Je v tom budoucnost?

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Adtelina
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 16
ve věku do: 30

Je v tom budoucnost?

Nový příspěvek od Adtelina »

Zdravím, nedávno jsem potkala může, kterému je okolo třiceti. Teď jsme spolu v kontaktu. Možná by to vypadalo i na dobrý vztah. Mně je patnáct a vždy to bylo že jsem měla oči spíš pro starší. Jenom by mě zajímalo jaké má důvody k tomu že má o mě zájem, a jestli v tom vidí třeba vztah do budoucna? Přeci jen se každej nacházíme v životě malinko jinde. Myslím že pedofil nebude neboť žádné dětské rysy už nevykazuju. Je tedy nějaké označení pro někoho staršího, kdo má slabost pro holky/kluky po pubertě ale stále ne dospělé? :)
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Je v tom budoucnost?

Nový příspěvek od Hebeš »

Ahoj. Toto označení existuje a je to hebefil. Především ale sexuální orientace nesouvisí s chováním a nedělá z člověka automaticky násilníka. Navíc patnáctileté dívky se líbí poměrně velkému procentu mužů (třeba mně se líbí jen málo patnáctek, protože většinou vypadají moc staře).
Každopádně hlavní je se v sexuálním životě chovat zodpovědně a být si vědoma rizik pohlavního styku.
Budoucnost v tom vztahu být může, ale to hlavně záleží na tom, jaký je povahově a jak si rozumíte.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Milá Adtelino,
tomu muži nikdo z nás do hlavy nevidí, tam vidí jen on sám sobě. Jediný způsob, jak zjistit, proč má o tebe zájem a vidím v tom i vztah do budoucna, je se ho na to zeptat. A pak mu můžeš věřit a nebo nevěřit. Mnoho věcí ukáže až čas. :)

Jinak já jsem se seznámil přes zdejší web s Alleinkou, a to v době, kdy jí bylo 14 a mě bylo téměř o 20 let víc. Takže 15 a 30 je i o něco menší věkový rozdíl. :)

Tak přeji hodně štěstí, pokud bys měla ještě nějaké dotazy, není problém, ptej se.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Juno
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Juno »

Ahoj, já od 17 chodím s o 8 let starším (což není takový rozdíl, ale i tak) a myslím, že budoucnost to klidně mít může ale dej si pozor (zvlášť pokud jde o tvůj první vztah) jestli všechno co se děje je normální a v pohodě, a nebo jestli jen nejsi schopna nějaké 'špatné' věci rozeznat kvůli nedostatku zkušeností. Takže asi tak :)