Gabriel Svoboda píše: ↑pondělí 18. 11. 2019, 7:41:51
Na druhou stranu pokud někdo soukromé zprávy používá a usnadňují mu život, pak by jeho hlas měl být vyslyšen. Myslím, že o zrušení by neměla rozhodnout prostá většina. Soukromé zprávy by se měly zrušit jen tehdy, pokud nikdo ze stálých návštěvníků chatu nebude zásadně proti. Takže pokud jste zásadně proti, tak to sem prosím napište.
Když si projdu logy chatu (i několik let zpětně), nenašel jsem nikoho (kromě pár pokusů nováčků, kterým však nikdo na sz neodpověděl, tudíž pak používali pouhé šeptání) kdo by to použil. Takže ta funkce je opravdu zcela nepoužívaná. Proto jsem pro zrušení funkce úplně.
Místo SZ bych na chatu uvítal možnost šeptat (a oslovovat) více uživatelům najednou. Do pole, kam píšu zprávu bych napsal (nebo naklikl) /whisper "x" /whisper "y" zpráva a po odeslání by se objevilo v okně chatu [datum čas] Fx100d šeptá x, y: zpráva a tuto zprávu by viděli jen uživatelé x a y. Podobně bych to udělal s oslovením, naklikl bych dva uživatele na oslovení a na sklo by se napsalo [datum, čas] Fx100d -> x, y: zpráva , ne jako nyní, kdy se napíše [datum, čas] Fx100d -> x: /say "y" zpráva
Také bych uvítal to, že když někomu šeptám, tak po odeslání šeptané zprávy by mi v poli kam píšu zprávu již zůstal příkaz /whisper "x" a mohl bych napsat další zprávu bez toho, abych se bál, že zapomenu uživatele nakliknout znovu a omylem zprávu pošlu veřejně.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.