Do kolika let jste věřili v Ježíška?

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Do kolika let jste věřili v Ježíška?

Nový příspěvek od Hebeš »

Sice se ptám už trochu pozdě, ale zajímalo by mě, do kolika let jste věřili, že Ježíšek nosí dárky. Já do jedenácti a došlo mi to tak nějak přirozeně, nikdo mi to neřekl.
nintropan
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 1 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Re: Do kolika let jste věřili v Ježíška?

Nový příspěvek od nintropan »

No já ani nevím. Ale v první třídě ještě určitě ano. Pak už si ani nevzpomínám, jestli mně to řekl někdo ve škole? Nevím.
Bouře
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 721 poděkování
Dostal: 616 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Tak do deseti let a dozvěděla jsem se to ve škole. :)
Allein
Administrátor
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Dal: 437 poděkování
Dostal: 443 poděkování

Nový příspěvek od Allein »

Hebeš píše: pondělí 30. 12. 2019, 22:27:29Sice se ptám už trochu pozdě, ale zajímalo by mě, do kolika let jste věřili, že Ježíšek nosí dárky.
Věřila jsem na Ježíška do první třídy. Tam nám učitelka oznámila, že Ježíšek neexistuje a že v Ježíška věří jen malé děti a to my nejsme. Když jsem došla domů a řekla to mamce, byla dost naštvaná. Chtěla, abych na to přišla sama, ne že mi kouzlo Vánoc zničí třídní učitelka. Dodnes si pamatuji, jak byla na tu danou učitelku naštvaná. :)
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 589 poděkování
Dostal: 373 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ježiško predsa existuje. Kto iný by mi nosil darčeky pod stromček. :)
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 154 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Cim dlhsie clovek veri, tim lepsie. Mam kamarata, ktory veril do 12 rokov. Ja sam som veril asi do 10.
Bohuzial dnesne deti veria maximalne do druhej triedy potom sa to vytraca a to ma stve najviac, pretoze prichadzaju o vela. Bud im to povedia rodicia hned na zaciatku, to je od nich podraz. Alebo im to povedia spoluziaci alebo surodenci.

Dnesne 10 rocne deti si myslia, ze je trapne verit na Jeziska. Myslia si, ze veria iba male deti. Nevedia uplne ake to je. Najst 11 rocne dieta ktore by este verilo v dnesnej dobe je ako kupit si 101 dalmatincou a ocakavat ze sa Vam narodi aspon jedno s ciernym flakom na chvoste.
Mack
Moderátor audiovizuální sekce
ve věku do: 9
Dal: 420 poděkování
Dostal: 68 poděkování

Nový příspěvek od Mack »

Presne si to nepamätám, mohlo to byť zhruba do 8-10 rokov. Došlo mi to samému tiež tak nejako prirodzene a rodičia mi potom aj povedali, že veď viem, ako to naozaj je.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1176 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Měl jsem to podobně jako ostatní. Nepamatuju si žádný zvláštní přelom, docházelo mi to samovolně mezi sedmi a deseti lety - a pak přirozeně vyplynulo ze situace, že už přede mnou rodiče nemusejí nic skrývat. Tomu, že si pravdu o nošení dárků řeknou mezi sebou děti navzájem, asi nejde moc zabránit, ale nemám pochopení pro to, když to dětem (jiným než svým vlastním) prozrazují dospělí.
Hebeš
Na trestné lavici
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Allein píše: úterý 31. 12. 2019, 13:00:13 Věřila jsem na Ježíška do první třídy. Tam nám učitelka oznámila, že Ježíšek neexistuje a že v Ježíška věří jen malé děti a to my nejsme. Když jsem došla domů a řekla to mamce, byla dost naštvaná. Chtěla, abych na to přišla sama, ne že mi kouzlo Vánoc zničí třídní učitelka. Dodnes si pamatuji, jak byla na tu danou učitelku naštvaná. :)
Učitelka prozradila dětem, že Santa neexistuje. Do školy se už nevrátí
(Novinky.cz)

Jednu učitelku v Americe za to vyhodili ze školy.
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 359 poděkování
Dostal: 677 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Vy mě chcete naštvat, Ježíšek existuje! *will*
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
301
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 6 poděkování
Dostal: 123 poděkování

Nový příspěvek od 301 »

Mezi šesti a deseti lety mi to docházelo. Už mi přišlo divné když rodiče mě třeba někam poslali a po návratu jsem měl dárky pod stromečkem a Ježíška jsem nemohl vidět.
301
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dostal: 123 poděkování

Nový příspěvek od 301 »

A to mi teď nedávno Známej říkal: proč je hladomor v Africe? Proč jsou v Sýrii války? Kdyby pan bůh existoval tak by nic takového nebylo. *lol*

(Nejsem úplný atheista věřím že něco existuje)
NemesisPri
Registrovaný uživatel
Dostal: 5 poděkování

Nový příspěvek od NemesisPri »

To jako že neexistuje?
Ale vážně brzo jsem zjistil, že Ježíšek nepřináší žádný dárky, leč nechtělo se mi přestat věřit tak do 11 let.
Vofs
Registrovaný uživatel
ve věku od: 2
Kontakt: email: [email protected]
Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
Dal: 119 poděkování
Dostal: 103 poděkování

Nový příspěvek od Vofs »

Už si nepamatuji kdy přesně jsem věřit přestal, ale odhadoval bych věk okolo 10-ti. Nebyl to zlom ani mi to nikdo neřekl ale postupně mi to začalo docházet tak nějak samo.