Falešná Kristýnka vylákala od dětí nahé fotky, ve skutečnosti to byl muž (iDnes.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 387 poděkování
Dostal: 710 poděkování

Falešná Kristýnka vylákala od dětí nahé fotky, ve skutečnosti to byl muž (iDnes.cz)

Nový příspěvek od Fx100d »

Ze sexuálního obtěžování desítek školaček obvinila policie sedmadvacetiletého muže. Ten dívky oslovoval přes falešný profil na Facebooku, kde chtěl po nich erotická videa a fotografie. Pak dívky vydíral.

Obviněný muž vystupoval na internetu jako nezletilá “Kristynka Novotna“. Své oběti, kterým nebylo ani patnáct let, hledal podle policie na Facebooku. Nejdříve jim zaslal žádost o přátelství a následně navázal kontakt.

Po určité době začal dívky žádat o jejich intimní fotografie či videa. Některé dívky kontakt ihned zablokovaly, ale některé jeho požadavkům vyhověly.

„Muž jim poté začal vyhrožovat, že pokud mu nepošlou další fotografie a videa, tak jejich snímky zveřejní a rozešle je všem jejich kamarádům na Facebooku,“ popsala mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová.

V této fázi několik dívek přestalo s mužem komunikovat. Některé ze strachu ze zveřejnění dál fotografie zasílaly.

„Proti muži bylo zahájeno trestní stíhání ze spáchání pokračujícího zvlášť závažného zločinu sexuálního nátlaku a pokračujícího přečinu ohrožování výchovy dítěte,“ dodala Schneeweissová.

Případem se zabývají středočeští kriminalisté, protože podezřelý má bydliště v Praze a první tři poškozené, o nichž se policisté dozvěděli, jsou z okresu Praha-západ. Další oběti jsou z různých míst v Česku. Obviněnému hrozí až dvanáct let vězení, policie ho stíhá na svobodě.

Policie v souvislosti a tímto případem upozorňuje děti a náctileté, aby nereagovali na výzvy neznámých lidí s nevhodným obsahem a choulostivé fotografie neposílaly ani přátelům.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne sobota 30. 11. 2019, 14:07:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Vložen celý text článku.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.