Anketa - Vaše další sexuální preference
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Anketa - Vaše další sexuální preference
Zdravím. Prosím, aby neodpovídali uživatelé, kteří nejsou pedofilní. Jaké máte další sexuální preference krom pedofilie (včetně: hebefilie, efebofilie, infantofilie, nepiofilie)? Samozřejmě můžete kliknout na více možností, ale na první možnost musíte povinně kliknout, aby anketa neztratila smysl.
-
- Správce poradny
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 1358 poděkování
- Dostal: 650 poděkování
Re: Anketa - Vaše další sexuální preference
Dospělé ženy mne přitahují eroticky. Nejvíce vyholené v rozkroku (tím se podobají holčičkám). Dále mne vzrušuje žena v latexu, což mi připomíná také hladkou holčičí kůži. A pak ještě naolejovaná kůže (akorát to jsem nezvolil - je to "jiná fílie" nebo "jiný fetiš"?).
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Anketa - Vaše další sexuální preference
Mě dospělé ženy (18+) nepřitahují, leda extrémně mladě vypadají čerstvě dospělá.