou říkat co si myslí, nebo se pletu?

Jinak uvedení těch zpráv zde bez kontextu je platné asi jako mrtvému zimník, tedy jestli smím soudit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Esteban za příspěvky (celkem 4):
Cykle02, Gabriel Svoboda, Zappart, Scopi
„Svět patří těm, co se neposerou.“

Charles Bukowski
Uživatelský avatar
Smazaný uživatel (gabajaza)

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Estebane, naprosto chápu tvou argumentaci, každopádně musím konstatovat, že je šeptání součástí fóra a tedy se na něj vztahují stejná pravidla jako na celém webu. Šeptání ani soukromé zprávy navíc nejsou soukromým komunikačním nástrojem.
Huskymu jsem později v šeptání nabídl, aby mě kontaktoval emailem, kde si ho rád vyslechnu. Nedělám žádné závěry, dokud nepoznám stanoviska obou stran. V některých věcech s Huskym souhlasím, v některých ne. Ale co uznávám, je to, že by celkově mohl zmírnit hrubší vyjadřování a taky zmírnit mnohdy přehrané vtípky mířené na ostatní a taky především děti.
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Husky mě požádal, zda bych zveřejnil jeho vyjádření v tomto tématu:

Vyjádření Huskyho:

Především bych chtěl poděkovat Estebanovi za vcelku výstižné posouzení situace.

Pak chci napsat, že neprotestuji proti BANu jako takovému. Vadí mi ale, že na mě byly prapodivným způsobem sbírány informace, podle citace dva týdny. Toto spolu se zdůrazněním, že mi byl udělen BAN také za text, jehož obsah byl soukromí a tudíž není nikomu nic po tom co jsem tam psal, pokud jsem neporušoval zákony ČR například rozesíláním nelegálního obsahu, což jsem nedělal. Zvláště je alarmující fakt, že za celé dva týdny jsem byl přítomen na chatu také s dalšími administrátory jako Kasz nebo Marco. Ani jeden z nich se nevyjádřil nijak ve smyslu, že by mi byl udělen nějaký trestný bod. Proto takové kroky které vůči mě byly podniknuty považuji za vysoce nevhodné, daleko více než mé vystupování na chatu. Má další přítomnost na chatu, bude spojená s velkým strachem a obavou, jelikož se budu skutečně hodně bát cokoli napsat. Nikdy si totiž nemůžu být jistý tím, že to na mě za několik týdnů nebo měsíců nevytáhne někdo pro koho budu zdá se z osobních důvodů nepohodlný. Vrchole všeho pak už jen je, že místo nynějšího zobrazení ID uživatelů, byly v původním příspěvku uvedeny IP uživatelů. Toto je zvláště nebezpečný počin, jelikož se tu nejspíš objevily i IP uživatelů kteří nejsou na chatu pře TOR síť a tak mohla být odhalena jejich identita. Takové chování je přitom na ČEPEKu zakázáno v pravidlech. Ač chápu že se jednalo o neúmyslný čin, připadá mi to celé jako zbrklý útok na mou osobu a jako osobní zášť vůči mně.

Závěrem bych chtěl upozornit na fakt, že uvedení jakýchsi nasbíraných citací z chatu za poměrně dlouhého období, kdy jsem nekomunikoval sám se sebou ale s jinými uživateli, je značně kontraproduktivní. Je totiž zcela vytržené z kontextu, nemá žádnou vypovídací hodnotu a už i já sám mám u některých citátů problém je někam zařadit. Nicméně jejich prezentací ČEPEK ubližuje především sám sobě. Na to jak velmi se snaží administrátoři udržet pořádek na chatu v době kdy tam jsou povolení anonymové, je toto velký přešlap. Ukazují tu totiž veřejně něco, co není ani pořádně vysvětleno, a to dělá nejen z mé komunikace tu špatnou, ale především to ukazuje co se děje za zavřenými dveřmi, jelikož neznáme situace kdy k výrokům došlo. K tomu bych ještě poznamenal, že v době kdy ona komunikace probíhala se jí zpravidla druhá komunikovaná strana zasmála a celé se to obešlo bez nějakých větších kotrmelců, i proto je ono nasčítání mých prohřešků více než úsměvné.

Děkuji administrátorům za schválení tohoto mého příspěvku a za to že mi nechali prostor se také nějak vyjádřit, jelikož nemám na fóru registraci. Za případné umístění do správného vlákna rovněž děkuji.

Pozdravuji tímto také všechny zdravě smýšlející pedofily a přeji hezký čas strávený beze mě.



Vzhledem k tomu, že situaci s Huskym řešil kolega Fx100d, považuji za rozumné mu přenechat možnost odpovědi. Jen pro ujištění uživatelů a pro zabránění zbytečné paniky uvedu, že IP adresa byla v logu chatu pouze u odesílatele zprávy, u příjemců se zobrazovalo pouze uživatelské ID (které je všem veřejné a které každý může najít při rozkliknutí profilů). Nastala chyba, kdy kolega nedopatřením při kopírování z logu zveřejnil IP adresu Huskyho, která ale naštěstí byla kryta přes proxy (přesto byla IP adresa u citací ihned po zjištění co nejrychleji smazána). Situaci jsme projednávali v Týmu a v rámci zabránění podobnému pochybení (které nyní sice neneslo díky proxy žádné následky) byl výroben lepší systém logu, kdy se i při kopírování nebudou kopírovat automaticky IP adresy citovaných uživatelů, což povede k jejich i k našemu většímu bezpečí.

V krátkosti ještě dodám to, že námitky zaslané Huskym bereme na vědomí a mezi sebou je probereme, ale je třeba to vnímat z obou stran. Pokud už jsme jednoduše k určitému uživateli po předchozích zkušenostech kritičtí více, je logické, že jeho zprávy budou posuzovány poněkud ostřeji než zprávy jiného uživatele, se kterým obvykle problémy nejsou (a v minulosti ani nebyly). Naopak opakované konflikty o tom samém se stejným uživatelem mohou vést k tomu, že si ani jedna ze stran (ať už zabanovaný nebo banovatel) nezachová chladnou hlavu i při zdánlivě nepříliš podstatném provinění, které by se jindy řešilo jen slovním pokáráním.

Estebanovi jsem udělil poděkování, neboť si cením vznesení jiného názoru a námitky ohledně toho, že by neměl být udělován trest za určité (byť silně kritické) vyjádření názoru v šeptu, ač vidím i hledisko druhé, tedy že je naprosto zbytečné takto plamenně urážet jinou osobu (byť tak, že ta daná to nevidí).

Vždy je třeba podívat se na věc z obou stran. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvek:
Zappart
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1059
Dal: 383 poděkování
Dostal: 709 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Fx100d »

Tak tedy, abych reagoval na Huskyho dopis:

Jak zde uvedl již Sertralin, na tomto webu platí stejná pravidla i pro šeptání . Jsem ochoten v některých případech přimhouřit oči a tolerovat v šeptání třeba sprostá slova. Jenže to hlavně u uživatelů, kteří se jinak chovají slušně. Nikoliv ale u uživatelů problémových, za jakého Huskyho považuji. Husky byl již 1.2,2020 banován na 10 hodin za dvojsmyslné narážky a následně jsem ho upozorňoval, že už mě jeho neslušné narážky nebaví a vyzval jsem jej, aby se choval slušně. Obě tyto události mu měli sloužit jako upozornění, že jeho chování je už za čarou. Jak je vidět, ani trochu se z toho nepoučil a stále dělá stejné nevhodné vtípky. K tomu měl služit výpis zpráv z posledních 14 dní. To, že jej žádný z administrátorů v daný okamžik nenapomenul, je zapřičiněno tím, že si nejspíše takové narážky nevšiml. Často se stává, že ač jsem přihlášen, nejsem u počítače přítomen, nebo pracuji ještě na jiných věcech a ač reaguji, nečtu úplně vše, takže mi mohlo něco i uniknout. Stejně tak jsou na tom jistě i ostatní administrátoři. To, že se na Huskyho zaměřuji je dáno právě tím, že jej považuji za uživatele problémového, protože jak jsem již uvedl se nepoučí z napomenutí a banů a dál opakovaně porušuje pravidla.

Dlší věcí jsou IP adresy. Je pravda, že jsem omylem zveřejnil Huskyho IP, za což se samozřejmě omlouvám. Nevšimli si toho ani ostatní administrátoři, ale po upozornění Gabrielem Svobodou jsem okamžitě chybu naprvil. Jelikož se jednalo o IP adresy TOR, tak se žádná škoda nekonala. Nicméně obvinění, že jsem zveřejnil i IP jiných uživatelů je lživé. Log chatu, ze kterého jsem zprávy kopíroval, ukazuje IP jen odesílatele, nikoliv příjemce zprávy! Chápu, že situace vyvolává v Huskym negativní emoce, ale vymýšlet si nepravdivá obvinění je už nefér. Nicméně, log byl již upraven a při kopírován z něj se IP adrey uživatelů automaticky vynechají a zkopírují se jen zprávy, což tuto chybu do budoucna vylučuje.

Co se týče kontextu citovaných zpráv, myslím si, že s kontextem zprávy vyznívají ještě hůř, než když jsou takto vytrženy samostatně. Ale když si to Husky přeje, vložím je tedy i s kontextem:

2020-02-06 21:28:25 Cykle02 Cojsem se bavil s jednou mojí bejvalou holčičkou tak říkala že začala ve dvanácti.
2091373 2020-02-06 21:29:19 *Husky → Cykle02 masturbovat nebo spát se strejdou?


2020-02-06 21:33:35 voslizlo repost BL GL https://pbs.twimg.com/media/DKopGgLXcAApOLu.jpg:large
2091392 2020-02-06 21:34:54 *Husky → voslizlo juj ti se chystají na svůj první společný orgasmus :D

2020-02-07 19:36:09 Cykle02 → *Husky Mluvím hlavně o době když jsem byl mladší, Jestli Pan Tau to si nepamatuju, ale upřesňovat to radši nebudu. Ale mělo to i pozitivní důsledky, vytvořil jsem si tím cit pro střih videa *lol*
2092142 2020-02-07 19:38:59 *Husky → Cykle02 sestříhal sis pohádkové DP? :D

2020-02-07 22:57:41 voslizlo to si s tim nekdo dal praci http://www.ok.cz/iksp/docs/366.pdf
2092788 2020-02-07 23:00:01 *Husky → voslizlo jsou tam popisované nějaké prasárny? se mi to nechce pročítat zbytečně :D

2020-02-08 21:35:16 pbd → Kasz Já myslel nalíčené jako v tom filmu, "nalíčené za mladší", protože tady bych poznal jen tu vlevo https://d15-a.sdn.cz/d_15/c_img_F_O/9i4UPc.jpeg
2094304 2020-02-08 21:54:54 *Husky ikdyby jim bylo 14, na mě staré nezajímavé krávy a nic s čím bych ztrácel čas na webce :D

2020-02-15 17:50:09 Marek → *Husky Taky jsem přemýšlel o návštěvě Slovenska :) tam bych se rád pokochal holčičkama ... jenže se bojím ... :D sjou agresivní ty jejich rodiče .... :D
2101793 2020-02-15 17:51:13 *Husky → Marek tak když jim u vstupu do gheta ukážeš že máš prachy, nějakou ti nabídnou :D


Zpětným dohledáním těchto citací mělo právě poukázat na neustálé opakování těchto prohřešků. A opravdu mi nepřijde úsměvné, komentovat fotografii dvou dětí cca 6 let slovy, že se chystají na první společný orgasmus, nebo prohlašovat o někom (a je jedno kolik mu je) že se jedná o staré krávy. Naopak, přijde mi smutné, že se takovým opravdu nechutným a vůči dětem neuctivým vtípkům uživatelé zasmějí a Huskymu na to nic neřeknou. A to ani moderátoři (ikdyž nevím, zda byl v tu chvíli některý přítomen).

Závěrem dodám, zmíněné chování nejen že dělá ostudu nám všem a může být použito proti nám všem, ale především nevhodně působí na ostaní uživatele a případné nováčky, které ujišťuje v tom, že takové chování vůči dětem je v pořádku a tím jim dává špatný příklad. Ačkoliv moje kroky k udržení pořádku bere Husky vztahovačně na sebe a snaží se poukázat na vtípky ostatních, není tomu tak a byl bych stejně zaujatý proti každému, koho nepoučí napomenutí ani BAN a stále porušuje pravidla. Navíc, jak jsem psal již v prvním příspěvku, o BANu rozhodoval celý admin tým. Tento web slouží k pomoci pedofilům, ale pomoc je podmíněna tím, že dotyčný bude dodržovat pravidla a bude se chovt slušně. Stejně jako Červený kříž pomáhající bezdomovcům do svých prostor nevpustí bezdomovce opilého, nebo K-centrum pomáhající drogově závislým nevpustí člověka pod vlivem drog, ani my nepomůžeme člověku, který odmítá dlouhodobě dodržovat pravidla webu.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3501 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Kasz »

K situaci okolo Huskyho bych se také rád vyjádřil. Na webu/fóru/chatu se vyjadřujeme slušně, to máme i v pravidlech a Husky moc dobře ví, jak jsme na věci citliví, někdy možná i přecitlivělí, ale prostě taková je tady laťka. Většina uživatelů je schopná se tomu přizpůsobit a není s nimi v tomto směru problém. Připomíná mi to Lolitovníka, kterého jsme tolikrát upozorňovali... ale nedal si říct, až to vyústilo v BAN. Vždycky tak trochu doufáme, že ten dotyčný napíše, zkusí se omluvit atd. Ale to se neděje, naopak dějí se věci, které jsou běžným uživatelům skryté - například vkládání zpráv anonymním uživatelem, který nesouhlasí s tím nebo oním... nebo zakládání zbytečných účtů na fóru, které má za cíl nám znepříjemnit administrátorskou a moderátorskou činnost.

Web bude takový, jací na něm budou jeho uživatelé. Základem je ale slušné jednání. My jsme tu od toho, abychom na slušnost jednání dohlíželi. Laťku máme nastavenou podle toho, co je (nebo by bylo) slušné v jednání směrem k dětem. Nechci, aby děti mluvili sprostě, a tak jim ani nebudu dávat špatný příklad tím, že sám budu mluvit sprostě (a to se týká i psaného textu zde na webu).

Co se týká pravidel nebo pokynů administrátorů - většina lidí nemá problém se jim přizpůsobit. Husky prostě bude muset respektovat nastavení zdejších pravidel. A pokud to respektovat nebude a bude se chtít neustále k něčemu vyjadřovat a hádat se s námi... nevím, čeho tím chce dosáhnout, ale změny z naší strany (např. ve formě nějakého "uvolnění nebo rozvolnění pravidel") tím určitě nedosáhne.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
podivin, Hebeš
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Esteban
Na trestné lavici
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 17
Příspěvky: 9
Dal: 16 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Esteban »

Děkuji administrátorům za vysvětlení, především pak Fx100d za doplnění detailů oné Huskyho komunikace.

Ještě bych se vrátil k Huskyho slovům "Má další přítomnost na chatu, bude spojená s velkým strachem a obavou, jelikož se budu skutečně hodně bát cokoli napsat."
Píši si s několika lidmi z této stránky a musel jsem si kvůli tomu nainstalovat Tox nebo WhatsApp jelikoŽ zde nechtějí komunikovat kvůli adminům (což mi bylo řečeno doslovně). Vznikají pak situace kdy jsou na chatu kde vtipkují ale skutečný rozhovor vedeme mimo ČEPEK... Já chápu o co adminům jde a souhlasím že nějaká pravidla být musí, nicméně jakožto pro nováčka je pro mne celkem alarmující když už se zde lidé bojí mluvit. NEvím proč, nevím jak to vzniklo ale je to podivné...

Snad slovy klasika: "Je cosi shnilého ve království dánském..."

A teď to neberte jako přímou kritiku, jen popisuji jak to na mne jako nováčka působí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Esteban za příspěvky (celkem 3):
Cykle02, Zappart, Scopi
„Svět patří těm, co se neposerou.“

Charles Bukowski
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3501 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Kasz »

Tak ono hodně záleží právě na tom, o čem by chtěli lidé mluvit. Nicméně návštěvnost chatu je v poslední době vyšší než kdy bývala (ono to nejspíš souvisí s jeho zrychlením), a že by se všichni báli? Ale tak klidně si můžou povídat po soukromých kanálech, na svou vlastní zodpovědnost, tady je to i na zodpovědnost naši - administrátorů. Sexistické vtípky o dětech prostě nejsou příliš vhodné, vulgární mluva taktéž. Lidi by asi chtěli, aby to tady bylo víc jako "hospoda pro pedofily", ale to tady "bohužel" není. My z toho nechceme mít hospodu s vulgárními výrazy a s vulgárním vyjadřováním o dětech nebo o komkoliv jiném.

S námi adminy mají někteří lidé problém od samotného začátku, asi je to tím, jak jsme se k tomu postavili a taky i s tím, jací jsme lidé. Obecně se ví, co nám vadí, myslím, že není problém se tomu přizpůsobit. A samozřejmě pokud si někdo nechce psát přes zdejší chat, tak nemusí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 3):
Zappart, podivin, Hebeš
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Esteban
Na trestné lavici
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 17
Příspěvky: 9
Dal: 16 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Esteban »

Kasz píše: středa 19. 2. 2020, 15:18:45 Tak ono hodně záleží právě na tom, o čem by chtěli lidé mluvit. Nicméně návštěvnost chatu je v poslední době vyšší než kdy bývala (ono to nejspíš souvisí s jeho zrychlením), a že by se všichni báli? Ale tak klidně si můžou povídat po soukromých kanálech, na svou vlastní zodpovědnost, tady je to i na zodpovědnost naši - administrátorů. Sexistické vtípky o dětech prostě nejsou příliš vhodné, vulgární mluva taktéž. Lidi by asi chtěli, aby to tady bylo víc jako "hospoda pro pedofily", ale to tady "bohužel" není. My z toho nechceme mít hospodu s vulgárními výrazy a s vulgárním vyjadřováním o dětech nebo o komkoliv jiném.

S námi adminy mají někteří lidé problém od samotného začátku, asi je to tím, jak jsme se k tomu postavili a taky i s tím, jací jsme lidé. Obecně se ví, co nám vadí, myslím, že není problém se tomu přizpůsobit. A samozřejmě pokud si někdo nechce psát přes zdejší chat, tak nemusí.

Mne z toho stále vyplývá to že se sice zaštiťujete snahou a pomocí druhým ale dalším dechem říkáte že důležité jsou hodnoty a způsoby které vyznáváte vy... Samozřejmě je mi jasné že na dodržování zákonů a elementární slušnosti se shodneme všichni, nicméně hodnocení ve smyslu "správné je to co si myslím já" mi moc správné nepřijde... Ale ono to obecně je problém administrátorů na všech fórech.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Esteban za příspěvky (celkem 2):
Scopi, Zappart
„Svět patří těm, co se neposerou.“

Charles Bukowski
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1584
Dal: 1811 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od podivin »

Esteban píše: středa 19. 2. 2020, 12:46:15 Ještě bych se vrátil k Huskyho slovům "Má další přítomnost na chatu, bude spojená s velkým strachem a obavou, jelikož se budu skutečně hodně bát cokoli napsat." Píši si s několika lidmi z této stránky a musel jsem si kvůli tomu nainstalovat Tox nebo WhatsApp jelikoŽ zde nechtějí komunikovat kvůli adminům
Estebane, na tenhle server chodí speciální skupina lidí, která v těch normálních lidech vyvolává negativní emoce. Pokud se jen vysloví "pedofilní server", tak si lidi obvykle představí plno DP a na chatu dospělé predátory, kteří se snaží nalákat děti a zneužít je.
To tenhle server ale není a admini se starají o to, aby to tu tak nebylo.
Kromě toho jsou tu také pravidla pro slušnou komunikaci, protože v našem prostředí může vyznít i hodně blbě např. "jen pár prstíčků tam strčíme", což řekli dva homosexuální muži při komentování účasti členů ČEPEK na Prague pride a hned si také uvědomili, že to v tom kontextu pedofílie vyznělo hodně nevhodně.
Esteban píše: středa 19. 2. 2020, 12:46:15souhlasím že nějaká pravidla být musí, nicméně jakožto pro nováčka je pro mne celkem alarmující když už se zde lidé bojí mluvit.
Ale to vůbec není pravda. Na chatu se nikdo nebojí mluvit, pokud mluví slušně. Mě samotného jednou chat zablokoval, protože jsem u slova SHIFT zapomněl "F" a divil jsem se, co jsem napsal špatně a omlouval se, protože jsem samozřejmě nadávku napsat nechtěl. Dokonce teď ten filter funguje asi nějak špatně, protože Michaela už párkrát do chatu napsala sprosté slovo a ono to prošlo :D
A když už je někdo upozorněn, že na tomhle chatu jsou nějaká pravidla a neměl by je porušovat, tak (a) by si ta pravidla měl jít přečíst, (b) by se neměl hádat, nadávat adminům a pokoušet se dělat další naschvály (jak to občas někteří dělají).
Esteban píše: středa 19. 2. 2020, 12:46:15Snad slovy klasika: "Je cosi shnilého ve království dánském..."
Ale vůbec ne. Naopak, jestli chceš království, tak si jdi do [název webu odstraněn], ale dej si pozor, ať neskončíš jako pedokrál Plyšáček, který si také odešel do [název webu odstraněn], protože se mu to tu zdálo moc přísné.
ČEPEK se snaží být seriózní server na pomoc pedofilům a osvětu. Tohle není zabavní server, kde si člověk píše a posílá prasárničky, které v našem případě budou převážně nelegální, nebo alespoň opravdu nevhodné. ČEPEK se snaží propojit náš pedofilní svět se světem ostatních lidí, aby právě na nás nekoukali jen jako na konzumenty DP, zneužívače a urážeče dětí. Pro nás je tu dítě jako anděl a o tom chceme lidi přesvědčit. A sprostým vyjadřováním a nevhodnýma vtipama o dětech to určitě nezvládneme. Já chápu, že některé vtípky mohou být dobré, ale to víme jenom my, že to jsou jenom vtípky - pro ty normální lidi budeme vypadat jako prasata, která by měli vykastrovat a zavřít do sklepení do konce života. Takže ty nevhodné diskuze bude opravdu lepší vést na soukromých kanálech.
Esteban píše:ale dalším dechem říkáte že důležité jsou hodnoty a způsoby které vyznáváte vy
Ale tak to opravdu je. Tenhle server založilo pár pedofilů, kteří vyznávají nějaké hodnoty, pedofílii nějak prožívají a snaží se s ní nějak žít a pomoci dalším pedofilům, právě třeba tím, že jim těmi pravidly říkají, co je nevhodné. Tohle není žádný státní server, placení z daní, kde každý může demokraticky vyžadovat nějaká pravidla, protože platí daně. Tohle je soukromý server, založilo ho pár pedofilů se stejnými názory a dovolili ostatním stejně smýšlejícím pedofilům sem chodit. Kdo chce, může se podílet na provozu nějakým finančním darem. Ale je to tak, že přispěješ, když souhlasíš. Není to tak, že si platbou můžeš začít vynucovat změnu pravidel (podobně jako akcionář). A pokud se na zdejším chatu nechceš nechat omezovat pravidly, nikdo tě tu nedrží a můžeš používat Tox, Whatsapp, telegram, chat na seznamu nebo někde jinde. Je to tvé svobodné rozhodnutí, ale pokud se rozhodneš být tady, tak je předpoklad, že to uděláš, protože souhlasíš s místními pravidly.
A neber to, že tě chci vyhazovat! Jen ti vysvětluju, proč tu jsou lidé i za existence těch pravidel, které tu jsou. Kdyby všem lidem ta pravidla tak moc vadila, tak by tu už nikdo nebyl.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 7. 12. 2020, 23:23:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: název webu odstraněn
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvky (celkem 7):
Kasz, pbd, Hebeš, Daniel, Zappart, Lenka, Bouře
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3501 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Kasz »

Estebane, tu laťku někdo musel stanovit a z logiky věci vyplývá, že to jsou administrátoři, protože ti mají za web zodpovědnost. Na jejich bedrech je vysvětlování oficiálním úřadům, co se zde děje apod. Chápu, že prostý uživatel by se chtěl přijít jen "bezstarostně zabavit", ale to - jak už jsem napsal - není bez stanovení určitých pravidel nebo hranic chování možné. A tak samozřejmě někdo jiný bude mít názor, že reagujeme v nějakých moderaci vyžadujících situacích přehnaně, a jiný zase by mohl mít názor, že nedostatečně. Ale rozhodnutí je nakonec stejně na nás, kteří máme za web zodpovědnost.

Je mi to líto, ale prostě poslední slovo v tomto ohledu skutečně musí mít administrátor. Já to říkám pořád a v minulosti mockrát - zkuste si někdo založit podobný web, zkuste si ho chvilku vést... a zjistíte, že to není tak jednoduché "vyjít všem vstříc". My samozřejmě bereme v potaz, že jsou různé názory a různé pohledy na věc a v týmu kolikrát probíráme, co by bylo nejlepší, a někdo řekne, že se mu to zdá moc, jiný řekne, že málo, a musíme najít nějaký kompromis. A i tyto "kompromisy" se neustále vyvíjí.

Třeba permabany - v naší admin skupině jsem jejich "odpůrcem", protože dle mého názoru je třeba lidem pomáhat, a permaban nepomůže. Ale to všechno přinesl až čas. Srovnání například s Plyšákem - dostal 9 let vězení a od nás k tomu symbolických 9 let BANu a umístění na Trestnou lavici. Poté, bude-li chtít vstoupit, musel by požádat o odbanování... a vidělo by se, jak se bude chovat. Pak tu byli v minulosti lidé, se kterými opakovaně byly problémy, opakovaně se registrovali několikrát a opakovaně nedokázali využít šance... jsou zabanovaní trvale. Ale jsou trvale zabanovaní i tací, kteří třeba poslali odkaz na obrázek s DP - a tady se ptám, co je horší? Zneužívat mnoho holčiček ve školkách a nebo poslat jeden obrázek s dětskou pornografií? A tak jsem navrhoval, že bychom mohli udělovat nikoliv permaBANy, ale bany třeba na rok s podmíněným propuštěním v tom smyslu, že po vypršení ročního BANu si daný uživatel sám požádá o odbanování a bude bedlivě sledován, zda je z jeho strany vše v pořádku. Týká se to například i Tima, i když i jemu Marco jasně dával najevo, že bude-li chtít, může mu napsat a možná by mu mohl být trest "podmíněně" zmírněn.

Ne, doopravdy, ta zkušenost se nedá předat. My chceme vytvořit něco, co bude dlouhodobé, nikoliv něco, co skape na nějakých "problémových uživatelích". I weby, které vznikly alternativně k ČEPEKu, tak musely postupně pravidla upravovat (většinou se jednalo o jejich určité zpřísnění), a začaly se potýkat také s tím, s čím se my potýkáme denně - s různými trolly, s různými odkazovači na DP, s různými jinými dalšími pochybnými existencemi (o čemž běžní uživatelé vůbec nevědí, protože s nově registrovanými, případně s některými neschválenými příspěvky anonymů se vůbec nesetkají). Věřte, že to není lehká činnost. Většina těch alternativních webů skončila z toho důvodu, že bylo pro daného zakladatele a administrátora velice těžké (psychicky i časově) něco takového "řídit" a dát tomu nějaký řád.

Tolik za mně trochu obšírnější vyjádření. Snažíme se, seč můžem, bohužel mnoho uživatelů nám to neulehčuje, ale spíš ztěžuje. Proto opětovně prosím o shovívavost a především o slušnou diskuzi, která bude jednozančně v rámci pravidel webu, a také o základní úctu k lidem, a to nejen zde na fóru.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 4):
podivin, Zappart, Lenka, Bouře
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3501 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Kasz »

V reakci na podivina bych ještě chtěl dodat - ano, je to přesně tak, chodí zde mnoho uživatelů, kteří pravidla respektují a nejsou s nimi v tomto smyslu žádné problémy. A je jich většina. V sekci trestů je sice dost záznamů, ale i tak většina uživatelů je bez jakéhokoliv záznamu. Tito uživatelé určitě na chat přijít mohou a prostě víme, že s nimi nebudou problémy, naopak ještě třeba i upozorní jiné, kdyby nějaké problémy dělali.

A svým způsobem pravidla trochu vadit musí - pravidla dávají mantinely, omezení, ale tím taky umožňují svobodu. Taky mi vadí někdy, že nemůžu jet tadyhle na prázdné dálnici rychleji, ale pravidla mluví jasně. Děckám ve škole taky vadí, že nemůžou používat mobilní telefony, ale prostě tak to je. Ta pravidla určitě nejsou k tomu, abychom jejich prostřednictvím někoho šikanovali (my bychom byli nejraději, kdybychom nemuseli dělat žádné moderátorské zásahy a mohli se "jenom bavit"), ale přesně, jak to napsal podivin:
podivin píše: středa 19. 2. 2020, 18:52:15Pro nás je tu dítě jako anděl a o tom chceme lidi přesvědčit. A sprostým vyjadřováním a nevhodnýma vtipama o dětech to určitě nezvládneme.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Esteban
Na trestné lavici
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 17
Příspěvky: 9
Dal: 16 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Esteban »

podivin píše: středa 19. 2. 2020, 18:52:15 Ale to vůbec není pravda. Na chatu se nikdo nebojí mluvit, pokud mluví slušně.
Pokud to není pravda tak jsem lhář (jelikož jsou to osobní pocity co mi řeklo pár lidí odtud), není milé někoho takto nepřímo urážet, nemyslíš?

Btw, pokud se bavíme o tom že je to soukromý server, není tak prezentován.

Jednoduše to shrnu, oceňuji existenci tohoto webu, proto jsem ho i finančně podpořil ale zůstává u mne dojem že pro některé adminy je to prostě jen hřiště kde se mohou cítit králi (tedy dělat že svého názoru obecnou pravdu). To je můj první dojem a asi i finální. Bohužel...
Naposledy upravil(a) Esteban dne středa 19. 2. 2020, 21:15:48, celkem upraveno 1 x.
„Svět patří těm, co se neposerou.“

Charles Bukowski
Uživatelský avatar
Tori
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 36
Dal: 38 poděkování
Dostal: 24 poděkování

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Tori »

Možná by nebylo od věci se rozepsat o tom, za jakých okolností se přistupuje do šepotu, soukromých zpráv apod. Takhle to vypadá, jako by si z toho dělal admin tým četbu na pokračování a sbíral si různé informace podle toho, jak se jim to kdy hodí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tori za příspěvek:
Esteban
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Hebeš »

Ban Huskyho je zcela oprávněný. Jedná se o dlouhodobě velice problematického uživatele. Pokud se na chat infiltruje nějaký novinář a sepíše jeho úžasné výroky, tak hodí špatné světlo na celou naši komunitu.
Tori píše: středa 19. 2. 2020, 21:02:35 Možná by nebylo od věci se rozepsat o tom, za jakých okolností se přistupuje do šepotu, soukromých zpráv apod. Takhle to vypadá, jako by si z toho dělal admin tým četbu na pokračování a sbíral si různé informace podle toho, jak se jim to kdy hodí.
Jedná se o adminy webu pro pedofily a tudíž je třeba důsledně kontrolovat šepot, aby se v něm nesdílela dětská pornografie, což by mohlo potopit celý web. Web pro pedofily nelze řídit jinak, než tvrdým a důsledným dohledem.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Esteban
Na trestné lavici
Bydliště: Brno
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 17
Příspěvky: 9
Dal: 16 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Esteban »

Hebeš píše: středa 19. 2. 2020, 21:14:22 Pokud se na chat infiltruje nějaký novinář a sepíše jeho úžasné výroky, tak hodí špatné světlo na celou naši komunitu.
Ahaa... Takže dvojsmyslne narazky jsou nevhodné, jo to umím pochopit ale bohužel, jsme na webu kde si většina uživatelů v nějaké formě při masturbaci představuje dítě... Myslím si že tu a tam nějaká poznámka není mimo míru,obzvlast když nedávno se kluci u fotek rozplyvali nad tělem dívenky a ejhle, bylo to bez postihu. A tím narážím i na vytahování starých hlasek, jako pardon ale trestat někoho po týdnech? Co je to za blbost...

Hebeš píše: středa 19. 2. 2020, 21:14:22 Jedná se o adminy webu pro pedofily a tudíž je třeba důsledně kontrolovat šepot, aby se v něm nesdílela dětská pornografie, což by mohlo potopit celý web.
Kdyby jsi to četl pořádně tak tady se neřešilo šíření DP skrze sepot ale to že si admini hrají na StB ;)
„Svět patří těm, co se neposerou.“

Charles Bukowski
Uživatelský avatar
Hebeš
Na trestné lavici
Bydliště: Zlín
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Příspěvky: 422
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od Hebeš »

Esteban píše: středa 19. 2. 2020, 21:23:24 Ahaa... Takže dvojsmyslne narazky jsou nevhodné, jo to umím pochopit ale bohužel, jsme na webu kde si většina uživatelů v nějaké formě při masturbaci představuje dítě.
O to samozřejmě nejde. Nedovedu si představit pedofila, který si při masturbaci nepředstavuje dítě. To je prostě takřka nereálné. Jde o to, že systematické a opakované sexuální narážky ohrožují venkovní pověst webu.
Esteban píše: středa 19. 2. 2020, 21:23:24 Kdyby jsi to četl pořádně tak tady se neřešili šíření DP skrze sepot ale to že si admini hrají na StB ;)
Tady se neřešilo šíření dětské pornografie, jenže ta se přes šepot může šířit. To se prostě může stát. A je třeba tomu zabránit. Tady není stát, nýbrž web, za nějž mají jeho administrátoři zodpovědnost.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1584
Dal: 1811 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: *Husky - 10 dní ban na chatu

Nový příspěvek od podivin »

Aaaa, diskuze mě baví :)
Esteban píše: středa 19. 2. 2020, 19:58:22
podivin píše: středa 19. 2. 2020, 18:52:15 Ale to vůbec není pravda. Na chatu se nikdo nebojí mluvit, pokud mluví slušně.
Pokud to není pravda tak jsem lhář (jelikož jsou to osobní pocity co mi řeklo pár lidí odtud), není milé někoho takto nepřímo urážet, nemyslíš?
(1) Neřekl jsem, že jsi lhář, o lhání nepadlo ani slovo. Ale když jsi to napsal takhle, tak budu hrát tvůj způsob diskuze - ano, v tom případě jsi lhář. Tvrdíš, že se se lidé na chatu bojí mluvit - to je lež, protože když zajdeš na chat, tak tam lidé jsou a baví se.
(2) Nevím, kdy chodiš na chat a máš pocit, že se tam lidé bojí mluvit, ale když jsem tam já, tak se tam lidé baví. Chápu, že to mohou být tvé osobní pocity, proto jsem tě lhářem nenazval, jen jsem tě opravil, že lidé se na chatu baví a nemusí se bát mluvit. Pokud tvé pocity pramení z toho, že na chatu nevidíš žádnou diskuzi, tak by to mohlo být tím, že si lidé šeptají.
(3) Pokud ti pár lidí řeklo, že se na chatu bojí mluvit, tak ještě měli zřejmě zdůvodnit, proč se bojí mluvit. Bojí se proto, že mají pocit, že je někdo sleduje? - To je mi líto, také se bojím o své soukromí a proto říkám jen to, z čeho mne nikdo nedokáže jednoduše identifikovat. Nebo se bojí toho, že poruší pravidla, protože budou diskutovat o tématech, které jsou na chatu zakázaná? Tak to se musí kontrolovat - když v reálném životě budou diskutovat nebo jednat protizákonně, tak je policie také zatkne. Tady na webu jsou nějaká pravidla, která se mají dodržovat a když ne, tak přijde trest. Když budou lidé diskutovat podle pravidel, tak se nemusí bát ničeho.
(4) Ano, asi jsem neměl použít slovo nikdo. Na druhou stranu jsi napsal se zde lidé bojí mluvit. Takže ne, ne všichni lidé se zde bojí mluvit, a stejně tak, ne nikdo se zde nebojí mluvit. Většina lidí se nebojí a jen ti, kteří diskutují zákázaná témata se o těch tématech mluvit bojí (stejně jako v reálném životě).
(5) Co se týká urážení. Neurážím tě, protože neříkám, že lžeš, jen opravuji tvé domněnky.
Esteban píše: středa 19. 2. 2020, 19:58:22Btw, pokud se bavíme o tom že je to soukromý server, není tak prezentován.
Tak můžu to vzít z opačného konce - ty jsi někde našel informaci, kde je tenhle server prezentován jako společný, kde každý uživatel bude ovlivňovat pravidla?
Esteban píše: středa 19. 2. 2020, 19:58:22zůstává u mne dojem že pro některé adminy je to prostě jen hřiště kde se mohou cítit králi (tedy dělat že svého názoru obecnou pravdu)
A mě zas připadá, že jsi klasický uživatel, kterých mám v práci velké množství. Obvykle chodí a říkají "ale u mě doma XXXX" a za XXX si doplň nějakou IT vlastnost, např. "mi wifi funguje takhle", "mi tiskárna funguje takhle". Jenže on je rozdíl mezi domácí sítí s jednou wifi, 3 uživatelema a 10 zařízeníma a mezi firmou s 100 wifi AP, 500 uživatelema (kteří se samozřejmě mění) a dalšími stovkami serverů a zařízení.
Stejně tak mi připadá, že by sis udělal vlastní pravidla. A další uživatel by chtěl zase jiná. A další zase jiná. A někdo by povolil třeba i kreslené DP. A pak najednou by byl web vypnutý. A proč? Protože jeden uživatel si myslel, když se doma kouká na kreslené DP, tak že to přece nemůže vadit, když to pošle i na pedo-web.
Opravdu to tak je. Tenhle server má nějaká pravidla. Ta jsou na fóru k dispozici. Mohl sis je přečíst. Pokud ti ta pravidla nevyhovují a chtěl by sis povídat o dětech sprostě, jdi na jiný chat nebo do soukromých systémů. Také tě nikdo nenutil posílat příspěvek. Tím, že jsi server podpořil, jsi dal najevo, že souhlasíš s jeho fungováním tak, jak je. Resp. obráceně, měl jsi příspěvek poslat až poté, co by sis ujasnil, jestli server funguje tak, jak ty chceš. Jestli jsi to pochopil tak, že finančně podpoříš a získáš tak právo rozhodovat, jak bude server fungovat, tak ses asi spletl. To by pak bylo jednoduché pro nějakého škůdce zaplatit nějakou sumičku, získat právo a pak tenhle server položit.
Nechci se s tebou hádat a nechci tě odsud vypudit, jen bych byl rád, abys ty věci kolem tohohle serveru pochopil.
Naše téma je ožehavé, některé výroky, které jsou jinak neškodné, mohou v našem prostředí vyznít něvhodně a proto bylo nutné udělat pravidla.
(a doufám, že jsem sám neporušil některé pravidlo, a bojím se, jestli nereaguju na trolling).
Tori píše:Možná by nebylo od věci se rozepsat o tom, za jakých okolností se přistupuje do šepotu, soukromých zpráv apod. Takhle to vypadá, jako by si z toho dělal admin tým četbu na pokračování a sbíral si různé informace podle toho, jak se jim to kdy hodí.
Tori, Admini šepot vidí, aby mohli kontrolovat nevhodné zprávy. Šepot je zde pro jednotlivé uživatele, aby mohli jinému uživateli poslat něco, co něchtějí, aby viděli odstatní normální uživatelé na chatu. Šepot není od toho, aby se tam posílaly zakázané zprávy. Proto Adminé šepot kontrolují i zpětně.
Esteban píše:Kdyby jsi to četl pořádně tak tady se neřešilo šíření DP skrze sepot ale to že si admini hrají na StB
Estebane, tohle je už ale fakt hodně. Ano, kromě DP admini kontrolují i další věci. A ne, nehrají si na StB. Jsou to prostě admini. Zatímco ČSSR byla pro lidi rodná zem, kde se narodili a kde StB začala konat a protiprávně jednat s lidma, tenhle server má své adminy, lidi sem přijdou dobrovolně, mají možnost se seznámit s pravidly a když se jim nelíbí, mohou zase odejít. A když s pravidly souhlasí, tak si mohou udělat účet, čímž potvrzují souhlas s pravidly a pak samozřejmě adminé vyžadují dodržování těch pravidel. Takže srovnání adminů a StB je opravdu mimo.
A tím jsem v tomhle vlánku skončil.
Tito uživatelé poděkovali autorovi podivin za příspěvky (celkem 5):
Esteban, Kasz, Zappart, Lenka, Bouře
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů