Anketa - Kolika lidem jste se svěřili s pedofilií?
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Anketa - Kolika lidem jste se svěřili s pedofilií?
Zajímalo by mě, kolika lidem se kolik pedofilů svěřilo. Do počtu lidí však nepočítejte tyto osoby
- lidé, které neznáte osobně
- ostatní pedofily, se kterými jste se sešli. Pokud se však již déle znáte s někým (třeba s kamarádem), pak jste se svěřili a zjistili jste, že je náhodou také pedofil, tak ho počítejte
- sexuologové, psychiatři, psychologové, policisté, soudci, žalobci, obhájci a další podobné profese (pokud jste jim to řekli v souvislosti s jejich povoláním)
- kněz, kterému jste se svěřili při zpovědi
- lidé, kterým jste se svěřili v rámci nějakého rozhovoru, pokud to byli lidé do té doby neznámí a v publikovaném textu jste byli anonymní
- lidé, se kterými pracujete v rámci projektu parafilik
- pokud jste se s někým přes net sešli a navázali jste s ním partnerský vztah a ví o Vaší pedofilii, tak ho počítejte
- další srovnatelné případy
Můžete odpovědět a napsat, komu jste se svěřili (samozřejmě ne jména lidí, ale například "táta", "bratr", "kamarád")
- lidé, které neznáte osobně
- ostatní pedofily, se kterými jste se sešli. Pokud se však již déle znáte s někým (třeba s kamarádem), pak jste se svěřili a zjistili jste, že je náhodou také pedofil, tak ho počítejte
- sexuologové, psychiatři, psychologové, policisté, soudci, žalobci, obhájci a další podobné profese (pokud jste jim to řekli v souvislosti s jejich povoláním)
- kněz, kterému jste se svěřili při zpovědi
- lidé, kterým jste se svěřili v rámci nějakého rozhovoru, pokud to byli lidé do té doby neznámí a v publikovaném textu jste byli anonymní
- lidé, se kterými pracujete v rámci projektu parafilik
- pokud jste se s někým přes net sešli a navázali jste s ním partnerský vztah a ví o Vaší pedofilii, tak ho počítejte
- další srovnatelné případy
Můžete odpovědět a napsat, komu jste se svěřili (samozřejmě ne jména lidí, ale například "táta", "bratr", "kamarád")
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 146 poděkování
- Dostal: 764 poděkování
Re: Anketa - Kolika lidem jste se svěřili s pedofilií?
Řekl jsem o tom asi 10 lidem ze svého nejbližšího okolí, zároveň jem ale při třech příležitostech o tom mluvil veřejně (na FSV UK a ve filmovém klubu po promítání filmu Danielův svět a jednou v rámci besedy na ASC Klinika). Tedy jsem zaškrt 10, ale zároveň i to, že jsem s tím vystoupil veřejně.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 4
- ve věku do: 20
- Dal: 3 poděkování
Jsem zmatený, po kliknutí se nic neděje... Má to nějaká mne skrytá specifika nebo je to jen připojením přes mobil? 

-
- Na trestné lavici
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Abys mohl hlasovat v anketách, musíš mít 10 příspěvků. Zatím máš jen 6.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Muži
- ve věku do: 20
- Dal: 3 poděkování
-
- Na trestné lavici
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 12
Nejsem blázen, jsem pedofil. Takže jasně že jsem to nikomu neřekl.
-
- Na trestné lavici
Abys mohl hlasovat, tak musíš na fórum napsat alespoň 10 příspěvků

-
- Nový člen
- ve věku do: 12
Nestačí ti má odpověď? Mě ano, vyjádřil jsem se slovně namísto anonymním hlasem.
-
- Na trestné lavici
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Výkřik do tmy: Život je boj, ale pokud vedle sebe máte ty správný lidi je život hned lepší.
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Já jsem taky pedofil a řekl jsem to o sobě pár lidem, musíš vědět komu to říct, komu můžeš věřit, někomu , ktery mu na tobě záleží, někomu kdo tě zná a ví jaký jsi, mužů říct, ze se mi neskutečně ulevilo, když jsem se sveril.
-
- Na trestné lavici
Já bych se nikdy nesvěřil nikomu, kdo bude mít děti. Velmi pravděpodobně by to mohlo zkomplikovat nebo úplně zničit možnost, se s jeho dětmi vídat. I kdyby to byl příbuzný.
-
- Administrátor
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 358 poděkování
- Dostal: 677 poděkování
Pokud se někomu svěříš, tak to bude člověk, kterému věříš a on věří tobě a také tě většinou velmi dobře zná. Ví o tobě už z dřívějška, jak se k dětem chováš. Většinou pak nemá problém tě pustit k vlastním dětem, nebo ti je svěřit třeba i do péče. Znám spoustu lidí, kteří mají (měli) děti a bez problému mě k nim pustí a nechají mě s nimi o samotě. Zatím se mi ještě nestalo, že bych se někomu svěřil a on mi úplně zabránil kontaktu s jeho dětmi. Myxslím si, že tvá obava je lichá. Neříkám, že se to nikdy stát nemůže, ale bude to jen vyjímečné a velmi málo pravděpodobné. Samozřejmě, když to napíšeš někde do diskuze na internetu a druhý tě sice pochopí, ale nezná tě, tak zřejmě napíše, že peofily neodsuzuje, ale děti by jim nikdy nesvěřil. Jenže když se svěřuješ člověku osobně, děláš to vždy jen u toho, kdo tě již nějakou dobu zná a to je úplně něco jiného.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Na trestné lavici
Ty jsi měl v těchto situacích štěstí, řada jiných pedofilů neměla. Já bych se nikdy rodičům / budoucím rodičům dětí nesvěřoval. Samozřejmě to nemusí dopadnout špatně, ale taky může. Ale myslím si, že to hrozbu ztráty kontaktu s dětmi zvyšuje.Fx100d píše: ↑sobota 7. 12. 2019, 12:41:42 Pokud se někomu svěříš, tak to bude člověk, kterému věříš a on věří tobě a také tě většinou velmi dobře zná. Ví o tobě už z dřívějška, jak se k dětem chováš. Většinou pak nemá problém tě pustit k vlastním dětem, nebo ti je svěřit třeba i do péče. Znám spoustu lidí, kteří mají (měli) děti a bez problému mě k nim pustí a nechají mě s nimi o samotě. Zatím se mi ještě nestalo, že bych se někomu svěřil a on mi úplně zabránil kontaktu s jeho dětmi. Myxslím si, že tvá obava je lichá. Neříkám, že se to nikdy stát nemůže, ale bude to jen vyjímečné a velmi málo pravděpodobné. Samozřejmě, když to napíšeš někde do diskuze na internetu a druhý tě sice pochopí, ale nezná tě, tak zřejmě napíše, že peofily neodsuzuje, ale děti by jim nikdy nesvěřil. Jenže když se svěřuješ člověku osobně, děláš to vždy jen u toho, kdo tě již nějakou dobu zná a to je úplně něco jiného.
-
- Administrátor
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 358 poděkování
- Dostal: 677 poděkování
Jasně, nějaký risk to je vždycky, on tě druhý nemusí pochopit vůbec. Jde také o to, jak dokážeš druhé odhadnout, na štěstí ani tolik nezáleží. Ale ten pocit si o tom promluvit za ten risk vždy stojí, aspoň si to myslím.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Na trestné lavici
Tak ale přátelství s dětmi je velmi cenné a nemyslím si, že by riziko ztráty dědí, za to stálo. Popovídat se o tom dá i s ostatními pedofily, klidně i osobně nebo důvěryhodnými lidmi, co už nebudou mít děti a riziko je daleko nižší (zejména při komunikaci s ostatními pedofily).
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 27
- Dal: 1430 poděkování
- Dostal: 3292 poděkování
A taky to zvyšuje hrozbu, že když někdo jiný přijde s tím, že jsi pedofil, a k tomuto sdělení připojí nějaké nepřímé příznaky, tak dost možná taky s těmi dětmi přijdeš o kontakt, protože se ten rodič, který tě vůbec nezná (protože tvůj systém spočívá v tom, že se rodičům vyhýbáš a záměrně se jich straníš a dětem říkáš, aby o tobě doma nemluvily), se lekne a kontakt prostě skončí dřív, než by musel.
Mimo to ale děti vyrostou, a co pak? Takže stejně jednou ten kontakt s nimi skončí. Takže to, že ztratíš kontakt s těmi konkrétními dětmi, se kterými nyní kamarádíš, je prostě jistota, dřív nebo později to stejně nastane.
A k tomu prvnímu - když se svěřím a ten člověk mě neodsoudí, mám naopak jistotu, že když někdo přijde s nějakými pochybnými tvrzeními nebo podezřeními, že jsem pedofil, tak to nic nezmění na možnosti kamarádit s jeho dětmi. A kromě jiného to hodně prohloubí vztah s tím dospělým rodičem, který se tě v případě "nouze" pak třeba přijde i zastat, kdyby někdo chtěl o tobě něco nepěkného šířit.
Všechno má svá pro i proti. Mě je proti žít celý život v přetvářce před druhými lidmi, a jsem proto velmi rád, že jsem se svěřil mnoha lidem, naposledy minulý měsíc svému budoucímu tchánovi. A nemyslím si, že to bylo poslední svěření v mém životě.
Ale to už je volba každého z nás, k čemu se přikloní.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Na trestné lavici
Ale..přímo jsem to řekl jedné holce. Jinak jsou děti mnohdy rozumné a dojde jim (někdy hned, někdy časem), že o mně doma nemohou mluvit, aniž bych jim to říkal.
Třeba ne
Souhlasím, jednou každé přátelství skončí. Je jasné, že až se děti dostanou do puberty, tak o tak častý styk stát nebudou. To je prostě přirozené. Neznamená to ale, abych způsoboval nebezpečí, že přátelství skončí dřív.
Souhlasím.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Výkřik do tmy: Život je boj, ale pokud vedle sebe máte ty správný lidi je život hned lepší.
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Sveril jsem se i člověku co děti má vzal to naprosto v pohode a z jeho dětmi obcas trávím dost času , když je hlidam znám toho člověka od malička a on zná mne věří mi a moje orientace je mu uplně jedno, jsem jaký jsem a on to tak bere a věří mi.
-
- Správce poradny
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 1343 poděkování
- Dostal: 647 poděkování
Zatím nikomu, ale jsem zvědavý, kdo si nečeho všimne první a pak uvidíme. Uvažoval jsem, že bych se svěřil sestře, ale nechci jí zatěžovat nějakým tajemstvím. Jinak kolega se podivoval, že mám v telefonu dětské písničky zpívané dětma, ale dokázal jsem to ukecat, že kvůli dětem, když jedem autem, tak jim je pouštím