Zdar jak sviňa

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: [email protected]
Dal: 882 poděkování
Dostal: 157 poděkování

Zdar jak sviňa

Nový příspěvek od Zappart »

Zdarec, zdravím všechny z Brna.
Rád bych se trochu představil. Je mi padesát, jsem rozvedený, pět dětí (3 dospělé), pracuji a mám poslední dobou vážné existenční problémy. Hlavně s dluhy.
Moje stabilní diagnóza je trochu drsná - (heterosexuální) pedofilní sadista. Jsem na holčičky, hlavně desetileté. Ale naučil jsem se milovat i dospělé ženy. Také jsem introvertní, hypersenzitivní, hyperaktivní, hypersexuální schizoitik s Aspergerovým syndromem ale "odborníci" se na některých aspektech těchto diagnóz neshodují a co hlavně vůbec neřeší je můj autismus (Aspergerův syndrom). Zkrátka nejsem normální. Jinak jsem hodný člověk a nikomu nechci ublížit. Diagnózu jsem získal před mnoha lety na základě dobrovolného rozhodnutí se léčit. Zatím jsem nebyl trestán (a ani obviněn) z jakéhokoli trestného činu. Což neznamená, že jsem nic neprovedl, ale oběti mého sexuálního chování jsou dospělé a mají mne rády. o:)
Přesto, že mám v poslední době zájem především o dospělé ženy, napadlo mně se tady prostě zaregistrovat a případně přispět názorem. I když se mé názory často liší od názorů "odborníků".
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Dal: 1397 poděkování
Dostal: 3223 poděkování

Re: Zdar jak sviňa

Nový příspěvek od Kasz »

Ahoj Zapparte,
vítej na webu. Z tvého textu jsem pochopil, že jsi něco v minulosti provedl, zmiňješ také, že tvé "oběti" jsou už dospělé. Znamená to, že jsi jim něco provedl, když byly ještě dětmi?
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Dal: 882 poděkování
Dostal: 157 poděkování

Nový příspěvek od Zappart »

Au, to je teda trappaz... :[ *wall*
Ne, tak jsem to určitě nemyslel. Opravdu neubližuji dětem. Ale je dobře, že se ptáš. Já mám totiž dost problém vyjádřit se tak, jak to doopravdy myslím. V běžném hovoru pak z toho lidi mají většinou srandu, když něco říkám blbě, ale na fórech to vadí, to pak musím dovysvětlovávat. Za to se omlouvám.
Co se týká dětí, mám za sebou léta přísného sebeovládání ale prostě nikdy nevím, jestli někdy neuklouznu. Není nic horšího než ublížit dítěti.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Dal: 1397 poděkování
Dostal: 3223 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Ještě tě, Zapparte, poprosím, aby sis v profilu změnil kolonku zájmy. Všiml jsem si, že momentálně tam máš napsáno něco, co není v kontextu našeho webu úplně košer. Děkuji.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 589 poděkování
Dostal: 365 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj. Vítam ťa na čepeku. :)