Ahoj všichni, na tento web chodím už asi dva měsíce, ale až teď jsem našel odvahu se zaregistrovat a dokonce o sobě i něco napsat. Snad mi to pomůže vypsat se z toho co poslední dobou prožívám. Jsem 17-ti letý kluk a to že mě přitahují malé holčičky jsem si začal uvědomovat asi v 15-ti, nedával jsem tomu nějakou velkou váhu s tím že mě to přejde, přece bych nebyl ten ,,pedofil co nemá nic lepšího na práci než znásilňovat děti".
Až v 17-ti letech jsem se nad tím začal více zamýšlet a tak jsem se dostal na Kaszovu stránku a přečetl jsem jeho příběh. To co tam popisoval jakoby ani nepsal on, ale já. Ty pocity byly totožné s tím co jsem zažíval. V ten moment jsem si uvědomil že jsem pedofil. Byly to smíšené pocity na jednu stranu strach, nejistota a zloba: ,,proč zrovna já", ale na druhou už jsem věděl co a proč prožívám.
Hodně mi s vnitřní comming outem a smířením se z realitou pomohlo to že věřím v Boha, ale i tak to byl opravdu šok. Sice jsem si to sám sobě chtěl vymluvit, ale na konec jsem se ze svým údělem smířil.
Potom co jsem narazil na ČEPEK se mi ulevilo ještě víc a zjistil jsem, že na světě je daleko víc lidí jako jsem já než jsem si myslel.
Jak se tak dívám rozepsal jsem se tu docela dost. Ale cítím úlevu, nemusím to v sobě dusit a můžu se někomu (i když jen anonymně) svěřit se svými pocity. I když se my nervozitou pořád klepou ruce, tak za možnost vypsání se jsem vděčný.(ani nevíte jak).
Tak snad jindy a s menší dávkou nervozity a strachu.
Požehnaný den a žijte blaze ať už v Brně nebo v Praze.
Vofs.
Vofsovo představení se
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Kontakt: email: [email protected]
- Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
- Dal: 118 poděkování
- Dostal: 103 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dostal: 320 poděkování
Re: Vofsovo představení se
Ahoj. Vítej u nás. Myslím, že mluvím za všechny, že jsme moc rádi, že ti náš web pomohl.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Ahoj, vítej mezi námi. Také jsem si to, že jsem pedofil, uvědomil v sedmnácti. Moc mně to nikdy nevadilo. Každopádně, pokud si chceš více popovídat, můžeš se registrovat na chat.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
-
- Administrátor
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 408 poděkování
- Dostal: 748 poděkování
Vítej u nás. Nemusíš se bát, není čeho. Jsem rád, žes našel odvahu se registrovat a něco nám o sobě napsat.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Kontakt: email: [email protected]
- Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
- Dostal: 103 poděkování
Ahoj všichni, jako první bych vám moc rád poděkoval za milé přivítání. Jak vidím moje obavy byly zbytečné a už nemám pochybnosti o tom že sem se vydal správným směrem.
To není vůbec špatný nápad, určitě se tam někdy objevím.