DVTV: Matka ji prodala pedofilům

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

DVTV: Matka ji prodala pedofilům

Nový příspěvek od Myš »

S traumatem se vyrovnávám celý život, mlčela jsem 40 let, měla jsem štěstí, že jsem byla zachráněna. Hlavou celé sítě byl ministr národní obrany v Belgii, šlo o celosvětovou síť nejvyšších představitelů, terapeuti mi nevěřili, říká Anneke Lucas, kterou její matka v šesti letech prodala skupině pedofilů v Belgii. O svém traumatu promluvila v Praze na podporu organizace Sociální klinika.
https://video.aktualne.cz/dvtv/matka-ji-prodala-pedofilum-znasilnily-me-stovky-muzu-hlavou/r~70ac19fef90e11e982ef0cc47ab5f122/
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2419 poděkování

Re: DVTV: Matka ji prodala pedofilům

Nový příspěvek od Cykle02 »

Anneke Lucas (53) byla v šesti letech unesena a prodána na pobavení prominentním pedofilům v Belgii. Následujících dlouhých šest let jim musela sloužit a během této doby si prožila nepředstavitelné hrůzy. Mimo jiné viděla, jak umírají její kamarádi. Statečná žena nyní o všem promluvila.

Psal se rok 1969, když malou Anneke unesla žena, která pracovala jako uklízečka v její rodině. Spolu s manželem si vzali tehdy malou holčičku pod falešnou záminkou, že ji o víkendu pohlídají. Namísto toho ji ale prodali na víkend prominentním pedofilům v Belgii. „Později se do toho zapojila i moje matka a začala mě tam brát sama. Moje matka vlastně nikdy nebyla matkou. Byla to velmi nemocná žena a psychopat,“ popsala Anneke ve videu umístěném na server YouTube.

Kolem šestých narozenin se poprvé nedobrovolně zúčastnila skupinových orgií pořádaných na zámku. Malou holčičku použili pro sado maso show, připoutali ji v kleci, na krk jí dali železný psí obojek a přinutili ji jíst lidské výkaly.

„Mnohokrát mě znásilnili. Obvykle jsem tam byla na celou noc nebo na víkend, takže jsem byla znásilňována asi tak šest hodin týdně – tedy více než 1700 hodin, než mi bylo 12 let,“ uvedla žena.

Anneke nebyla jediným dítětem, které na orgiích zneužívali. „Ti dospělí muži byli součástí této sítě z různých důvodů. Bylo tam mnoho alkoholu a drog. Děti byly jen komoditou, nejvíce ceněnou komoditou, používanou na sex,“ řekla s tím, že dětem bylo vyhrožováno smrtí, pokud by odporovaly, nebo něco prozradily. „Musela jsem to dělat, protože mi vyhrožovali, že mě zabijí. Děti tam umíraly. Chlapce obvykle mučili, ale dívky rovnou zabíjeli. A nedělali to vždycky v soukromí, pamatuji si, jak jsem viděla tělo,“ popsala hrůzy.

Když bylo Anneke 11 let, pedofilové se rozhodli, že je jim už „k ničemu“ a měla být zabita. „Přivázali mě na řeznický pult, který byl úplně černý od krve dětí, které tam byly přede mnou. Jeden muž přinutil pět jiných dětí, aby mě mučily. Byla to součást jejich indoktrinace. Mučení trvalo několik hodin. Na předloktí mi přikládali rozpálené cigarety. Mé tělo je plné jizev a každá z nich mi připomíná ten moment.“

Anneke prý nakonec zachránil jeden z pedofilů, který uzavřel dohodu s vůdcem pedofilního kruhu. Vysoce postavenému politikovi za to příslibil, že pro něj bude pracovat. Muž, který ji mučil, byl později odhalen jako Marc Dutroux, který v roce 2004 dostal za únos a znásilnění šesti dívek, z nichž čtyři zabil, doživotí. Anneke doufala, že se tím odhalí celá pedofilní síť, ale případ byl uzavřen s odsouzením Dutrouxe.

Anneke v 16 letech utekla z domova a nakonec se usadila v New Yorku, kde vyučuje jógu. „Přála bych si, aby tohle nebyl můj příběh a vše bylo jinak, ale je důležité o tom mluvit. Desítky let jsem se snažila najít místo, kde se budu cítit hodna života.“

Anneke vychovává 15letou dceru, které vše loni přiznala. „Má dcera se mě před několika lety zeptala, proč nezná svou babičku, a já jí řekla že to není bezpečné. Celou pravdu jsem jí přiznala až loni. Vyslechla si to a po několika dnech mě objala. Bylo to velmi dojemné,“ uzavřela.

Belgická policie se k její zpovědi odmítla vyjádřit.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1598 poděkování
Dostal: 814 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

To je otřesný. Strašně moc bych si přál, aby to nebyla pravda…
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1080 poděkování
Dostal: 1169 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Je neskutečný co člověk dokáže dělat za svinstva a ještě k tomu dětem. Navíc co je to za matku že svoje vlastní dítě nechá na pospas takovým zrůdám? Člověk by ani pomalu nevěřil tomu že se to děje ve státě jako je Belgie. Jestli ta paní mluví pravdu tak si opravdu zaslouží respekt že po tom všem dokáže normálně fungovat. *no*
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2020 poděkování
Dostal: 853 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Takže abych byl správnej pedofil, tak bych měl začít víc s alkoholem, přidat drogy a pak bych si měl vypěstovat sadistický choutky.

Hmmm, to bude možná fakt jednodušší pro nás, kteří děti milujeme, vymyslet nové označení, než všechny pedofily předělat na ožraly, feťáky a sadisty.

Nedokážu si to představit, je to jako z nějakýho akčního hororu, jestli na tohle narazí Qdebilové, tak budou zase na koni. Ale ti lidé prostě pedofilové být nemohli.

Uch, to je horor :'( To není fantazie nebo konspirační teorie. Fakt se bojím, že v tomhle případě to vedou nějací vysoce postavení lidé. Ta úmrtí svědků a policistů jsou opravdu podezřelá.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Marc_Dutroux

https://de.m.wikipedia.org/wiki/Marc_Dutroux
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Chování těch lidí je pro pedofily zcela netypické. Spíš to byli nějací zvrhlí sadisté. Při čtení se mi dělalo akorát tak špatně.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1598 poděkování
Dostal: 814 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Kasz píše: čtvrtek 5. 8. 2021, 16:01:39 Chování těch lidí je pro pedofily zcela netypické. Spíš to byli nějací zvrhlí sadisté.
Nebo sadističtí pedofilové. Bohužel jak je někde nějaký sexuální zločin týkající se dětí, prostě se to celé zaokrouhlí na “pedofily”. Je to jako kdyby někde něco provedl žid, homosexuál nebo muslim, a psali “Žid ukradl…”, “Gay obtěžoval…”, “Muslim podřízl…”. Jenže tohle už si nikdo nedovolí napsat, protože se jedná o chráněné menšiny, a každý rozumný člověk ví, že takové zkratky prostě není správné dělat, protože přispívají ke stigmatizaci nevinných lidí. Jen u nás si to lidé (a bohužel ani politici) ne a ne uvědomit… Jen aby té nespravedlnosti nebylo málo, tak na nás navíc svádí i zločiny, které na svědomí nemáme. Ale to se nejspíš v historii dělo všem nenáviděným menšinám.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2419 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?