Vofsovo představení se

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Vofs
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Kontakt: email: [email protected]
Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
Dal: 118 poděkování
Dostal: 103 poděkování

Vofsovo představení se

Nový příspěvek od Vofs »

Ahoj všichni, na tento web chodím už asi dva měsíce, ale až teď jsem našel odvahu se zaregistrovat a dokonce o sobě i něco napsat. Snad mi to pomůže vypsat se z toho co poslední dobou prožívám. Jsem 17-ti letý kluk a to že mě přitahují malé holčičky jsem si začal uvědomovat asi v 15-ti, nedával jsem tomu nějakou velkou váhu s tím že mě to přejde, přece bych nebyl ten ,,pedofil co nemá nic lepšího na práci než znásilňovat děti".

Až v 17-ti letech jsem se nad tím začal více zamýšlet a tak jsem se dostal na Kaszovu stránku a přečetl jsem jeho příběh. To co tam popisoval jakoby ani nepsal on, ale já. Ty pocity byly totožné s tím co jsem zažíval. V ten moment jsem si uvědomil že jsem pedofil. Byly to smíšené pocity na jednu stranu strach, nejistota a zloba: ,,proč zrovna já", ale na druhou už jsem věděl co a proč prožívám.

Hodně mi s vnitřní comming outem a smířením se z realitou pomohlo to že věřím v Boha, ale i tak to byl opravdu šok. Sice jsem si to sám sobě chtěl vymluvit, ale na konec jsem se ze svým údělem smířil.

Potom co jsem narazil na ČEPEK se mi ulevilo ještě víc a zjistil jsem, že na světě je daleko víc lidí jako jsem já než jsem si myslel.

Jak se tak dívám rozepsal jsem se tu docela dost. Ale cítím úlevu, nemusím to v sobě dusit a můžu se někomu (i když jen anonymně) svěřit se svými pocity. I když se my nervozitou pořád klepou ruce, tak za možnost vypsání se jsem vděčný.(ani nevíte jak).

Tak snad jindy a s menší dávkou nervozity a strachu.

Požehnaný den a žijte blaze ať už v Brně nebo v Praze.

Vofs.
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dostal: 320 poděkování

Re: Vofsovo představení se

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Ahoj. Vítej u nás. Myslím, že mluvím za všechny, že jsme moc rádi, že ti náš web pomohl.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Ahoj, vítej mezi námi. Také jsem si to, že jsem pedofil, uvědomil v sedmnácti. Moc mně to nikdy nevadilo. Každopádně, pokud si chceš více popovídat, můžeš se registrovat na chat.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj. Vítam ťa na čepeku. *bye*
Fx100d
Administrátor
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 408 poděkování
Dostal: 748 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Vítej u nás. Nemusíš se bát, není čeho. Jsem rád, žes našel odvahu se registrovat a něco nám o sobě napsat.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Vofs
Registrovaný uživatel
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Kontakt: email: [email protected]
Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
Dostal: 103 poděkování

Nový příspěvek od Vofs »

Ahoj všichni, jako první bych vám moc rád poděkoval za milé přivítání. Jak vidím moje obavy byly zbytečné a už nemám pochybnosti o tom že sem se vydal správným směrem.
Hebeš píše: sobota 15. 2. 2020, 22:10:03 ... Každopádně, pokud si chceš více popovídat, můžeš se registrovat na chat.
To není vůbec špatný nápad, určitě se tam někdy objevím. ;)