Anketa - Vaše další sexuální preference

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.

Jaké máš další sexuální preference? Prosím všichni klikněte také na 1. možnost

VYPLŇUJI TUHLE ANKETU (všichni povinně odkliknout), aby anketa neztratila význam :)
15
32%
Žádnou jinou sexuální preferenci nemám
0
Žádná hlasování
Gynekofilie (pokud tě běžně přitahují alespoň některé ženy 18+)
8
17%
Androfilie (pokud tě běžně přitahují alespoň někteří muži 18+)
0
Žádná hlasování
Gerontofilie
0
Žádná hlasování
Zoofilie
1
2%
Nekrofilie
0
Žádná hlasování
Asexualita
1
2%
Hypersexualita
2
4%
Masochismus
4
9%
Mírný sadismus/ mírná sexuální patologická agresivita (pokud tě vzrušuje tělesné násilí)
7
15%
Silný sadismus/ silná sexuální patologická agresivita (pokud tě vzrušuje představa někoho zavraždit)
1
2%
Exhibicionismus
2
4%
Fetišismus zaměřený na oblečení
3
6%
Jiný fetišismus
1
2%
Transsexualita
0
Žádná hlasování
Transvestitismus
1
2%
Autopedofilie/adult baby
0
Žádná hlasování
Frotérství
0
Žádná hlasování
Jiná (napište prosím do diskuse která)
1
2%

Celkem hlasů: 47
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Anketa - Vaše další sexuální preference

Nový příspěvek od Hebeš »

Zdravím. Prosím, aby neodpovídali uživatelé, kteří nejsou pedofilní. Jaké máte další sexuální preference krom pedofilie (včetně: hebefilie, efebofilie, infantofilie, nepiofilie)? Samozřejmě můžete kliknout na více možností, ale na první možnost musíte povinně kliknout, aby anketa neztratila smysl.
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1358 poděkování
Dostal: 650 poděkování

Re: Anketa - Vaše další sexuální preference

Nový příspěvek od podivin »

Dospělé ženy mne přitahují eroticky. Nejvíce vyholené v rozkroku (tím se podobají holčičkám). Dále mne vzrušuje žena v latexu, což mi připomíná také hladkou holčičí kůži. A pak ještě naolejovaná kůže (akorát to jsem nezvolil - je to "jiná fílie" nebo "jiný fetiš"?).
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Anketa - Vaše další sexuální preference

Nový příspěvek od Hebeš »

Mě dospělé ženy (18+) nepřitahují, leda extrémně mladě vypadají čerstvě dospělá.