Žádost o kazuistiky uživatelů ČEPEKu

Vše, co se týká preventivního projektu Parafilik, jež koordinuje Národní ústav duševního zdraví.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Žádost o kazuistiky uživatelů ČEPEKu

Nový příspěvek od Fx100d »

Dostal jsem za úkol od Kateřiny, abych nashromáždil co nejvíce osobních kazuistik uživatelů. Prosím tedy uživatele, aby se pokusili nějak stručně popsat svůj životní příběh především tak, aby zde bylo vše podstatné o parafilii.

Kazuistika by měla obsahovat tyto informace:
  • Váš současný věk a preference. (jaké pohlaví a věk se Vám líbí)
  • Stručný popis dětství, především vztahů v rodině a s okolím. Popis, zda jste měli normálně fungující rodinu, nebo zda se u Vás vyskytl nějaký problém (nefunkční rodina, týrání, zneužití, popřípadě třeba šikana ve škole atd.)
  • V jakém věku jste si přibližně svou odlišnost uvědomili.
  • Jaké potíže jste měli po zjištění Vaší odlišnosti, než jste se s pedofilií smířili.
  • V kolika letech jste se přibližně s pedofilií vyrovnali a co Vám k tomu pomohlo.
  • Zda jste někdy spáchali nějaký delikt, či měli v souvislosti s pedofilií nějaký problém. (například podezření okolí a pod.)
  • Zda jste někdy v minulosti nebo současnosti měli problém odolat pokušení dítě zneužít a v jakých situacích to bylo. Můžete popsat, jak se k dětem chováte a co s dětmi obvykle děláte. (Hry, pořádáte-li nějaký kroužek, učíte na škole, jste vedoucím ve skautu atd.
Není podstatné uvádět Vaše jméno ani přezdívku na fóru, kazuistika může být zcela anonymní. Vše sepište nejlépe ve wordu a můžete poslat na můj mail [email protected]. Kazuistiky nebudou nikde zveřejněny, budou sloužit pouze pro vnitřní potřeby projektu Parafilik.

Pokud se Vám nezamlouvá žádná z možností, jak kazuistiku poslat, můžete také využít dotazník
Všem, kteří se rozhodnou přispět svou kazuistikou předem děkuji.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Re: Žádost o kazuistiky uživatelů ČEPEKu

Nový příspěvek od Kasz »

Jirko, a čistě teoreticky - ti, kterým by to nevadilo, by mohli svoje kazuistiky poslat i zde do vlákna, ne?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
pbd
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 0
Dal: 337 poděkování
Dostal: 428 poděkování

Nový příspěvek od pbd »

Fx100d píše: neděle 17. 11. 2019, 10:20:04Není podstatné uvádět Vaše jméno ani přezdívku na fóru, kazuistika může být zcela anonymní. Vše sepište nejlépe ve wordu a můžete poslat na můj mail [email protected]. Kazuistiky nebudou nikde zveřejněny, budou sloužit pouze pro vnitřní potřeby projektu Parafilik.
Pokud by se někomu příčilo posílat svoji kazuistiku ze svého emailu a nechtělo by se vám zakládat si kvůli tomu nějakou dočasnou adresu, můžete použít službu https://www.guerrillamail.com/compose. Do zprávy můžete také připsat nějaký svůj vymyšlený podpis, třeba "Zuby nehty Kobylka" a on až časem vaši zprávu zpracuje, napíše onen pseudonym zde do vlákna, abyste měli zpětnou vazbu, že vaše zpráva v pořádku dorazila.
Fx100d
Administrátor

Kasz píše: neděle 17. 11. 2019, 14:45:36 Jirko, a čistě teoreticky - ti, kterým by to nevadilo, by mohli svoje kazuistiky poslat i zde do vlákna, ne?
Samozřejmě i to je možné. Kdokoliv může napsat i soukromou zprávu na fóru. Důležité je jen to, aby se text nakonec dostal ke mě.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Já už to poslal. Myslel jsem, že to budeš chtít vytisknout, proto ten Word. Ale nemám moc představu, jak moc to mělo být stručné. Já to udělal tak, aby se to vešlo na jeden list A4.
Fx100d
Administrátor

Sertralin píše: neděle 17. 11. 2019, 15:36:28 Já už to poslal. Myslel jsem, že to budeš chtít vytisknout, proto ten Word. Ale nemám moc představu, jak moc to mělo být stručné. Já to udělal tak, aby se to vešlo na jeden list A4.
Díky moc, už to mám uložené. Klidně ses mohl i rozepsat, ale to co jsi poslal je dostačující. Ano, asi to tisknout budu, ale word není úplně podmínkou. Klidně to může být prostý TXT soubor.
Fx100d
Administrátor

Děkuji uživatelům Mack, Myš a pbd za zaslané kazuistiky. *good*
Fx100d
Administrátor

Abych nezapoměl, i Hebešovi děkuji za kazuistiku. Ten byl první kdo ji poslal. :)
Fx100d
Administrátor

Děkuji uživatli Dreamer za zaslanou kazuistiku.
Fx100d
Administrátor

Kazuistiky můžete také napsat do dotazníku Kazuistika pro projekt Parafilik Odkaz vložím i do prvního příspěvu tohoto tématu.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2020 poděkování
Dostal: 853 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Dá se nějak zjistit, že jsem to poslal a správě se to uložilo? Když už jsem se s tim psal, tak ať to aspoň máte. :) Dělal jsem to přes webový formulář.
pbd
Člen skupiny ČEPEK

Nový příspěvek od pbd »

podivin píše: pondělí 16. 12. 2019, 18:47:23 Dá se nějak zjistit, že jsem to poslal a správě se to uložilo? Když už jsem se s tim psal, tak ať to aspoň máte. :) Dělal jsem to přes webový formulář.
Můžeš napsat mě nebo Fx100d přes fórum soukromou zprávu s nějakým jedním detailem, podle kterého by se daly tvé odpovědi identifikovat a přibližný čas, kdy jsi dotazník vyplňoval a můžeme Ti dát vědět, jestli se v odeslaných odpovědích něco takového objevuje.

Napsalo Ti to nějakou chybu nebo proč máš podezření na to, že by se Tvé odpovědi uložit neměly?
pbd
Člen skupiny ČEPEK

Nový příspěvek od pbd »

pbd píše: pondělí 16. 12. 2019, 21:32:09Napsalo Ti to nějakou chybu nebo proč máš podezření na to, že by se Tvé odpovědi uložit neměly?
Obavy plynuly z toho, že uživatel vyplňoval dotazník přes TOR, ale byly zbytečné, odpovědi se uložili. Systém pro dotazníky jsem vybíral hlavně s ohledem na anonymitu respondentů, takže je možné dotazník vyplňovat přes TOR a i s vypnutým JavaScriptem (potřeba jsou pouze cookies, které po vyplnění můžete smazat).

Pokud jste ještě nevyplnili, tak již dál neváhejte :)
Cava19
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 16
Výkřik do tmy: většinou je daleko dráždivější zahlédnout než vidět
Dal: 53 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od Cava19 »

Ještě nedávno tu bylo k vyplnění "pár" kolonek jedné maturantky a já si stěžoval, sic s humorem, načež jsem byl peskován ne zrovna stručnými komentáři. Tento dotazník je ale skvělý. Bez *******.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 24. 12. 2019, 10:26:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Neužívejte vulgarity v příspěvcích.
Little Hero
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Dal: 22 poděkování
Dostal: 47 poděkování

Nový příspěvek od Little Hero »

Nakonec jsem to taky vyplnil. Bylo to dostatečně krátké. :D
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Kdysi jsem dával kazuistiku Karlu žákovi pro jeho práci. Pokud tato data stále existují, dovolil bych je použít.
ULICNIK
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: "Jednou, až vyrostu, chci být malým klukem." Joseph Heller
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od ULICNIK »

Tak jsem to taky vyplnil, snad to k něčemu bude :)