Rád bych se trochu představil. Je mi padesát, jsem rozvedený, pět dětí (3 dospělé), pracuji a mám poslední dobou vážné existenční problémy. Hlavně s dluhy.
Moje stabilní diagnóza je trochu drsná - (heterosexuální) pedofilní sadista. Jsem na holčičky, hlavně desetileté. Ale naučil jsem se milovat i dospělé ženy. Také jsem introvertní, hypersenzitivní, hyperaktivní, hypersexuální schizoitik s Aspergerovým syndromem ale "odborníci" se na některých aspektech těchto diagnóz neshodují a co hlavně vůbec neřeší je můj autismus (Aspergerův syndrom). Zkrátka nejsem normální. Jinak jsem hodný člověk a nikomu nechci ublížit. Diagnózu jsem získal před mnoha lety na základě dobrovolného rozhodnutí se léčit. Zatím jsem nebyl trestán (a ani obviněn) z jakéhokoli trestného činu. Což neznamená, že jsem nic neprovedl, ale oběti mého sexuálního chování jsou dospělé a mají mne rády.

Přesto, že mám v poslední době zájem především o dospělé ženy, napadlo mně se tady prostě zaregistrovat a případně přispět názorem. I když se mé názory často liší od názorů "odborníků".