Udělal jsem pro komunitu anketu, v kolika letech jste si uvědomili svojí pedofilii. Krom toho můžete zodpovědět následující dotazy:
1. Co si myslíte, že ovlivnilo věk vnitřního coming outu?
2. Dotaz pro BL: Jak proběhlo Vaše uvědomění? Uvědomili jste si svou homosexualitu i pedofilii najednou a nebo nejdříve jedno a pak to druhé?
3. Jak vaše uvědomění proběhlo? Jak dlouho trvalo smíření? Díky čemu jste si to uvědomili? Jaké byly vaše první pocity?
Věk uvědomění pedofilie nepochybně ovlivňuje přístup pedofila k informacím (dnes je věk vnitřního comming outu zřejmě nižší než dříve), inteligence pedofila a preference pedofila (průměrně si zřejmě uvědomí pedofil svou orientaci dříve, čím je nižší jeho preferenční věk).
Anketa: Kdy sis uvědomil, že jsi pedofil?
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Anketa: Kdy sis uvědomil, že jsi pedofil?
Naposledy upravil(a) Allein dne sobota 23. 11. 2019, 23:19:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upravena chyba spojovníku a pravopisná chyba v nadpisu.
Důvod: Upravena chyba spojovníku a pravopisná chyba v nadpisu.
-
- Na trestné lavici
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Re: Anketa- kdy jsi si uvědomil, že jsi pedofil
Rozhodně dostupnost informací, jelikož jsem dětství prožil v době běžně dostupného internetu a tak jsem již od dvanácti věděl, že ne každý pedofil dětem ubližuje, ač jsem si pedofilii uvědomil až v 17. Věk asi trochu zvýšilo, že se mi dřív (například ve třinácti, čtrnácti) líbily i spolužačky (a dodnes se mi líbí, ale jen naprostá menšina spolužaček, většina se mi už dávno nelíbí), nejenom mladší dívky. Ale už ve třinácti jsem si všímal, že se mi líbí převážně mladší dívky, ale myslel jsem si, že jsem v tomhle prostě zaostalý, nespojil jsem si to s pedofilií (ač jsem náhodou narazil na Fxovy osobní stránky)
Jak jsem psal v první otázce, tak si od třinácti všímám, že se mi mladší dívky líbily daleko více než spolužačky. A se zvyšujícím se věkem se mi spolužačky líbily stále méně. Celou pubertu jsem věděl, že se mi líbí nejvíc jedenáctileté a dvanáctileté dívky. Že se mi ale líbí i mladší holčičky jsem si připustil až v 17 letech a 2,5 měsících a v tu chvíli mi došlo, že jsem pedofil, ač jsem o tom přemýšlel již od šestnáctých narozenin.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 6
- ve věku do: 8
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: Anketa- kdy jsi si uvědomil, že jsi pedofil
1. Uvědomil jsem si že jsem pedofil protože jsem zahlédl na internetu nahé dítě. I bez informací mi bylo jasný že se mi líbí děti, ač jsem terminologii nemusel znát přesně. Takže možná kdyby v televizi byli reklamy na pedofili, věděl bych to dřív. -> Pohled na dítě ve sprše s dotazem, nejsi pedofil?
2. Jsem BL. -> Jakmile jsem si uvědomil že jsem pedofil, tak jsem si automaticky myslel že se mi mají líbit holčičky, ale po delší době my došlo že si mi líbí chlapečci. Homosexualitu jsem si uvědomil později než pedofilii, ač jsem začal o své pedofilii uvažovat právě protože jsem zahlídl na fotce nahého kutíka, ale po té jsem hledal holčiky. (Divný, trochu to jde proti sobě.)
3. Smíření mi trvalo nejméně 5 let, ČEPEK mi hodně pomohl. Né protože by mi vadilo být pedofil... Naopak jsem se bál že si to jen vymýšlím, chtěl jsem být pedofil, možná jsem si říkal jestli nechci být zajímaví, nebo jestli si nehledám výmluvu proč pořád nemohu najít holku. Taky se mi líbili především děti jen na fotkách, děti ve skutečnosti ne, - později jsem zjistil že to bylo tím, že na fotkách jsem sledoval nahé... Takže se mi líbí kutíci i mimo fotky, jen jsou hezčí nazí.. Zjištění mé pedofilie se mi hodně zamlouvalo, protože jsem slovní exhibicionista...
Shrnutí =uvědomění své "orientace" u mně nepřišlo kvůli informacím, odhalit moji pedofilii pomohl internet kde jsem měl možnost zahlédnout nahé dítě.
2. Jsem BL. -> Jakmile jsem si uvědomil že jsem pedofil, tak jsem si automaticky myslel že se mi mají líbit holčičky, ale po delší době my došlo že si mi líbí chlapečci. Homosexualitu jsem si uvědomil později než pedofilii, ač jsem začal o své pedofilii uvažovat právě protože jsem zahlídl na fotce nahého kutíka, ale po té jsem hledal holčiky. (Divný, trochu to jde proti sobě.)
3. Smíření mi trvalo nejméně 5 let, ČEPEK mi hodně pomohl. Né protože by mi vadilo být pedofil... Naopak jsem se bál že si to jen vymýšlím, chtěl jsem být pedofil, možná jsem si říkal jestli nechci být zajímaví, nebo jestli si nehledám výmluvu proč pořád nemohu najít holku. Taky se mi líbili především děti jen na fotkách, děti ve skutečnosti ne, - později jsem zjistil že to bylo tím, že na fotkách jsem sledoval nahé... Takže se mi líbí kutíci i mimo fotky, jen jsou hezčí nazí.. Zjištění mé pedofilie se mi hodně zamlouvalo, protože jsem slovní exhibicionista...
Shrnutí =uvědomění své "orientace" u mně nepřišlo kvůli informacím, odhalit moji pedofilii pomohl internet kde jsem měl možnost zahlédnout nahé dítě.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2028 poděkování
- Dostal: 853 poděkování
Re: Anketa: Kdy sis uvědomil, že jsi pedofil?
Řekl bych, že to mělo několik důvodů.1. Co si myslíte, že ovlivnilo věk vnitřního coming outu?
- Že jsem to nepoznal dřív bylo zřejmě způsobeno, že jsem introvert a v mládí, a vlastně i teď, se zajímám o IT, takže sedím a seděl jsem dost často u počítače. Sice jsem v mládí pár zamilování do holčiček zaregistroval, ale nějak jsem tomu nevěnoval větší pozornost, až teď si to zpětně uvědomuji.
- A že mne dívenky tak moc přitahují jsem si začal uvědomovat až po narození dcerky.
V průběhu asi 4 let jsem si postupně uvědomoval, že mne mladé holčičky přitahují. Začalo to narozením dcerky, ale úplně na začátku jsem si jen myslel, že mne vzrušuje, protože má měkkou hladkou kůži, ale postupem času, jak rostla, začala reagovat, tak jsem jí začal víc a víc milovat a protože jsem s ní chodil na dětská hřiště a do dětských bazénků, tak jsem si uvědomil, že mne přitahují i další holčičky. Později jsem si začal říkat, že holt asi miluju holčičky, ale že nejsem pedofil, protože bych je přece neznásilnil, sex s nimi nechci mít. Pak jsem si pročítal různé definice a popisy "pedofílie" a tehdy jsem si přiznal, že asi budu pedofil.3. Jak vaše uvědomění proběhlo? Jak dlouho trvalo smíření? Díky čemu jste si to uvědomili?
No bylo to "Aha, tak budu asi fakt pedofil". Protože jsem si už delší dobu říkal a uvědomoval, že holčičky miluju, tak mne to označkování "pedofil" nějak moc nepřekvapilo. Akorát jak jsem si začal vzpomínat na situace z mládí, tak mne udivuje, že jsem si to neuvědomil dřív. Protože jsem podvědomě holčičky vždycky miloval, akorát jsem si ten zájem vysvětloval jinak, tak mne uvědomění lásky k holčičkám moc nepřekvapilo, spíš se mi odlehčilo, že se zamilovávám do holčiček proto, co k nim cítím, a ne proto (jak jsem si stále myslel), že jsem propásnul možnost vztahu s dívkami-vrstevnicemi, když jsem byl mladý 15-20 let.Jaké byly vaše první pocity?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
1. jednak drastický postoj k pedofílii kdekoli kolem mne, tj sám jsem si to nemohl a nechtěl připustit a druhak minimální dostupné informace v dřívější době.Hebeš píše: ↑pátek 22. 11. 2019, 19:27:34 Udělal jsem pro komunitu anketu, v kolika letech jste si uvědomili svojí pedofilii. Krom toho můžete zodpovědět následující dotazy:
3. Jak vaše uvědomění proběhlo? Jak dlouho trvalo smíření? Díky čemu jste si to uvědomili? Jaké byly vaše první pocity?
3. Nejprve jsem si všiml že se mi líbí když mají děvčata tělo bez výrazných sexuálních znaků, tj drobná děvčata s minimálním poprsím menší zadeček, žádné ochlupení atd. přišlo mi to divné ale prostě jsem to neřešil s tím že se každému líbí něco jiného (tohle přišlo tak v 18-19)...
Díky internetu před xx lety jsem postupně narazil i nahotu a později na DP, které tenkrát nebylo trestné držet a docela mně to tenkrát "uhranulo", občas si říkám že si toho mohl někdo v okolí i náhodně všimnout, ale nikdo nikdy nic neřekl.
Skutečné uvědomění nastalo vlastně až po kontaktu s pedofilní komunitou (byť jen virtuálně), najednou byly informace, zkušenosti jiných a vše do sebe zapadlo....
pocity byly smíšené tj. úleva a pochopení proč jsem jiný a zároveň smutek, že asi nikdy nepotkám partnerku do které se zamiluji a se kterou budu mít rodinu a že s tím nemůžu nic dělat.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Výkřik do tmy: Život je boj, ale pokud vedle sebe máte ty správný lidi je život hned lepší.
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Hebeš píše: ↑pátek 22. 11. 2019, 19:27:34 Udělal jsem pro komunitu anketu, v kolika letech jste si uvědomili svojí pedofilii. Krom toho můžete zodpovědět následující dotazy:
Věk mého vnitřního coming outu ovlivnil průběh puberty a informace, které nám říkali ve skole v sexuální výchově č 15 letech sem si uvědomil, že jsem pedofil libili se mi kluci ale mladší než ja.
2. Dotaz pro BL: Jak proběhlo Vaše uvědomění? Uvědomili jste si svou homosexualitu i pedofilii najednou a nebo nejdříve jedno a pak to druhé?
Cca ve 11-12 letech sem si myslel , že jsem gay libili se mi kluci ze školy z fotbalu atd , ale zhruba v těch 15 letech sem si uvědomoval, že se mi líbí kluci ale mladší a spolužáci a spoluhráči už tolik ne .
Smířil jsem se s tím docela rychle obcas jsem s tim bojoval , ale vždycky jsem se z toho dostal a smířil jsem se s tim a nejvíc mi pomohlo se svěřit. Pocity jsem z toho měl smíšený na jednu stranu mne to štvalo, že jsem jiný, ale na druhou stranu sem si řekl líbí se ti to co se ti líbí stejné to nezmenis .
Věk uvědomění pedofilie nepochybně ovlivňuje přístup pedofila k informacím (dnes je věk vnitřního comming outu zřejmě nižší než dříve), inteligence pedofila a preference pedofila (průměrně si zřejmě uvědomí pedofil svou orientaci dříve, čím je nižší jeho preferenční věk).
-
- Na trestné lavici
S tím smířením je to dost individuální. Mně to nedělalo problém a nebyl jsem z toho smutný, ale je to dost individuální.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Kontakt: email: [email protected]
- Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
- Dal: 118 poděkování
- Dostal: 103 poděkování
Pedofilii jako takovou jsem si uvědomil v 17-ti letech což je vzhledem k tomu pro co hlasovali ostatní (nejvíce pro: 13 let) dost pozdě. Nejvíce věk vnitřního coming outu ovlivnila dostupnost informací (internet) , poté co jsem se více zamýšlel nad tím proč se mi líbí něco jiného než vrstevníkům jsem si začal hledat informace až jsem skončil na kaszově webu a po jehož přečtení jsem si podstoupil vnitřním coming outem.
Nejsem BL
Po přečtení kaszovi stránky jsem si svou pedofilii uvědomil že asi budu pedofil.
Moc dlouho ne...ale ze začátku jsem na to pořád myslel.
Nejvíce mi pomohlo to že nejsem sám, že na světě žije více lidí jako jsem já. Tací, kterým se líbí děti více než ostatním, ale nechtějí jim ublížit.
Jak už jsem psal výše díky kaszově stránce
Dosti smíšené.... bylo to i kvůli tomu, že jsem pedofili dříve považoval za "zneužívače dětí". Naštěstí jsem zjistil, že tomu tak není sám bych přeci dítě zneužít nedokázal. Ale byla to i svým způsobem úleva už jsem věděl na čem jsem.