Falešná Kristýnka vylákala od dětí nahé fotky, ve skutečnosti to byl muž (iDnes.cz)
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 387 poděkování
- Dostal: 710 poděkování
Falešná Kristýnka vylákala od dětí nahé fotky, ve skutečnosti to byl muž (iDnes.cz)
Ze sexuálního obtěžování desítek školaček obvinila policie sedmadvacetiletého muže. Ten dívky oslovoval přes falešný profil na Facebooku, kde chtěl po nich erotická videa a fotografie. Pak dívky vydíral.
Obviněný muž vystupoval na internetu jako nezletilá “Kristynka Novotna“. Své oběti, kterým nebylo ani patnáct let, hledal podle policie na Facebooku. Nejdříve jim zaslal žádost o přátelství a následně navázal kontakt.
Po určité době začal dívky žádat o jejich intimní fotografie či videa. Některé dívky kontakt ihned zablokovaly, ale některé jeho požadavkům vyhověly.
„Muž jim poté začal vyhrožovat, že pokud mu nepošlou další fotografie a videa, tak jejich snímky zveřejní a rozešle je všem jejich kamarádům na Facebooku,“ popsala mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová.
V této fázi několik dívek přestalo s mužem komunikovat. Některé ze strachu ze zveřejnění dál fotografie zasílaly.
„Proti muži bylo zahájeno trestní stíhání ze spáchání pokračujícího zvlášť závažného zločinu sexuálního nátlaku a pokračujícího přečinu ohrožování výchovy dítěte,“ dodala Schneeweissová.
Případem se zabývají středočeští kriminalisté, protože podezřelý má bydliště v Praze a první tři poškozené, o nichž se policisté dozvěděli, jsou z okresu Praha-západ. Další oběti jsou z různých míst v Česku. Obviněnému hrozí až dvanáct let vězení, policie ho stíhá na svobodě.
Policie v souvislosti a tímto případem upozorňuje děti a náctileté, aby nereagovali na výzvy neznámých lidí s nevhodným obsahem a choulostivé fotografie neposílaly ani přátelům.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne sobota 30. 11. 2019, 14:07:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Vložen celý text článku.
Důvod: Vložen celý text článku.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.